Stefan Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Uristen, nemtudoom :D Hozd a macskát! :D szerk. Ááá, meg is találtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Ha egy kicsit feljebb állitod akkor nem éred már el a pedálokat? :D :D Nem, akkor már nehéz ki-be szállni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 amúgy valamit ki kell találni az eleje megemeléséhez, mert az eddigi 3 rugó egyike sem segített igazán, bár már 1 cm-vel feljebb van... C Rekord rugót esetleg tudok adni próbálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Coupe!! Itt van felni 5 csavaros: http://www.vatera.hu/opel_felni_15_5x110_57758849.html Bár ez 4 db. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Coupe!! Itt van felni 5 csavaros: http://www.vatera.hu/opel_felni_15_5x110_57758849.html Nekem csak 1db kellene :D és ennyit nem nagyon szánnék rá :D ...Azért köszi :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Nekem csak 1db kellene :D és ennyit nem nagyon szánnék rá :D ...Azért köszi :D :D Beszélj Morral, neki van itt még Vectra V6-ból pótkerék, bár nem tudom mit akar csinálni, mert a Vectrajahoz 4- és 5-lyukú pótkerék is kellene, mivel elöl 4-lyukú a kerékfelfogatás, hatul meg 5. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Lanti gart az xe-hez!!!! Coupénak meg a csúnya felnihez!!!!!! kumhoról vmi vélemény??????? tom h Goodyearnél meg michelinnél rosszabb de azé ugye nem a legrosszabb márka????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Lanti gart az xe-hez!!!! Coupénak meg a csúnya felnihez!!!!!! kumhoról vmi vélemény??????? tom h Goodyearnél meg michelinnél rosszabb de azé ugye nem a legrosszabb márka????? Te is csak akkor jössz, ha kérdésed van mi ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 III. kerületben (esetleg Szépvölgyi úthoz nagyon közel) nem tud valaki gumist? Goggle most nem tul segítőkész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 nem nem, az én vagyok :D (amúgy nemis :D) Te is csak akkor jössz, ha kérdésed van mi ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 III. kerületben (esetleg Szépvölgyi úthoz nagyon közel) nem tud valaki gumist? Goggle most nem tul segítőkész :D Krisztiánék ? :D Mi baj van amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Krisztiánék ? :D Mi baj van amúgy ? gondoltam rá, de nem tudom a cég nevét megvan :D :D baj nincs csak centirozás meg szerelés kellene és mivel cégben vannak a nyáriak és ide hozom vissza a téli kereket is igy nem akartam meszire menni....hátha napközben is el tudom inézni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 gondoltam rá, de nem tudom a cég nevét :D :D baj nincs csak centirozás meg szerelés kellene és mivel cégben vannak a nyáriak és ide hozom vissza a téli kereket is igy nem akartam meszire menni....hátha napközben is el tudom inézni :D :D Elküldöm mindjárt a számát, úgyis emlékezni fog rád :D "Jaaaaaa, a kocsi előtt spárgázos srác !" :D :D Van most egy másik műhelyük, Csillaghegyen, lehet oda kell majd menned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ....gondoltam rá, de nem tudom a cég nevét megvan :D :D.... Akóó menj be az utcáról dilibogyó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 féktisztítóval eszetlenül el kell kezdeni fújkodni a szívósor meg a vákumcsövek környékét, aztán kiderül hol szíjjja a falsot, mert ott megemelkedik az alapjárat. :D Ezt úgy elképzeltem alapjárat közben és ahogy szépen belobban aztán husss az egésznek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Nem, akkor már nehéz ki-be szállni :D Sörhastól nem férsz mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 gondoltam rá, de nem tudom a cég nevét megvan :D :D baj nincs csak centirozás meg szerelés kellene és mivel cégben vannak a nyáriak és ide hozom vissza a téli kereket is igy nem akartam meszire menni....hátha napközben is el tudom inézni :D :D Y2000 kft.Pusztaszeri úton.Tőled 200méter. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Y2000 kft.Pusztaszeri úton.Tőled 200méter. :D :D Az Y2K ismeri csak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Y2000 kft.Pusztaszeri úton.Tőled 200méter. :D :D "Szépvölgyi úthoz nagyon közel" Az tényleg közel van, Mr. Miomap :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Na veszélyben a hétvége... :D Kinnt voltam ma Kadit csinálni...első futómű okés...megasabb nem lett sokkal, de legalább nem ül össze....kiállni így sem sikerült még az udvarból... :D viszont megint elkezdte a ledadogást....először csak terhelésen csinálja...aztán meg már alapjáratos gázpedáltaposásra is üresen... Mi a tök lehet...Ac egy turbósé van bennt (elvileg az jól műxik, bár nagyon hülye hangja van...) elöl spriccel szépen a benya... már kicsit b@ssza a csőröm, hogy több idő megy el erre a b@szársra mint az egész moci projekt...ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Mr. Miomap :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Na veszélyben a hétvége... :D Kinnt voltam ma Kadit csinálni...első futómű okés...megasabb nem lett sokkal, de legalább nem ül össze....kiállni így sem sikerült még az udvarból... :D viszont megint elkezdte a ledadogást....először csak terhelésen csinálja...aztán meg már alapjáratos gázpedáltaposásra is üresen... Mi a tök lehet...Ac egy turbósé van bennt (elvileg az jól műxik, bár nagyon hülye hangja van...) elöl spriccel szépen a benya... már kicsit b@ssza a csőröm, hogy több idő megy el erre a b@szársra mint az egész moci projekt...ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá... :D nagy hülyeség az h sok benzint kap ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Irtam azon a meghívón hogy lesz gyüli, úgyhogy jó lenne ha egy olyan megbízható ember vezetné őket mint Te különösen hogy az autód is méltó erre. Na most hogy melegsz@rig nyaltam, még közlöm hogy mivel az élükön fogsz jönni még azt is meg tudod csinálni hogy kipattansz a kocsiból amikor kiértél és egyből segítesz beugrót szedni. Ráadásul tudsz adni tájékoztatást hogy hányan vagytok és merre jártok. Vállalja szőr? lurdyná megdumáljuk. Szerintem ugyis Diny, Sárga, Davey, Racce és még talán mások ide jönnek hozzánk és innen megyünk. Aztán ott még pár embert felszedünk akko és máris dugót csináltunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 nagy hülyeség az h sok benzint kap ? :D Hát nem tudom...sokat nem hiszem, mert mitől...meg ráadásul nem füstöl feketén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Hát nem tudom...sokat nem hiszem, mert mitől...meg ráadásul nem füstöl feketén... Beszélj Demóval! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts