kiskecso Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 na jovan jóccak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 szép kis kerék sztem nem fél hogy bele ér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Nem éééére beleee??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Nem éééére beleee??? :D :D Nem is meri kitekerni... Tudja, hogy ahhoz már keményebb srác kell... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 na megvannak a slickek...vajpuha Matador W14-es a lehető legpuhább verzió...210/600 13-as...ja...meg 4 db mangels felgen... :D Jótanács: Ezt ne állj neki égetve melegíteni, mert meghullámosodik a futófelület :D Elég érzékeny ez a keverék, ha túlmelegszik a felülete, többet nem lesz jó. Gabi nem megyek Soltvadkertre, nem is jelentkeztem, mert akkor van az évadnyitó nagyhajós versenyünk. Tehát Orsi sem lesz ott. Bár a huga lehet :D Szóval megfutamodsz a kihívás elől? :lol: :D Huga jó csaj? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 szép kis kerék sztem nem fél hogy bele ér :D http://i51.photobucket.com/albums/f375/cra...ar/PICT0019.jpg http://i51.photobucket.com/albums/f375/cra...ar/PICT0001.jpg Kié ez a tütü??? és hol vette vagy, hogy csinálta meg így a hátsólámpát???? Nagyon tetszik :D A felni is jó nemmondom :D Nekem olyan Audi filingje van! :D mérete?? 17 vagy 19 col?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Kié ez a tütü??? és hol vette vagy, hogy csinálta meg így a hátsólámpát???? Ott figyel rajta a Vauxhall-os sárfogó gumi (vagymiatök)...valszeg nem itteni autó :D a lámpa meg elg gyári kinézetű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Jótanács: Ezt ne állj neki égetve melegíteni, mert meghullámosodik a futófelület :D Elég érzékeny ez a keverék, ha túlmelegszik a felülete, többet nem lesz jó. Tudom...a srác is mondta, hogy nem kell melegíteni sem...olyat tapad...ő sosem melegíetett...1.6-os 60 láb, és 1.3 g gyorsulás...amúgy egy fiat x 1/9 ről van szó 300 pacival...10.8-at ment 400 m-en... :D Ő egyébként azt jósolta, hogy 13.5-et már most szombaton mennem kell...hát úgy legyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ő egyébként azt jósolta, hogy 13.5-et már most szombaton mennem kell...hát úgy legyen... :D Nem biztos, hogy üveggömbös cigányasszonyoktól vagy vajákosembertől kellene slicket venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Tudom...a srác is mondta, hogy nem kell melegíteni sem...olyat tapad...ő sosem melegíetett Így van, annyit talán érdemes, hogy kanyarogsz vele pár kacskaringót, és akkor pöpec :D Csak azért mondtam, mert számomra kicsit sejthető, hogy úccse állod meg, hogy ne pörögj vele egyet, de akkor dobhatod is utána kukába a gummákat :D Szombatra drukkolok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Így van, annyit talán érdemes, hogy kanyarogsz vele pár kacskaringót, és akkor pöpec :D Csak azért mondtam, mert számomra kicsit sejthető, hogy úccse állod meg, hogy ne pörögj vele egyet, de akkor dobhatod is utána kukába a gummákat :D Szombatra drukkolok! :D Difi megoldva... A hézagolásnál eltolódott balra az egész pár mm-t...ezért szorította a féltengelyt...le kellett esztergálni belőle egy hangyafingnyit, és tipp-topp let... :D Konit kivesszi Laci hátulról, és gyári gátlók kerülnek vissza, valami jó puha..., hogy rajtnál be tudjon rugózni a segge... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Difi megoldva... A hézagolásnál eltolódott balra az egész pár mm-t...ezért szorította a féltengelyt...le kellett esztergálni belőle egy hangyafingnyit, és tipp-topp let... :D Konit kivesszi Laci hátulról, és gyári gátlók kerülnek vissza, valami jó puha..., hogy rajtnál be tudjon rugózni a segge... Na, mondtam én, hogy a hézagolásnál lesz a bibi :D Helyreállítottam a csorbát a szaktekintélyemen :D :D És a kerék el fog férni berugózásnál az ívtől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Na, mondtam én, hogy a hézagolásnál lesz a bibi :D Helyreállítottam a csorbát a szaktekintélyemen :D :D És a kerék el fog férni berugózásnál az ívtől? azért lesz felemelve a hátulja...és a kerék mielött hozzáérne (ha még rugózna tovább, akkor berkaunk a hídra egy határolót...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 azért lesz felemelve a hátulja...és a kerék mielött hozzáérne (ha még rugózna tovább, akkor berkaunk a hídra egy határolót...) flexet az ívnek!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Pista mi jut eszedbe arról hogy vonat, rendszám, magyar rendszámkeret és klubos matrica? http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detail.a...ge=1&row=19 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Pista mi jut eszedbe arról hogy vonat, rendszám, magyar rendszámkeret és klubos matrica? http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detail.a...ge=1&row=19 Minke átlopni a határon...aztán ha bibi van, meg gebasz lesz...piros renszámot rá...1 óra alatt a helyi önkormányzatnál kiadják kinnt...azt hiszem 50 EUR...azt lehet hozni...aztán itthon lehet vele már mókolni... De ha van határ, ha nincs...azért én ettől még tartanék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Pista mi jut eszedbe arról hogy vonat, rendszám, magyar rendszámkeret és klubos matrica? http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detail.a...ge=1&row=19 Hogy megint nem nyugszol :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Difi megoldva... Konit kivesszi Laci hátulról, és gyári gátlók kerülnek vissza, valami jó puha..., hogy rajtnál be tudjon rugózni a segge... Most gyorsulni mész vagy Low Rájder versenyre?? :D :D Pimp Car :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Hogy megint nem nyugszol :D :D :D Svájci börtönben két év alatt elég jól meg lehet tanulni németül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Svájci börtönben két év alatt elég jól meg lehet tanulni németül :D És franciául??? Ha női a börtön??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 alvázszám át, motorszám kiiktat, rendszám át, régit meg elbontani... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Svájci börtönben két év alatt elég jól meg lehet tanulni németül :D A világ legoptimistább emberét hallották :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 És franciául??? Ha női a börtön??? :D Ott is csak 1 perc van a borotválkozásra... :D :D a f@szom se akarna két évig szőrt köpködni... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 A világ legoptimistább emberét hallották :D Mert most még tud hangosat fingani... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Svájci börtönben két év alatt elég jól meg lehet tanulni németül :D Meg azt is meg lehet tanulni, hogyan kell szépen lehajolni a szappanért... :D (nem saját tapasztalat, mielőtt valaki magas labdának vélné :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts