bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 vat da fakk iz disz? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 vat da fakk iz disz? :shock: majd meglátod :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Királyság!!! :lol: :lol: Azért mondtam, hogy ha már egyedi úgy sem lehet legyen brahiból egyforma... :shock: :lol: ..Aztán majd vonulunk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 majd meglátod :wink: de kell nekem is brahiból! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Királyság!!! :lol: :lol: Azért mondtam, hogy ha már egyedi úgy sem lehet legyen brahiból egyforma... :shock: :lol: ..Aztán majd vonulunk... :lol: :lol: nékem is ez motoszkál inda heeed meg a titkárnő akivel most beszéltem :lol: de komolyan ha realizálódik a dolog akkor majd beszélünk róla konkrétan nagy móka lenne az 100 8) hogy is mongy Isti? császárosság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 de kell nekem is brahiból! :lol: itt van ni :lol: :butthead: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 meg királyosságosság... :lol: Okké akkor a titkárnő is közös... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Okké akkor a titkárnő is közös... :lol: :lol: tudok h nem vagyok irigy :wink: :lol: amúgyen ne offoljunk mert ebből otthon még bajod is lehet... a titkárcsajnak akkor a bulája h a 2 gsi is elfér szvsz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Akkor adjunk belőle a többieknek is... :lol: :lol: :lol: Visszatérve, este ha getting infó beszézünk... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 OKsa! Teh Atommenő csávó nem sörözünk vmikor 1et? Akkár lehetne minimeet is és akkor nem érzem magam kevesebbnek miivel ha jiszunk akkor nem vezetünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Akár ma is drinkelhetünk... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 bár a sörből talán elég volt a hétvégén...de málnaszörpit is tolhatunk... ..meg akkor megduma, hogy mi is legyen... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 G, ha iszol, még kevesebb vagy! :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 naszóval: http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 mi a véleményetek erről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 naszóval: http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 mi a véleményetek erről? hirdették itt a fórumon is nézz át az elado astrás topikba mondjuk jó régen hirdetik Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 és Laci4 nem fog örülni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 és Laci4 nem fog örülni :lol: :lol: :lol: Pedig elvileg ez is Gsi ! Ugye kedves Balázs ? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 hirdették itt a fórumon is nézz át az elado astrás topikba mondjuk jó régen hirdetik megtaláltam... contacot felvettük... meglássuk mi sül ki a témából :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 és Laci4 nem fog örülni :lol: :lol: :lol: max. megalapítjuk a settenkedő GSI szekciót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Pedig elvileg ez is Gsi ! Ugye kedves Balázs ? :lol: :lol: :lol: :lol: pont ezért nem fog örülni, bazz! látom, nem értetted a lényeget :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 max. megalapítjuk a settenkedő GSI szekciót :lol: 2 szürke 3 ajtós + 1 sárga kombi? akkor kell még 2 autó :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 mindenki hoz még egy embert... és megvagyunk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 pont ezért nem fog örülni, bazz! látom, nem értetted a lényeget :D :D Te nagyon hüleeeeeeeeeeeeeee vagy :lol: :lol: Nem te "húztad le", a Laci kocsiját :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Arra utaltam vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Te nagyon hüleeeeeeeeeeeeeee vagy :lol: :lol: Nem te "húztad le", a Laci kocsiját :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Arra utaltam vissza. az nem én voltam, hanem a Geri ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 ez a GSI kasztiban és a motorban is különbözik, vagy csak kasztniban? mert ha jól tudom az X20XEV már csak 136 paci...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts