Demó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Elvileg az összes Motronic 2.5-ös C20XE vezérlőt át lehet állítani 20XE-re az egyik láb letestelésével. Ez csak a 2.8-as C20XE-knél nem működik. Egyébként van még különbség a C20XE és a 20XE között. 20XE kábelkötegen nem csak a lambdaszonda csatija hiányzik, hanem az a kis szelep is, ami az aktívszénszűrőt vezérli vákummal, és ezért a pillangószelepház elején az egyik vákumcső le van dugózva. Mondjuk ennek most nincs igazán jelentősége Anti esetében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Jah és hidegen motornál nincs lamda-jel figyelés (széthúzott csatival is megy hibakód nélkül), tehát azt viszonylag könnyű kizárni. Ezt alátámasztom mikor az enyém levolt húzva mert rossz volt de ez csak egyszeri alkalom. Hamár a motorlámpa egyszer világít utána fog is! De valóban sokat autóztam úgy hogy lambda lehúzva , mire "kigyújtotta" a motorlámpát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Anti! Próbáljátok akkor azt a manta gyújtókábelt kidobni a rendszerből. Helyetekben lecsavaroznám a kaszniről a trafót, és próba erejéig az eredeti kábellel odatenném a moci közelébe ideiglenesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Anti! Próbáljátok akkor azt a manta gyújtókábelt kidobni a rendszerből. Helyetekben lecsavaroznám a kaszniről a trafót, és próba erejéig az eredeti kábellel odatenném a moci közelébe ideiglenesen. Szerintd gépközelben van ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Szerintd gépközelben van ? :D :D :D Attól függ milyen gépre gondolsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Attól függ milyen gépre gondolsz... :D Tegnap este már mondtam neki, csak gondoltam emlékeztetem, ha már hazaért a szerelésből, hogy mit kellett volna még kipróbálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Egyébként van még különbség a C20XE és a 20XE között. 20XE kábelkötegen nem csak a lambdaszonda csatija hiányzik, hanem az a kis szelep is, ami az aktívszénszűrőt vezérli vákummal, és ezért a pillangószelepház elején az egyik vákumcső le van dugózva. Honnan tudod nem is láttál még 20XE mocit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Honnan tudod nem is láttál még 20XE mocit :D Legalábbis olyan kasztniban, amiben gyárilag van benne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Legalábbis olyan kasztniban, amiben gyárilag van benne... :D Ne nagyon legyél biztos benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Ne nagyon legyél biztos benne :D Persze. Mondjuk addíg látta, amíg kiszedték belőle :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Persze. Mondjuk addíg látta, amíg kiszedték belőle :D :D Ja sőt már előbb kiszedtük minthogy látta volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Láttam már B Corsában is 20XE-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Ja sőt már előbb kiszedtük minthogy látta volna :D Régi szép idők mikor a kertben a füvön bontogattunk mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Régi szép idők mikor a kertben a füvön bontogattunk mi? :D Először telket veszünk ház csak később épül rá, szerinted addig üresen fog állni? :D Apropó Gabi, akkor lehet vinni a roncsokat Pátyra? :D De törpént ma velem kevéssé jó dolog is. Amit vettem Opelkerekeket, hát sajna az egyik pár gumi a gumishaver szerint kuka volt. Vennem kellett rá újat. Vredestein lett belőle. Már fent is van a kocsin de rövidebb lettem 35-tel :D A srác amúgy rendes, (ő kérte kölcsön Lacee lámpáit amik azóta is nálam vannak mert ő visszahozta a következő héten) neki is GSi-je van, piros és vmi nagyon fura lámpa van benne. Anno Pettinger Aluline-ját is ingyé grammolta ki nekem, meg a GTE leeresztett Ronaljáért sem kért pénzt. Meg szerintem ez a mostani 5ropi sem volt sok annyira, a Szentmihályi úti nonstop gumisnál többet fizettem volna biztosan. Ha esetleg kell vkinek a száma priviben megadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Először telket veszünk ház csak később épül rá, szerinted addig üresen fog állni? :D Apropó Gabi, akkor lehet vinni a roncsokat Pátyra? :D Sátor mellett elfér... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Sátor mellett elfér... :D Sátor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Sátor? :D Lakni is kell valamiben nemde ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Sátor? :D Píísta lelkesít ezzel állandóan :D Biztos hiányzik már neki valami tábori élmény, és most rámvetíti a pszichés állapotát :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Píísta lelkesít ezzel állandóan :D Biztos hiányzik már neki valami tábori élmény, és most rámvetíti a pszichés állapotát :D :D Gyereksátrak biztos olcsók :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Gyereksátrak biztos olcsók :D :D Temácsaktod'! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 ki hoz grillt holnap? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 ki hoz grillt holnap? :D Te!!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 remélem jó időtök lessz holnap és nem esőben kell grilleznetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Na, mesélj Anti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Na, mesélj Anti! :D ugy látom hosszu mese lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts