Pehi Csabi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Nyugdíjbiztositó most nem szponzorálja az tuti :D :D Nem is várnám el tőled. Az egyszeri nagyonritka alkalom volt amiért örök hálám és sok röj jön majd még neked ezért. Holnap megy lurdynál majd a riasztó biznisz meg szereztem még manit úgyhogy már okésok vagyunk. De most néztem utána és 2 ropi lesz a belépő. Egyedül tuti nem indulok el oda, csak ha többen megyünk, bár még úgy is benne van a lehet szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 És szegény, öreg Louis de Funes nem fázik benne este? :D Hívd már fel Antit telefonon és fárasszátok már le egymást. Köszi :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Diny írtam üzit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Diny írtam üzit. Olvastam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Olvastam. Ja kapcsolási rajz egyébként lesz a kábelekhez vagy Subi tudásbázisa segít majd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Dini, holnap kinéznék a lurdyhoz,(vigyázzatok :D) ha esetleg van már ablaktölrő motor, szívesen venném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Egyik tud írni, a másik tud olvasni. Nagy élet van azért itt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ahogy örexel a végén olyan leszel mint Gabi - f0sni fox mindentől :D :D ;) Mivan ecsééém?! Nem nekem kötik be a fejem... :D Én még tartom magam :D Soltvadkerten majd lejátszhatjuk, melyikőnk érzi magát fiatalabbnak :D Remélem ott lesz a párod ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Kizárt hoyg legyen, nekem egy év alatt sem tudott hozni, vagy nem akart de ha ez igy van akkor ráejtem mégegyszer a lábára a motort :D Kormányomat akarja valaki holnap ráncigálni? :D Dini, holnap kinéznék a lurdyhoz,(vigyázzatok :D) ha esetleg van már ablaktölrő motor, szívesen venném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Kizárt hoyg legyen, nekem egy év alatt sem tudott hozni, vagy nem akart de ha ez igy van akkor ráejtem mégegyszer a lábára a motort :D Kormányomat akarja valaki holnap ráncigálni? :D Jóhogy mondod, akkor nem nagyon várok rá :D Kormányt nem érdemes rángatni, csinálni kell hozzá szerszámot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Egyik tud írni, a másik tud olvasni. Nagy élet van azért itt :D Hát ezek a kadettosok már csak ilyenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 2 egymástól független (generali és allianz) biztosítós ismerős is mondta h úgy van ahogy Pista írta. Azt is mondták h van olyan biztosító -hely- ahol megkötik az üzembentartói szerződésre csak épp ha káresemény van nem fizetnek semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Kizárt hoyg legyen, nekem egy év alatt sem tudott hozni, vagy nem akart de ha ez igy van akkor ráejtem mégegyszer a lábára a motort :D Kormányomat akarja valaki holnap ráncigálni? :D Vigyázz Dinynél ezzel a lábra ejtéses dologgal me hozza a csőkulcsot azt messzíről megparittyáz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Lesz valami tali Lacháza előtt szombaton? Biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Biztos :D Redi meséld már el nekem hogy most mitől lett olyan erős a kocsid??????Az új szelepfedéltőmítéstől?????????????? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 2 egymástól független (generali és allianz) biztosítós ismerős is mondta h úgy van ahogy Pista írta. Azt is mondták h van olyan biztosító -hely- ahol megkötik az üzembentartói szerződésre csak épp ha káresemény van nem fizetnek semmit... Én a Postaőrnél vagyok remélem nem lessz gondom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Redi meséld már el nekem hogy most mitől lett olyan erős a kocsid??????Az új szelepfedéltőmítéstől?????????????? :D :D :D Ne hergeld, mert legyorsul... :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ne hergeld, mert legyorsul... :D:D Ha így is van akkor kifogásnak még mindíg ott van a súlykülönbség.....Az mindíg bejön :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Redi meséld már el nekem hogy most mitől lett olyan erős a kocsid??????Az új szelepfedéltőmítéstől?????????????? :D :D :D Látszik hogy nem értesz hozzá mert a Redi mondta hogy a hengerfejtömítést kellet cserélni :D Egyszer kelett ellenem gyorsulnia egyből elpilledt. Pedig az enyim több füstöt ad mint nyomatékot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Látszik hogy nem értesz hozzá mert a Redi mondta hogy a hengerfejtömítést kellet cserélni :D Állj! Azt ti mondtátok! :D Én csak annyit mondtam: "füstöl" :D Egyszer kelett ellenem gyorsulnia egyből elpilledt. Ez viszont tényleg igy volt, nyomtunk 1 kövéret és vége volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 @PehiCsabi: Rakjá' már fel valami normális avatart, teeee... :D @Redi: bazz, most javítanom kellett miattad :D Nem hagyod szórakozni az embert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Remélem ott lesz a párod :D :D :D Vajon most Albertre akar startolni, vagy az asszonyára? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Látszik hogy nem értesz hozzá mert a Redi mondta hogy a hengerfejtömítést kellet cserélni :D Egyszer kelett ellenem gyorsulnia egyből elpilledt. Pedig az enyim több füstöt ad mint nyomatékot. :D Vigyázzni kell ám Redire,mert jobban megy a kocsija mint ahogy ő itt beállítja :D :D Redi még mindíg nem kaptam választ........ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Redi még mindíg nem kaptam választ........ :D :D szombat este óta ma délelőtt mertem először 2500 fölé pörgetni....ettől egy kicsit Csokinak érzem magam :D :D :D (a 2 szakértő mondta, hogy ha nem forgatom annyira talán nem nyomja annyira az olajat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 (a 2 szakértő mondta, hogy ha nem forgatom annyira talán nem nyomja annyira az olajat) Pehi meg Pista??????? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts