Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nade az nigasság odaátvan! Szerintem Gabi velük bírkózott http://www.gamestar.hu/forum/uploads/av-23185.jpg Gabi ha egyiket megunod passzold már át :D :D Azért nem rossz...legalább szoktatva vannak a füleshez... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Akkor te biztos sokat lazsálsz...mert ő jobban néz ki... :D :D :D wehehehe :D :lol: :D Végem van :D Mellben tutkó redi lemaradtt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 betonozást is válalsz enyiért?? :D :D Az női munka..."csinálja a qrva anyja..." :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Akkor te biztos sokat lazsálsz...mert ő jobban néz ki... :D :D :D szerinted miért járok ilyen helyre? azt hiszed emelgetni azokat a nehéz sz.arokat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 szerinted miért járok ilyen helyre? azt hiszed emelgetni azokat a nehéz sz.arokat? :D Most mond azt hogy te már A LÁTVÁNYTÓL IS IZMOSODSZ :D :D Egy egy csaj képes 3-4 szeresére is megnövelni............. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 szerinted miért járok ilyen helyre? azt hiszed emelgetni azokat a nehéz sz.arokat? :D Le vagy maradva...én nem járok ilyenért sehova...jönnek ide a szállodába... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Lehet a csaj csak szimplán összekevert a csajával... :D Nem bírt a férfias vonzerőmmel :P Ennyire csúnya nő NINCS :D Gabi ugye nem ezzel bírkóztál??? :D Szerintem Gabi velük bírkózott Elismerem, csak férfiként lehetek szép ;) Neeeeeeeem, vazzz, most ebédeltem, kár volt belinkelni :D Na azok már jobbak, bár tény, nem egy szépségkirálynő volt az említett példány sem, de azért próbálkozásnak elment :D Khmmm a bal oldali hölgy ugyanoda jár konditermebe ahová én :D Szemre gyúrunk, vazze? :lol: Tudom már, miért nem kell egy ideje szemüveg neked... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Le vagy maradva...én nem járok ilyenért sehova...jönnek ide a szállodába... :D én a multkor csak egy nyugdíjas finn csoportot láttam ott :D de legalább nem b@sztatnak ha fórumozol és van forraltbor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Le vagy maradva...én nem járok ilyenért sehova...jönnek ide a szállodába... :D A nyugdíjas finn mamákra gondolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 én a multkor csak egy nyugdíjas finn csoportot láttam ott :D de legalább nem b@sztatnak ha fórumozol és van forraltbor :D Jólvan, látom nem csak én találkoztam már ott velük :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Szemre gyúrunk, vazze? :D Tudom már, miért nem kell egy ideje szemüveg neked... :D ha ezen múlna a NASA már lekapcsolta volna az összes űrteleszkópot és engem hivogatnának, hogy látok e valamit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 ha ezen múlna a NASA már lekapcsolta volna az összes űrteleszkópot és engem hivogatnának, hogy látok e valamit :D :D Jövőre már nem afrikába mész, hanem földkörüli pályára? :D Juhééé! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Jövőre már nem afrikába mész, hanem földkörüli pályára? :D Juhééé! :lol: :D :D Kiülök az erkélyre egy üveg sörrel és onnan dolgozom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Jólvan, látom nem csak én találkoztam már ott velük :D :D Na akkor értem már miért jártok ide olyan sűrűn... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Na akkor értem már miért jártok ide olyan sűrűn... :D Karácsonykor voltam ott.....és most volt húsvét....ennél még kocsit is gyakrabban szerelek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Kiülök az erkélyre egy üveg sörrel és onnan dolgozom :D Segédsörivó ha kell, szólj nyugodtan! :D Amúgy erről jut eszembe, valami esti sörözést szűk brigádban jó lenne megejteni valamikor... Már évek óta nem volt ilyen dolog, utoljára még akkor, mikor Aztec is aktív bandatag volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Segédsörivó ha kell, szólj nyugodtan! :D Amúgy erről jut eszembe, valami esti sörözést szűk brigádban jó lenne megejteni valamikor... Már évek óta nem volt ilyen dolog, utoljára még akkor, mikor Aztec is aktív bandatag volt :D Ha fixen kezdene jóidő lenni akkor már lehetne akár kint is sörözni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ha fixen kezdene jóidő lenni akkor már lehetne akár kint is sörözni :D Hol kint? :D Nekem mindegy hova megyünk sörözni, csak BKV-val jól megközelíthető legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Hol kint? :D Éééé milyen jó topikot találtam erre picivel feljebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 A nyugdíjas finn mamákra gondolsz? :D :D Gabi, öreg gitáron is lehet jót jáccani :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Jövőre már nem afrikába mész, hanem földkörüli pályára? :D Juhééé! :D :D :D Redit sztem kitiltották , a túristák elől elilyesztette az összes oroszlánt :D :lol Javítva!!!!!!!! IJESZT! :D Értem én hogy nemjól írok.... Csak le sz@...m :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Redit sztem kitiltották , a túristák elől elilyesztette az összes oroszlánt :D :D ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ilyeszt ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ilyeszt ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ A TARTALMAT nézd nem vagy te nyelvtan tanár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 :D Gabi, öreg gitáron is lehet jót jáccani :D Még ha fizetnek se... :D A feszes húrokat jobb pengetni... :D :lol: Amúgy csak nem RCS csinálta az avatarod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Még ha fizetnek se... :D A feszes húrokat jobb pengetni... :D :D Amúgy csak nem RCS csinálta az avatarod? :D nem, ezt én rajzoltam ma melóidőben galériában ottvan nagyban :D Az eredeti kép asszem a legutolsó arról néztem és másoltam.... fezses húr :D az öreg hegedűnek nagyonszép hangja van nade nem nyugdíjasra gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts