Albert Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 lurdyná megdumáljuk. Szerintem ugyis Diny, Sárga, Davey, Racce és még talán mások ide jönnek hozzánk és innen megyünk. Aztán ott még pár embert felszedünk akko és máris dugót csináltunk :D Kapol akkor Rendezői sárgacuccot már holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Sonique! Maradt 3 vezeték ami a moci felöl jön. barna-piros piros-fehér kék tudunk ezekröl valami infot? köcce nem kell ám az összesnek bekötve lennie ... nekem sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Na veszélyben a hétvége... :D Kinnt voltam ma Kadit csinálni...első futómű okés...megasabb nem lett sokkal, de legalább nem ül össze....kiállni így sem sikerült még az udvarból... :D viszont megint elkezdte a ledadogást....először csak terhelésen csinálja...aztán meg már alapjáratos gázpedáltaposásra is üresen... Mi a tök lehet...Ac egy turbósé van bennt (elvileg az jól műxik, bár nagyon hülye hangja van...) elöl spriccel szépen a benya... már kicsit b@ssza a csőröm, hogy több idő megy el erre a b@szársra mint az egész moci projekt...ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá... :D bazzeg tankot kell cserélni szerinted amit be linkeltem miért volt catch tank a normal tank utan valoszinuleg ezért de ha nem hallgatsz az emberre akkor ez van elég lessz a csö is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 köszi srácok sokat segitettekek.. le is megyek kipróbálom az 5leteket! :D :D a pillangoszelep jeadojat kicseréltétek ? vagy be allitottátok ??? probald meg hogy a motortérböl egy kicsit erössebben visszatolod a pillangoszelepet és ha jobb az alapjarat akkor csak szarul van be allitva a mikrokapcsolo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 meglettek a kis Brembo tárcsák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 meglettek a kis Brembo tárcsák :D Mármint 256os ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Mármint 256os ? ahha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ahha :D Sima, vagy MAX ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Sima, vagy MAX ? sima Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 bazzeg tankot kell cserélni szerinted amit be linkeltem miért volt catch tank a normal tank utan valoszinuleg ezért de ha nem hallgatsz az emberre akkor ez van elég lessz a csö is :D Abban valóban volt...de azt mondja mindenki, hogy ugyan olyan az injektoros meg a karbis tankja... meg néztem én is ilyeneket azokban pl nem volt semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Abban valóban volt...de azt mondja mindenki, hogy ugyan olyan az injektoros meg a karbis tankja... meg néztem én is ilyeneket azokban pl nem volt semmi... akkor vagy szarul kötöttétek be a motorvezérlöt vagy tovabbra is szar a tank hozza akarki akarmit is mond mennyi c20xe c kadett rohangal itthon ? mert ha van akkor nezd meg azt .. ha meg nincs akkor csak a probalgatas marad ... és kössd be a motorkontrol lampat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Ez milyen moci? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Ezt úgy elképzeltem alapjárat közben és ahogy szépen belobban aztán husss az egésznek! :D Belőtted magad? Jó az anyag, mi? :D Sörhastól nem férsz mi? :D Olyan opcióm nekem nem van :D és kössd be a motorkontrol lampat ezt már én is mondtam neki rég... de úgy látszik még nem volt elég a szívás neki :D Szerintem egyébként nem a tankban van a bibi... valami kehéje a motornak van, valami nem jó, vagy nem jól van kötve. :D Anti! Hozd ki Lurdyhoz, ott minden probléma megoldásra talál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 http://index.hu/cikkepek/0802//belfold/tsza/opel.jpg Ez milyen moci? :D Valami 16V ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 De jól kinéz így szűzen :D Valami 16V ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 De jól kinéz így szűzen :D Régebben én is ezt szoktam mondani, csak nem egy vasdarabra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Régebben én is ezt szoktam mondani, csak nem egy vasdarabra :D Most, hogy igy megvénültél maradnak az emlékek, ugye? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Most, hogy igy megvénültél maradnak az emlékek, ugye? :D :D Persze, csak már könnyebben is felejtek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Abban valóban volt...de azt mondja mindenki, hogy ugyan olyan az injektoros meg a karbis tankja... meg néztem én is ilyeneket azokban pl nem volt semmi... Tankszellőztetés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Tankszellőztetés? azt már kizárták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 meglettek a kis Brembo tárcsák :D Mennyibe kerültek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Tankszellőztetés? Hát nem tudom...elvileg van rajta szellőztetőcső...de kipróbáltuk, hogy levesszük a tanksapkát és úgy is csinálja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 akkor vagy szarul kötöttétek be a motorvezérlöt vagy tovabbra is szar a tank hozza akarki akarmit is mond mennyi c20xe c kadett rohangal itthon ? mert ha van akkor nezd meg azt .. ha meg nincs akkor csak a probalgatas marad ... és kössd be a motorkontrol lampat Van xe, de nem kadett hanem manta...viszont nem injektoros...hanem weberes... kontroll lámpát Laci ma elvileg beköti.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Van xe, de nem kadett hanem manta...viszont nem injektoros...hanem weberes... kontroll lámpát Laci ma elvileg beköti.... igen én is tudok ilyet de az injectoros de nem kadett hanem astra és gsi nek hivjak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 igen én is tudok ilyet de az injectoros de nem kadett hanem astra és gsi nek hivjak :D Mééé Kadettbe nincs??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts