opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 De, ha a patkány egyenjogúság írta volna, akkor úgy hangzana, hogy a szerencsétlen hajótörött patkányokat a helybeli majmok megerőszakolták. A történetet nem én találtam ki, a "hullajó" című kultúrális alkotásban hangzott el :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Nagyon tudsz! :D Neki is csak itt nagy a szája, otthon meg nyuszifüles mamusz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Bassza meg hogy ilyen szép idő van most hogy a Bocival jöttem dolgozni. A ˇ~^ˇ^˘˘°°°˛˛@##>&[đ]{}@&>#&@ neki bele és rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 A történetet nem én találtam ki, a "hullajó" című kultúrális alkotásban hangzott el :D :D Na, ez a rész kimaradt (hálistennek...) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Bassza meg hogy ilyen szép idő van most hogy a Bocival jöttem dolgozni. A ˇ~^ˇ^˘˘°°°˛˛@##>&[đ]{}@&>#&@ neki bele és rá. :D de azt mondtad van rajta tető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Na, ez a rész kimaradt (hálistennek...) :D http://www.sokkmagazin.hu/?p=103 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Bassza meg hogy ilyen szép idő van most hogy a Bocival jöttem dolgozni. A ˇ~^ˇ^˘˘°°°˛˛@##>&[đ]{}@&>#&@ neki bele és rá. :D Én már csappattam is egy jót az omegával ebéd helyett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Neki is csak itt nagy a szája, otthon meg nyuszifüles mamusz :D ;) nem is ;) :D de Redi a nejem még csak 30 most micsináljak két 15 évessel :D :D :D Ui: Mondjak nekik mesét mi ?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 http://www.sokkmagazin.hu/?p=103 :D :D érdekes egy ilyenről elemzést olvasni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Én már csappattam is egy jót az omegával ebéd helyett :D Jó is csapatni , bár én ebéd aztán telihassal még is csak szebb a világ ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Redi leszel te még apa , és akkor neked is sztmondom mint a haveromnak van egy 18 éves lánya,,, -Mondom most gondolj bele , neveled a lányod és félted 18 éves lessz,,,, jön egy csúúnya nagy fütyi és beleteszi! :D :D Erre kiakadtt rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Redi leszel te még apa , és akkor neked is sztmondom mint a haveromnak van egy 18 éves lánya,,, -Mondom most gondolj bele , neveled a lányod és félted 18 éves lessz,,,, jön egy csúúnya nagy fütyi és beleteszi! :D :D Erre kiakadtt rendesen :D Hát igen. Nehéz manapság szép fütyit találni... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Hát igen. Nehéz manapság szép fütyit találni... :D :D :D tapasztalat? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Redi leszel te még apa , és akkor neked is sztmondom mint a haveromnak van egy 18 éves lánya,,, -Mondom most gondolj bele , neveled a lányod és félted 18 éves lessz,,,, jön egy csúúnya nagy fütyi és beleteszi! :D :D Erre kiakadtt rendesen :D Az élet rendje... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 tapasztalat? :D :D :D :fetrengősszmájli: :nyerítősszmájli: wehehehe ez mekkora labda volt :D :D :D :D na stefan ebből nem jössz ki jól ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 :fetrengősszmájli: :nyerítősszmájli: wehehehe ez mekkora labda volt :D :D :D :D na stefan ebből nem jössz ki jól :D ;) Ebből nem :D De legalább jót röhögünk és elfeledtetjük a lánygyerekes apukákkal egy rövid időre azokat a fütyiket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Az élet rendje... :D :D Ígyvan a "csúnyafütyi" szerepet egyszer mindenki eljácca valakinél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 mekkora szerencse, hogy nekem 3 fiam van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ebből nem :D De legalább jót röhögünk és elfeledtetjük a lánygyerekes apukákkal egy rövid időre azokat a fütyiket... :D hát itt a melóhelyen megy a hahota :D :D könynezek és fájok pár helyen iylen rekeszizom körüli részeken :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 mekkora szerencse, hogy nekem 3 fiam van. :D Hát Maci térdre imához , de te meg majd a gyerektartást perkálod ha rosszul jön ki szal nemtom melyik jobb :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 mekkora szerencse, hogy nekem 3 fiam van. :D 3 potenciális liliomtipró... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 3 potenciális liliomtipró... :D tapasztalat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ígyvan a "csúnyafütyi" szerepet egyszer mindenki eljácca valakinél :D egyszeeeer??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 egyszeeeer??? :D :D :D Először még csúnya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 tapasztalat? :D Kérdezd Macisajtot a fiairól, nem az enyémek... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts