Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Az a baj, hogy egy ilyen verseny megnyeréséhez azért kell a "csicsa"...a sárga Caravan-on meg nincs...igazából sok apró finomsággal teli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Anti, ugye te is tudod hogy itt nem a caravant fényképezték ;) ;) :D :D Hát konkréten biztos a G-t...csak a fránya caravan meg a Kadett GSI belelógott... :D :D :D Amúgy pont látszik, hogy valaki pont csodálja...mit csodálja...egyenesen ott fanolja... :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Hát konkréten biztos a G-t...csak a fránya caravan meg a Kadett GSI belelógott... :D :D :D Amúgy pont látszik, hogy valaki pont csodálja...mit csodálja...egyenesen ott fanolja... :D :D :D biztos azért nem várta meg a kép készítője hogy kimenjenek a képből mert nem talált olyan pillanatot hogy ne lett volna ott valaki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Az a baj, hogy egy ilyen verseny megnyeréséhez azért kell a "csicsa"...a sárga Caravan-on meg nincs...igazából sok apró finomsággal teli... a gsigergő autóján sincs olyan csicsa (hálistennek) ami pl 1-2 calibrán megvolt....kár, hogy a coupe nem állt be versenyezni :D Anti, tudod már mi a baj a kocsival? Vagy szereltél eleget tegnap és pihi van? :D Egyébként miért van az, hogy annyira tolja az elejét? Sem Laci Mantája, sem Pista kocsija nem tolta.....vagy nem volt ennyire látványos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Nem szereltem ma...pihi van... Nem is tudom mikor fogok, mert melóznom kell...de szombaton meg Ring van... Hogy mitől tolja az orrát??? Hát nincs rajta hátsó fék, egyiken sem 185-ös gumi volt elöl...van súlyuk ami lenyomja őket...mittomén... Hogy mi a baj??? A computert kizártuk...a hídban lévő benyanyomás jó, de a moci már nem kap eleget, mert a gyerták fehéresen égtek meg...Így lehet pl az injektor...Belerakunk egy állítható nyomásszabályzót, aztán meglátjuk... 6 baros benzinnyomással mentem haza...és így sem kapott eleget a moci...szóval egy erős tipp az injektorok elkoszolódására... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 ....kié az ötlet? :D Hamarosan kiderül mennyi üres IceTea-s flakon fér egy Senatorba :D :D.... Én raktam oda őket, mert egyesek ott hagyták a motorháztetőn a majdnem üres poharakat és nem akartam, hogy elfújja őket a szél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én raktam oda őket, mert egyesek ott hagyták a motorháztetőn a majdnem üres poharakat és nem akartam, hogy elfújja őket a szél :D Egyesek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Egyesek... :D Felelőtlenség netovábja :D Milyen vót tegnap ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Egyesek... :D Azt láttam, a feló dobálás az megy neked :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Azt láttam, a feló dobálás az megy neked :D :D Idegből? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Idegből? :D :D jaja sztem is hirtelenfelindulásból :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 ÁÁÁÁ nem ment igazán....vagyis nem tom hanyadik lettem, de voltak páran akik iszonyat nagyot hajítottak.... A bulájjjjj meg igen jó volt...sajnáltuk, hogy nem jöttél...de már igazából mexoktuk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 annyit tudok mondani mint ott: b+ :D :D mentem egy kört a Mor autójával...Szent Ég! Nincsennek rá szavak ha nem akarok trágár lenni :D :D :D ;) így legalább valamennyire megnyugodtam hogy nem is olyan rossz ez a moci :D (de azért fogtam a majrévasat) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 A Coupe felnijét nem tudom miért nem fényképezte senki, vagy miért nem a karavánnal a szépségversenyre simán dobogós lett volna :D Hát én csiniztem azért róla mert nekem nagyon tetszik ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 ÁÁÁÁ nem ment igazán....vagyis nem tom hanyadik lettem, de voltak páran akik iszonyat nagyot hajítottak.... A bulájjjjj meg igen jó volt...sajnáltuk, hogy nem jöttél...de már igazából mexoktuk.... mentségükre szól hogy segédkeztek a projektben ha már én nem lehettem ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Nem is értem miért nem vitte szépségversenyre? :D Azért,mert mindenki azt hitte hogy Én vagyok a főszervező és elég rosszul vette volna ki magát ha Én is oda állok....... Pöpec a gép :D SZVSZ: egy kis sötétítőfóliát még elbírna :D :D Köszönöm..... A fólia sose tartozotta kedvenceim közé,és ez még mindig nem változott....a rendör abba köt bele elöször.....de ettöl függetlenül még lehet hogy ha lesz felesleses 15e ft-om akkor megcsináltatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 ÁÁÁÁ nem ment igazán....vagyis nem tom hanyadik lettem, de voltak páran akik iszonyat nagyot hajítottak.... A bulájjjjj meg igen jó volt...sajnáltuk, hogy nem jöttél...de már igazából mexoktuk.... Mintha olyan sok alkalom lett volna, amikor nem együtt mentünk :D Voltunk vagy 15en Morrisons2ben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Mintha olyan sok alkalom lett volna, amikor nem együtt mentünk :D Voltunk vagy 15en Morrisons2ben :D Mi több 100-an voltunk.... :D :D :D Okés persze, csak akkor nem mond azt, hogy jössz, ha úgy sem jössz....mert másokkal mész... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Azért,mert mindenki azt hitte hogy Én vagyok a főszervező és elég rosszul vette volna ki magát ha Én is oda állok....... Hát abból amit írtál a devils fórumon is pl, ez jön le... Sajnos mi is késön tudtuk elkezdeni szervezni,mert egyszerüen 2hónap volt mire el tudtuk érni a mozi tulajdonosát,meg a gondnokát :D ....Ez van...ha jó lesz akkor jövöre is lesz ilyen tali,és akkor már sokkal hamarabb elkezdjük szervezni...... 8) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Hát abból amit írtál a devils fórumon is pl, ez jön le... Kicsit Én is részt vettem benne,és engem speciel zavart volna a tudat ha oda állok...Ennyi :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Hát Te tudod...de szerintem is simán odaállhattál volna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 mentségükre szól hogy segédkeztek a projektben ha már én nem lehettem ott :D De azért remegtél már,Móni ha nem lett volna ott megint ugrik a farmer meg a pulcsi a mosóba! :D Demó akcióban: :D Az új "szív": Az új fékrásegítő: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Mi több 100-an voltunk.... :D :D :D Okés persze, csak akkor nem mond azt, hogy jössz, ha úgy sem jössz....mert másokkal mész... :D Mondtam-tam, hogy gyertek ti is oda :D Voszi milyen jófej vót : "érezze jól magát", eszem a zúzáját :D Gondolom, az alkohol enyhítette a hiányom felett érzett fájdalmadat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 De azért remegtél már,Móni ha nem lett volna ott megint ugrik a farmer meg a pulcsi a mosóba! :D az lehetséges :D de visszajönni már nem volt erőm ledőltem és szunya volt :D Még nem is kérdeztem hogy meddig haladtatok. Elugrom és megnézem hogy áll a verda. Habár Pc nélkül nem fog duruzsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Azért Csabi bömije se sámli: Ez is a Demó művekben készült persze! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts