Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 A mai nap történései: A légtömegmérőre gyanakodtunk...kicseréltük, és hopp az alapjárati problem meg is oldódott...ellenben a bubisnafta meg a befulladós dolog nem... Úgyhogy visszamentünk ismét a tankhoz, és minden lehetőséget kipróbáltunk...mert ahogy írtam már korábban is, kannából bármiből hibátlanúl működött, csak a tanknak nevezett dobozokat nem fogadta el... :D :D Az érdekes az volt, hogy ha a kannából kihúztuk a csövet, és átraktuk a tank "csöcs"eire, már rögtön levegősödött...aztán szétkaptuk a tank tetejét és néztük, mi történik odalenn a sötétben...előrébb nem jutottunk de fogtuk es levágtuk a tankjeladót, meg minden buziságot, így a tank lecsavarozható tetején alul felül csak a "csöcs" maradt...felül rá a szűrő, AC meg a visszafolyóág, alul meg csak két szimpla csövet lelógattunk (kivettük gyári levezetést, mindent...) És hopp jóóó lett...szépen feltöltötte az átlátszó szűrőt, és hibátlanul műxik...menni sajnos nem mertem vele, mert igencsak hangos a járgány Fóton meg van rendőr dögivel... Mivel Laci feladta, így Lovóval csináltuk a mókát...(Köszi Lobó) és Laci addig meg megcsinálta az indexeket meg a féklámpát... Ergo...holnap Ring...aztán, hogy ott mi lesz, és reggel is fog e működni...az majd ott kiderül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Haza fele akkor benézek Antihoz ha még a műhelynél lesz... csak maradt neki egy az 5ből :D Egy új AC mibe fáj? ( Vktr ha esetleg net közelben vagy :D ) Mennyire macerás az AC csere... Haver mantájában csináltuk együtt ott szopó volt... astránál is az lesz? :D Köszi az ötleteket, tanácsokat! Csak az a baj Anti külső Ac pumpával nyomja,neked meg belső kellene. Csere nem vészes kb 15perc. Az új nem tom mennyi............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 jelentem ujra van motor az astrámban :D de meddig :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Lenderhez nem kell menni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nem lett volna szerencsésebb egy nyomó Spal ventilátor? Különben meg jól néz ki, mikor lesz beállítva? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nem lett volna szerencsésebb egy nyomó Spal ventilátor? Különben meg jól néz ki, mikor lesz beállítva? :D nem fér el 4cm en kéne elférnem és elöl mindenhol hütök vannak olajhütö szervo hütö ez mind a hütöhöz van közel felül szal esélytelen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Lenderhez nem kell menni??? csüt elött nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 csüt elött nem Uhhh...ő nem ér rá? Vagy Te??? mert ma estéről volt szó, hogy megyünk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Uhhh...ő nem ér rá? Vagy Te??? mert ma estéről volt szó, hogy megyünk... :D hat ö nekem ilyet nem mondott szerdat vagy csüt ... addig megcsinaljak a dobomat dabason olcsoért szal utana már csak össze kell rakni .. mivel heggesztik a rozsdamentest ?? nem CO2 val ugye ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 hat ö nekem ilyet nem mondott szerdat vagy csüt ... addig megcsinaljak a dobomat dabason olcsoért szal utana már csak össze kell rakni .. mivel heggesztik a rozsdamentest ?? nem CO2 val ugye ? Nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ergo...holnap Ring...aztán, hogy ott mi lesz, és reggel is fog e működni...az majd ott kiderül... :D Asse mondtad, hogy külső AC-t raktatok hozzá... :D Én végig azt hittem, a calibra tankkal gyári megoldásban próbálkoztatok :D Holnapra drukk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 A mai nap történései: A légtömegmérőre gyanakodtunk...kicseréltük, és hopp az alapjárati problem meg is oldódott...ellenben a bubisnafta meg a befulladós dolog nem... Úgyhogy visszamentünk ismét a tankhoz, és minden lehetőséget kipróbáltunk...mert ahogy írtam már korábban is, kannából bármiből hibátlanúl működött, csak a tanknak nevezett dobozokat nem fogadta el... :D :D Az érdekes az volt, hogy ha a kannából kihúztuk a csövet, és átraktuk a tank "csöcs"eire, már rögtön levegősödött...aztán szétkaptuk a tank tetejét és néztük, mi történik odalenn a sötétben...előrébb nem jutottunk de fogtuk es levágtuk a tankjeladót, meg minden buziságot, így a tank lecsavarozható tetején alul felül csak a "csöcs" maradt...felül rá a szűrő, AC meg a visszafolyóág, alul meg csak két szimpla csövet lelógattunk (kivettük gyári levezetést, mindent...) És hopp jóóó lett...szépen feltöltötte az átlátszó szűrőt, és hibátlanul műxik...menni sajnos nem mertem vele, mert igencsak hangos a járgány Fóton meg van rendőr dögivel... Mivel Laci feladta, így Lovóval csináltuk a mókát...(Köszi Lobó) és Laci addig meg megcsinálta az indexeket meg a féklámpát... Ergo...holnap Ring...aztán, hogy ott mi lesz, és reggel is fog e működni...az majd ott kiderül... :D igazán nincs mit. az esztétikai mokákat nem is emlited? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Anti, ma láttam élőben a régi vasad, megállítottam a Vecsési bizniszcenterbe a sráct mikor megláttam, hát kár hogy eladtad, mondta a srác hogy subaru sti gyalázó 3.-ban, vecsés és a ferenc krt közt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 az olaj is meg gyütt amit rendeltem .. iszonyat szaga van mint valami higito :D és olyan a szine mint valami meggy szörp :D kivancsivagyok milyen de tul szar nem lehet de futo ur majd ebben is talál valami hibát yahh futo ur ég a képem a dardaid meg mindig nalam vannak viszont jövöhéten rá érek igy vissza kerülnek végre a gazdihoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Asse mondtad, hogy külső AC-t raktatok hozzá... :D Én végig azt hittem, a calibra tankkal gyári megoldásban próbálkoztatok :D Holnapra drukk! :D Igen Gabi...jól látod...gyári megoldásról beszéltünk...a Calinak a tankja külső AC-s... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ jó kis észterolaj... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ jó kis észterolaj... :D nem uuuuuuu :D te is rendelhettel volna be is irtam ide kell e valakinek de hat senki nem akart ilyet :D valami 3500ft ra jött ki a liter ugy hogy 2*5literes kannat rendeltem egyébként valami 4-5 e ft közt van 1 liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 nem uuuuuuu :D te is rendelhettel volna be is irtam ide kell e valakinek de hat senki nem akart ilyet :D valami 3500ft ra jött ki a liter ugy hogy 2*5literes kannat rendeltem egyébként valami 4-5 e ft közt van 1 liter ÁÁÁÁ drága lett volna ez egy 30 éves verdába... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 jah, és holnap még csak szénsavas üditőt se akarok látni, mert minden folyadék amiben buborék van az valoszinüleg azonnali idegösszeomlást fog okozni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 de futo ur majd ebben is talál valami hibát yahh futo ur ég a képem a dardaid meg mindig nalam vannak viszont jövöhéten rá érek igy vissza kerülnek végre a gazdihoz :D semmi gondom vele :D áldásom rá :D akkor néztem csak nagyot, amikor meg akartál győzni, hogy jó ezekből a 20W is a mocidba :D Ha jössz dobálózni, akkor ráér majd a dárda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 jah, és holnap még csak szénsavas üditőt se akarok látni, mert minden folyadék amiben buborék van az valoszinüleg azonnali idegösszeomlást fog okozni :D :D Nem jól viseled a problémákat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 jah, és holnap még csak szénsavas üditőt se akarok látni, mert minden folyadék amiben buborék van az valoszinüleg azonnali idegösszeomlást fog okozni :D :D :D :D ;) őőőőőőőőő...nem is vicces... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Igen Gabi...jól látod...gyári megoldásról beszéltünk...a Calinak a tankja külső AC-s... :D :D Deszaaaar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Deszaaaar :D Hát van amihez még Te sem értesz... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Hát van amihez még Te sem értesz... :D :D :D De ezt ne mondd el senkinek... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts