bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 ez a GSI kasztiban és a motorban is különbözik, vagy csak kasztniban? mert ha jól tudom az X20XEV már csak 136 paci...... volt még ezekben is c20xe, dis gyújtással olyan van a lacinak és a kombi is olyan, amit venni akarok meg elvileg ez is, amit te néztél ha L-alakú a gyertya-takaró, akkor tuti c20xe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 az nem én voltam, hanem a Geri ;-) Norbi írta ám : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=11...=asc&start=4665 :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 geri mondta :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 geri mondta :-P Az, hogy memóriád =0val világos, de már olvasni sem tudsz ????? Ez új :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Legközelebb mi lesz ? Már fel sem fogsz ismerni minket ? :lol: :D :D :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 te! az, hogy te nem hallottál valamit, az nem jelenti azt, hogy nem hangzott el ;-) a norbi írta, az ok, de én se nem mondtam, se nem írtam akkor kinek a memóriája a rosszabb? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 mostakkor ki nem vett be cavingtont? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 geri mondta :-P mit hordtam le kiskancsó mit vetítesssz :?: :roll: kavics azt a gsit nem először és nem keveset árulták, nem tuom ez jelenthet e vmit :idea: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 a fórumra is januárban került fel.... ez tényleg jelenthet vmit.... mondjuk akkor 1,4 m-ért... egyenlőre érdeklődök.. aztán meglássuk.... viszont van benne klíma... :twisted: upgradeltem a corsa hirdetését is... hifi nélkül hátha többen tolonganak érte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 mit hordtam le kiskancsó mit vetítesssz :?: :roll: Béluci! A sárga gsi-nél beszéltük, mielőtt felpattant volna a hood. Aszontad, hogy tuti ecotec és 136 ló, mint a Lacinak. Oszt elmagyaráztam, hogy a Lacinak is c20xe. Oszt beletörödtél. :lol: Még egy memóriabajnok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 nekem elementáris problémáim vannak opel ismeretek terén, de azt eddig is tudtam,h L4 cartárs 150 pacin csücsül (csakhogy említsem leírás OM oldalán - ajánlom figyelmedbe :wink: és Petya videóját mikor mondja hogy 150lő és ez meg is van mert... , de lehet h csak mikor beszélsz hozzám x perc után kikapcsol az agyam a hülyeségtől, automatikusan routolodsz az automata válasz táborba (csoportok: csajok,stb.. nomeg Te) és ilyenkor Lkalandozom és nem figyelek mindig :roll: ő jahhh :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 már megszoktam velem szemben szinte mindenki ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 :lol: :lol: :lol: Fogom a hasam.. :lol: Jól elvagytok :wink: Egyébként igen, 150 de ezt már mindenki tudja.. Kavics: örülök ha megveszed, egyedűl annak nem, amennyiért árúlják.. (1.5 éve 1.6misiért vettem az enyémet) Bár most nem is néztem mennyi. elvesztettem a fonalat.. AMi viszont fura.. azt írja,van benne ASR... enyémben nincs.. meg állófűtés.. meg fütött üllések.. szal nagyon fullosnak tünik a vas. Viszont régóta van hirdetve.. kérdés csak hogy miért... :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Na látom a tegnap este is jó hangulatban telt el... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 csak a szokásos volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Jót söröztünk este brada... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Kess! Ugye Veled találkoztam tegnap du-n? (Fóti Cora) Villogtam, intettünk, örültünk... :lol: Más.. Tudom, hogy nem ez a legmegfelelőbb topic, de: Régebben láttam már a fórumon, hogy valaki szervezkedett közös focizás ügyben. Hol tart a dolog? Csak mert szerintem össze lehetne hozni egy kis műfüves őrületet. Itt a jó idő, rengeteg a bérelhető pálya, stb. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=28...r=asc&start=120 Akár a fenti linken is szervezkedhetsz... :lol: Amúgy addig jutottunk, hogy mi Tom-mal járunk focizni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Mezo az nem én voltam :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Akkor ezt benéztem... :oops: Pedig meg mertem volna rá esküdni. A tükörből láttam a b@szott nagy GSI.HU feliratot is! De lehet, hogy csak hallucináltam a nagy melegtől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Na a GSI.HU matrica nem túl ritka... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 jah...az enyémen már nincs :lol: elég szakadt volt már, úgyhogy le lett kapargatva (asszony megszenvedett vele..) most csak a rendszámtáblám van a hátsó szélvédőn mázlim is volt, hogy vasárnap közúti ellenőrzéskor este 9 körül már nem vette észre a pék, hogy nincs megvilágítva :oops: :lol: bár a visszapillantóból úgy tűnt, hogy elég morcosan nézett a csákó, de akkor már cseszhette 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Jót söröztünk este brada... :wink: Ne is mondd :lol: Áhh pihi volt, így is sikerült 11re hazaérnem :lol: De vmelyik napra összeszervezhetnénk... 5let? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Ne is mondd :lol: Áhh pihi volt, így is sikerült 11re hazaérnem :lol: De vmelyik napra összeszervezhetnénk... 5let? Én is nyaggatom az Antit hogy legyen már valami, dehát közismerten papírkutya, ha buliról van szó. :lol: :lol: Ricky is írogatott hogy csinálni kéne party, szóval igazán lehetne már valami sörözős minimeet!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Akkor lets go tu valamelyik taliszervezős topic, és biztos lesz még aki eljönne... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Akkor lets go tu valamelyik taliszervezős topic, és biztos lesz még aki eljönne... :wink: Ok. Kiírod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts