Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Ja...kénytelen voltam az alkohol után nyúlni...hátha úgy jobb lesz... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 az lehetséges :D de visszajönni már nem volt erőm ledőltem és szunya volt :D Még nem is kérdeztem hogy meddig haladtatok. Elugrom és megnézem hogy áll a verda. Habár Pc nélkül nem fog duruzsolni. Persze...szunya! :D PC már ott van,1-kor jöttünk el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Johnny! Te mióta szereted a BMW-ket??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Persze...szunya! :D PC már ott van,1-kor jöttünk el. huh akkor jól bírtátok. Be is indult akkor még az este? Vagy nem akartátok a szomszédokat hergelni :D habár demót ismerve ilyenkor az sem érdekelte volna ha az egész utca megjeleneik és csípáját kaparva mindenki szapulja, csak induljon már be és gyerünk csapatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Johnny! Te mióta szereted a BMW-ket??? :D :D :D Hol írtam én ilyet? :D Vedd fel a szemüveged öcsém! :D Csak azt mondtam,hogy brutál lehet,na meg jól néz ki a kis kasztniban az a bivaj moci! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 huh akkor jól bírtátok. Be is indult akkor még az este? Vagy nem akartátok a szomszédokat hergelni :D habár demót ismerve ilyenkor az sem érdekelte volna ha az egész utca megjeleneik és csípáját kaparva mindenki szapulja, csak induljon már be és gyerünk csapatni :D Volt még pár apróság(vízkör,féltengelyek stb) de a nagyja meló megvolt,féket összeraktuk,légtelenítettük. A jobbos kormányösszekőtő vég rendessen megszívatott minket,de Losival leoperáltuk. :D Amúgy hogy áll most a gép? Lehet mindjárt felhívom Petit,de sétálj már át inkább! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Volt még pár apróság(vízkör,féltengelyek stb) de a nagyja meló megvolt,féket összeraktuk,légtelenítettük. A jobbos kormányösszekőtő vég rendessen megszívatott minket,de Losival leoperáltuk. :D Amúgy hogy áll most a gép? Lehet mindjárt felhívom Petit,de sétálj már át inkább! :D az a séta kb. most 2 km lenne :D falu másik vége rlz. majd átugrok a barna csodával. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 a barna csodával. :D Istenem az a szín de odavág! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Ja...kénytelen voltam az alkohol után nyúlni...hátha úgy jobb lesz... :D :D :D 1 dolog azért vigasztal : nem miattam lettél alkoholista :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Istenem az a szín de odavág! :D na nem fikázni vaze házilag készítve minden. :D mínusz 95 lóerő, mínusz 2 henger, mínusz kényelmes aut. váltó, végül egy kellemes kaki szín. :D :D egyedi szín volt a cél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Hát Kulabá besz@rna a szín látva! :D Egyedinek egyedi az biztos! Na meg elöl 4x100,hátul meg 5x110! :D Kell is az a C16NZ-nek! :D Beszéltem Petivel. Már mindjárt indítanak,de a féltengely hézagolókat nem találja. Holnap kipuffos aztán majd meglátjuk. Hétvégén bejöhetnétek,ha jó idő lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Na beszéltem Petivel. Már mindjárt indítanak,de a féltengely hézagolókat nem találja. Holnap kipuffos aztán majd meglátjuk. Hétvégén bejöhetnétek,ha jó idő lesz. most vettem észre hogy hívott is 2 körül :D csak nálam vasárnap le van némítva a teló az a pihenés napja :D msot biztos kapok majd megint mert soha nem ér utol ilyenkor :D na majd leverheti a v6-ot és megvigasztalódik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Beszarás jó színe van... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 most vettem észre hogy hívott is 2 körül :D csak nálam vasárnap le van némítva a teló az a pihenés napja :D msot biztos kapok majd megint mert soha nem ér utol ilyenkor :D na majd leverheti a v6-ot és megvigasztalódik :D Menj már át neki segíteni...Fux bénázott a flex-el a háttérben miközben beszéltem vele. :D Hiába na,a FlexMachine én vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Beszarás jó színe van... :D :D :D :D Mások 100E-ket ölnek egyedi színbe,Pé meg egy pici feketével adott a tuti színek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Beszarás jó színe van... :D :D :D :D há ócsó vót a kolor. :D hol gittelem, csiszolom meg fújom le az autót 15 ezer forintból? :D és hát ha már 1x barna áll a forgalmiban akkor legyen igazi barna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Sz@rbarna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Sz@rbarna! :D így mindig tudják hol vagyok. Nem tudok elbújni egyik gépsassal sem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Azt hiszem, nem szeretrném látni élőben ezt a kocsit :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Azt hiszem, nem szeretrném látni élőben ezt a kocsit :D :D :D pedig előfordulhat mert lehet Vadkertre Moncsinak azzal kell majd jönnie mivel délelőtt dolgozik én meg korábban jövök és hát gondolom este vagyis éjjel sem akar ebngem megvárni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 pedig előfordulhat mert lehet Vadkertre Moncsinak azzal kell majd jönnie mivel délelőtt dolgozik én meg korábban jövök és hát gondolom este vagyis éjjel sem akar ebngem megvárni. :D Amikor már a rókabőrben alszunk,akkor jön? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Sz@rbarna! :D Egy igazi fostaliga... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 A bulájjjjj meg igen jó volt...sajnáltuk, hogy nem jöttél...de már igazából mexoktuk.... Képzeld mi is ott voltunk. :D Még köszöntem is.(kétszer) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 csaótok... jó volt a talííííí :D .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Képzeld mi is ott voltunk. :D Még köszöntem is.(kétszer) :D Várjáááá...mi az éjszakai bulájróóó beszélünk Piiistával... azt tom, hogy ott voltatok, mert egyszer amikor hasaltam a verda alatt akkor jöttetek...csak mire feltápászkodtam már nem láttalak.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts