Lacee Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Én nem láttam más motort a garázsban :D szerintem annak már lába kelt :D Valaki bélyeget gyűjt, valaki képeslapokat... valaki motorokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 40-nél többel nem tudtam menni mert nem volt túl stabil a motor helyezkedése... úgyhogy mindenki levillogott mikor tötyögtem át a hungárián kilómétereken át :D Dini a világvégén lakik :D Mondjuk Pííísta is :D Elakadásjelzőt kiraktad legalább ? :D Világnak hány vége van ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080316/DSC00173_www...ltoltes.hu_.jpg Hát ez frenetikus... :D A rendőrök nem kapnak röhögőgörcsöt, amikor megállítanak? :D Igazi fekamobil :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Na megy az agyalás...hogy milyen tankot rakjunk a C-be...van lehetőség A corsa illetve xe Cali tankja...egyiket sem tom hogy néz ki...de hogy idétlenül fog kinézni a hátulja az biztos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Na megy az agyalás...hogy milyen tankot rakjunk a C-be...van lehetőség A corsa illetve xe Cali tankja...egyiket sem tom hogy néz ki...de hogy idétlenül fog kinézni a hátulja az biztos... :D Nem mindegy milyen? Ott van az a kihasználatlan csomagtartó, nem beszélve a hátsó ülés helyéről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Na megy az agyalás...hogy milyen tankot rakjunk a C-be...van lehetőség A corsa illetve xe Cali tankja...egyiket sem tom hogy néz ki...de hogy idétlenül fog kinézni a hátulja az biztos... :D Azt rakd be amit a sonique vagy a Lali mond...Én már megtanultam hogy soniquenak szinte mindíg igaza van...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Azt rakd be amit a sonique vagy a Lali mond...Én már megtanultam hogy soniquenak szinte mindíg igaza van...... :D Ég is a pofám, ha ettől megjavul...mert ő már első héten mondta, hogy ez lesz...de mi csak kerestük-csak kerestük...azt így jártam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ég is a pofám, ha ettől megjavul...mert ő már első héten mondta, hogy ez lesz...de mi csak kerestük-csak kerestük...azt így jártam... :D mondjuk egy 30 éves autónál nem tudom hogy mire számitottál... :D ha már uj tankot raksz be akkor azt minél hátrébb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Tudom Anti hogy nincs most erre pénzed,de ez a kerék elég nagyott ütne a kadett alatt....... Hbarby is vett egy C kadettot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Hbarby is vett egy C kadettot :D Idősebb, mint ő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Tudom Anti hogy nincs most erre pénzed,de ez a kerék elég nagyott ütne a kadett alatt....... Hbarby is vett egy C kadettot :D Jaja...láttam...de valóban nincs rá zseton... :D Barbi meg már mesélte..aztán ki is hozta Fótra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Idősebb, mint ő... :D Te is...azt mégsem röhögünk... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Te is...azt mégsem röhögünk... :D :D :D Dehogyisnem, Mr Genya! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Dehogyisnem, Mr Genya! :D jah csak ebben az esetben nem veled.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 jah csak ebben az esetben nem veled.. :D :D :D Mr Genya2 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Én nem láttam más motort a garázsban :D szerintem annak már lába kelt :D Valaki bélyeget gyűjt, valaki képeslapokat... valaki motorokat :D Nem mert neked a világ másik vége az a XXII ker, mi viszont Bagamérra vittük le. Beszéltem Dinyvel reggel, azt mondja tök jol van a lába csak a kuplungolásnál fáj úgy mintha kalapálnák neki. Még jó hogy árúbeszerző :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Hbarby is vett egy C kadettot :D Igen de annak sokkal szebb a belseje mint az Antiénak. Ő vigyáz rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Igen de annak sokkal szebb a belseje mint az Antiénak. Ő vigyáz rá :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Akkó jó én már megesküdtem volna h mára leesett a körme... a világvége amugy kinn van a raktárbázison :D Nem mert neked a világ másik vége az a XXII ker, mi viszont Bagamérra vittük le. Beszéltem Dinyvel reggel, azt mondja tök jol van a lába csak a kuplungolásnál fáj úgy mintha kalapálnák neki. Még jó hogy árúbeszerző :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Nem mert neked a világ másik vége az a XXII ker, mi viszont Bagamérra vittük le. Beszéltem Dinyvel reggel, azt mondja tök jol van a lába csak a kuplungolásnál fáj úgy mintha kalapálnák neki. Még jó hogy árúbeszerző :D Igen Lacee a te mocid pesten van a Csabié a vidéki telephelyen. :D Hááát a holnapi melót sztm kihagyom,reggel még jól nézett ki estére alig tudtam menni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Csaba! Egész véletlenül Neked nincs kéznél ez a karom ?! Bár tavaly mi is próbáltuk valami lehúzóval de az nem fért oda... Azóta volt egy műhely költözés, de megkérdezem holnap, és ha megvan akkor csörgök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Igen Lacee a te mocid pesten van a Csabié a vidéki telephelyen. :D Tisztázzuk ,sajna az nem az én mocim :D de jo is lenne már szedném is szét és fényyeztetném meg minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Tisztázzuk ,sajna az nem az én mocim :D de jo is lenne már szedném is szét és fényyeztetném meg minden. Te hoztad nem akkor a tied. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Te hoztad nem akkor a tied. :D :D Ja jó, végülis Kadettból van, és ki is van fizetve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ja jó, végülis Kadettból van, és ki is van fizetve. :D Na ugye hogy ugye :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts