MOR16V Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 A nyomást nehéz lesz mérni... a kábeleket megmozgattam már... Köszi az ötleteket! majd kiderül este hogy mi lesz... AC-ra gyanakodnék elsősorban. Egy calibrával volt már ilyen gondunk egyszer. Főtengely jeladó nem hiszem mert attól be kellene indulnia, max olyan lenne mintha szabályozna már kis fordulaton(ca. 1800-nál). Benzin van benne tuti? :D(csakviccöltemám) Főnököm már 2x tankolt benzint az olajkályhájába :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Főnököm már 2x tankolt benzint az olajkályhájába :D Egyszer én is telehúztam a diesel Rönót benyával :D Bemegyek mondom fizetek ,,, Aztmondja a kutas(8 évig osztálytársam volt!) Te Laci nem dízel a gép?? mondom de az mé?? mondja mert te 95 öst tankoltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Itt még a világvégén ( Veresen ) nem esett a hó :D jelentem srácok?szilvásvárad 5-7 cm. most voltam 1 órát csapatni,nyári gumival!!!! nem nagy élmény,de igy tél végére jó érzés volt. ja,és még anyit hogy nem olvad...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 5-dik AC-t próbáltuk ma...mind működő autóból amúgy...és ugyan az a problem... holnap azt hiszem, hanyagolni fogjuk a tankot, és erősen leteszteljük, hogy mit csinál kannából...mert alapjáraton úgy jó...legalább is az elején az volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Lehet valamelyik AC nekem abból az 5-ből kelleni fog :D Kimentünk, éjfél fele értünk ki, 2.-ra beindult... simán jár, ugyanolyan jól húz, nem dadog, semmi baja... magától megjavult... azért utólag kipróbáltuk az AC relé csatijánál összekötöttünk 2 lábhelyet és gyujtásnál hallani lehetett hogy folyamatosan búgott az AC... tehát elvileg az jó... kiváncsi vagyok reggel beindul e... faja lesz így ha még azt sem tudom mi volt a rossz... 5-dik AC-t próbáltuk ma...mind működő autóból amúgy...és ugyan az a problem... holnap azt hiszem, hanyagolni fogjuk a tankot, és erősen leteszteljük, hogy mit csinál kannából...mert alapjáraton úgy jó...legalább is az elején az volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 nekem a rángatás, befulladás megoldódott elvileg...a lambdaszonda kábelezésével volt vmi...-nem tudom álló helyzetben az hogy tud el***szódni :S már a veztengely csere van soron... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 nekem a rángatás, befulladás megoldódott elvileg...a lambdaszonda kábelezésével volt vmi...-nem tudom álló helyzetben az hogy tud el***szódni :S már a veztengely csere van soron... :D látod ezért jó az opel!!!! mindig elromlik valami rajta,de mindig meg is lehet javítani.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 jelentem srácok?szilvásvárad 5-7 cm. most voltam 1 órát csapatni,nyári gumival!!!! nem nagy élmény,de igy tél végére jó érzés volt. ja,és még anyit hogy nem olvad...... :D vazzzzzze!!! olvad a HAVAM,ez katasztrófa!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 vazzzzzze!!! olvad a HAVAM,ez katasztrófa!! szedd fel és tedd be a mélyhűtőbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 szedd fel és tedd be a mélyhűtőbe :D este nagyon jó volt,de most hogy felkeltem sokkot kaptam. minő igazságtalanság:márciusban ólvadó hó........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Kimentünk, éjfél fele értünk ki, 2.-ra beindult... simán jár, ugyanolyan jól húz, nem dadog, semmi baja... magától megjavult... azért utólag kipróbáltuk az AC relé csatijánál összekötöttünk 2 lábhelyet és gyujtásnál hallani lehetett hogy folyamatosan búgott az AC... tehát elvileg az jó... kiváncsi vagyok reggel beindul e... faja lesz így ha még azt sem tudom mi volt a rossz... Ez simán lehet AC. Nekem is így halt meg a Calin. Szerintem hordj magadnál egy tartalékot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 A nyomást nehéz lesz mérni... a kábeleket megmozgattam már... Nem kell mérni... van egy szelep a hídon, aminek ha benyomod a közepében levő tüskét, akkor spriccelnie kell a benyának. Ha nem spriccel, akkor nem megy az AC. (álló helyzetben is megvan jó esetben a nyomás, de kb 1mp alatt ki lehet engedni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Haza fele akkor benézek Antihoz ha még a műhelynél lesz... csak maradt neki egy az 5ből :D Egy új AC mibe fáj? ( Vktr ha esetleg net közelben vagy :D ) Mennyire macerás az AC csere... Haver mantájában csináltuk együtt ott szopó volt... astránál is az lesz? :D Köszi az ötleteket, tanácsokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nem nehéz... hátsó űlés alatt van a szerelőnyílása, cakkpakk fél-háromnegyed óra a csere :D De azért még várd meg a dolgok alakulását, hátha nem az a gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nem nagyon tudom hogy hogyan tudom majd kiszűrni miért nem indult tegnap... A szerelő nyilását tegnap nézegettem, illetve ezekszerint azt láttam... belülről/felülről is cserélhető? :D nem kell alámászni? Nem nehéz... hátsó űlés alatt van a szerelőnyílása, cakkpakk fél-háromnegyed óra a csere :D De azért még várd meg a dolgok alakulását, hátha nem az a gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nem nagyon tudom hogy hogyan tudom majd kiszűrni miért nem indult tegnap... A szerelő nyilását tegnap nézegettem, illetve ezekszerint azt láttam... belülről/felülről is cserélhető? :D nem kell alámászni? Nem kell alámászni, utastérből cserélhető. Ha megint nem indul, akkor ahogy mondtam, benyanyomást kell nézni, van-e. Ha nincs, akkor el lehet indulni, hogy kap-e az AC ménykűt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 A szerelő nyilását tegnap nézegettem És szőrös? :D Látod mondtam hogy azért hosszútávon mindennap Veresre járni nem a legjobb szórakozás. Főleg ha b@szaxik a kocsid :D Örülök hogy azért megoldottad, bár gondolom nem aludtál sokat... Ja és ne netezz annyit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 ....Ja és ne netezz annyit :D :D.... És mondá az úr : .... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Sorry a srácok letiltottak a munkáról tekintve hogy péntek van :D :D :D Hát egy olyan 5 órát sikerült aludni... mondjuk nagy alvós vagyok szóval ez nekem nagyon kevés... Pedig jó ide járni melózni, nincsenek 3 sávos utak se piros lámpák, se dugók... Van helyette kátyú meg 1-2db 30-al haladó teherótó/nap :D Und nemtom h szőrös e :D ;) És szőrös? :D Látod mondtam hogy azért hosszútávon mindennap Veresre járni nem a legjobb szórakozás. Főleg ha b@szaxik a kocsid :D Örülök hogy azért megoldottad, bár gondolom nem aludtál sokat... Ja és ne netezz annyit ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ja és ne netezz annyit :D :D Ahogy van egy kis hatalma egyből beszol látod. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Van akinek az ACja szőrős van akinek a nyílása de ezt ne firtassuk szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Van kátyú meg 1-2db 30-al haladó teherótó/nap :D A teherautó még csak idegesítő, de amilyen kátyúk össze bírnak ott jönni az nem gyenge :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 A teherautó még csak idegesítő, de amilyen kátyúk össze bírnak ott jönni az nem gyenge :D Meg a vájú-sinek, amiket a teherautók csinálnak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 :D :D Nem kell alámászni, utastérből cserélhető. Ha megint nem indul, akkor ahogy mondtam, benyanyomást kell nézni, van-e. Ha nincs, akkor el lehet indulni, hogy kap-e az AC ménykűt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 vannak képek de nem ezt árulták nemrég vidéken ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts