aztec Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 én meg pont nem erről beszéztem de mind1, Anti majd felhívlak mah :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ott van a sörözős topik oda firkáljátok mááá...fakk :x a focit meg a foci topikba :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Szeretnék olajnyomás mérőt bekötni a rendszerbe hol tudom "megbontani" az olajozás láncot? (C20XE) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ott van a sörözős topik oda firkáljátok mááá...fakk :x a focit meg a foci topikba :x Nézd már meg miket írtam mielőtt fákkolsz Norbi! Olvass is bazz ne csak nézz... :wink: Ló... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Szeretnék olajnyomás mérőt bekötni a rendszerbe hol tudom "megbontani" az olajozás láncot? (C20XE) itt ilyenről nem beszélünk, Petya ne offolj :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Peti ahhoz, kapsz ugye egy jeladót, és azt kell bekötni, úgy ahogy nekem a digitnél van... Én is most veszek majd, csak kiegészítem olajhőfokkal, meg benzin levegő arány mérővel... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Az már Petinek megy gondolom :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 :lol: Jó majd ha összefutunk valamikor akkor dokumentálok mert kellene mind olajhő,mind olaj nyomás visszajelzés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 oké nem offolok.....mostanában annyira szétvagyok zuhanva volt,hogy be sem ültem a kocsiba...... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 oké nem offolok.....mostanában annyira szétvagyok zuhanva volt,hogy be sem ültem a kocsiba...... :? csak hüültem :oops: Teeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 oké nem offolok.....mostanában annyira szétvagyok zuhanva volt,hogy be sem ültem a kocsiba...... :? Nincs lóvé benzinre??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 áááá van píínz nem az a gond............most valahogy magam alatt vagyok. :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Akkor adjál pííízt, és meglásd megoldódnak a gondjaid (meg az enyimek is) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 áááá van píínz nem az a gond............most valahogy magam alatt vagyok. :Hangman: Te vagy a csúcstartó ! Legtöbb hozzászólás klubtagság nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Nem semmi.... :lol: :roll: Na megyek kicsit elgondolkodom az embereken... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 megint kezditek? 0kmes F20ba mijjen olajat toljak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 megint kezditek? 0kmes F20ba mijjen olajat toljak? Honnan van 0 kmeres F20 váltód ? :lol: :lol: :lol: :D :D Amúgy meglepő módon, de benne van az "ÍGY Csináld"-ban :wink: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Nekem van egy F20-asom nincs benne olaj de csak punnyad egyhelyben ja és használt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Na hát igy is lehet utat lezárni 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 az a baj h nálunk már szabadalmaztatták a pékek ezt a fejta parkolást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 az a baj h nálunk már szabadalmaztatták a pékek ezt a fejta parkolást :lol: :lol: hát igen..... Mikor szerveztek egy kis gsi forum talit? Kinéznék már egyszer :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 hát itt olvas6sz rla ha lesz vmi most első körben péntek magasságában majd kellene ejteni 1 sörözést, csak annyi a netz,h nem jó mindenkinek mindig :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Meg ugye a kocsik sem mindig üzemképesek... :roll: De valamit majd összeütünk nemsokára... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 De csak most alszik téli tavaszi álmot ha 1x életre kell nem lehet majd lelöni az utakról 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts