PetiGSI Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Astra kombi gsi16V Turbó ,4WD ,6gang 203lóerő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 De, ezt csúnyán elírták...ez így nem stimmt.. :roll: egen egen mikor a kwhoz odairják a LE-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 akkor jó sejetettem.... ebben a kombiban az teccik, hogy senki sem fltételezné róla hogy GSI... még ráteszek egy baby on the board matricát és aztán lehet vele csapást mérni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Bazs is hasonlóképpen gondolta... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 ezt néztzem a múltkor én is szerintem elb@szottul drága :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Sajnálattal vettem észre, hogy a GSi-ket csak ketten Redi-vel képviseltük... :roll: bekaphatod, kis köcsög... engem meg már ennyire semmibe veszel? :evil: Át is pártolok a Mantásokhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 UHHHHH :oops: Sorry, téged már a multimédiás szexcióba soroltalak... :lol: Szóval OTT VOLT MÉG A BALÁZSKA IS, de azt hittem nem fog emlékezni rá... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Pedig még túszt is ejtettünk az Anti-kollekcióból :twisted: Egyébként nem is ittunk sokat... Neked esetleg egy koktélt? :twisted: Csak úgy AfterParty címén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Aztán kúszok hazáig... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Balázs nem tudom miért nyomattál gonosz smiley-t, amikro irtad, hogy mindenki autót vesz....a tiéd azért simán alázná felszereltségben soksok fórumozóét, klubbtagét közel jársz az "ultimate pimp car" cimhez 8) riszpekt :prayer: :prayer: :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 inkább tedd közzé a képeket/videjókat meg itt meg kell jegyezni, hogy nem osztottak "legretkesebb" autó különdíjat... és persze, hogy az Ákossal ketten voltunk, akiktől elszedték a kulcsot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 inkább tedd közzé a képeket/videjókat telefonnal, picit piásan készitett videók...szted látszik is valami? :lol: néha arra lendul a kezem és elkapok 1-2 pillanatot :lol: a hangbol meg kb annyi van meg "uuuu baeg nekem is kell ilyen" Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Redi mi is rábasztunk a balcsirn készített matt részeg képekkel ugyanis röhögés minden volt és kép alig született amin legalább a zárídő be lett volna állítva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Sajnálattal vettem észre, hogy a GSi-ket csak ketten Redi-vel képviseltük... :roll: Meló and no money :? Most épp azon filozok, hogy mikor fogok "nyaralni" egyátalán.. kib... 2es metró felújíítás nekünk is becseszett... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 caravánok.. jaja. az mégnagyobb feeling, hogy azokkal büntett az ember.. Már az enyémmel is jópofa, mert nem látszik rajta, de egy "kombi" :twisted: :twisted: redi: szép a vasad.. nézegettem a talis képeket.. nézem nézem.. filozok vajh kijé ez a fehér gsi.. aztán megláttalak egyik képen amint épp kiszálsz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Anti On de baszik visszacsörögni meg a telót felvenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Láttam a fényképeket tetszettek. Főleg Redi gépe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 De Aztec-se... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 De Aztec-se... :roll: Meh éppen bosst oltottam, hogy mijért kell megint beruházni rám :lol: Tehh elveszett ember :lol: Mél ment ezerrel sos vip top 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Asszem nyomtam rá egy gyors választ... :wink: És akkor mi lesz a twin duóval???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 ezt találtam az eladó cucc topikban: "C20LET(turbós motor) komplett 320.000 huf" Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 láttuk :lol: Anti kóóóma :lol: kitaláljuk a dual systemet vhogy.... Bár most szeget ütött a fejeembe amit reggel mondottál 5let :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Mit mondtam??? Már megint biztos félrebeszéltem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Neeem, csak túl https formátumban beszélek, hogy így maradjon... Amúgy anno amit méleztünk terv szinten megrajzoltam elvittem fényező haveromhoz, ki is raktam nála a falra, hogy hadd szokja a melót előre is és a inap hivott nézzek be hozzá, mert vkinek megteccet és 1 az 1be megrendelte :lol: So ezért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts