mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Gabi! Megvan az Oil!! Thx!! Te figyelj márrrrr. Hozzájárulsz az ő versenyzéséhez - már ha annak lehet nevezni - és még te köszönöd meg ? Lelkes szponzor :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Lakást akarsz venni ? :D :D :D Nem. Azt tervezzük hogy veszünk egy telket, és tetetünk rá házat. trendhaus.hu és anico-keszhazak.hu a kettő ami teccett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Nem. Azt tervezzük hogy veszünk egy telket, és tetetünk rá házat. trendhaus.hu és anico-keszhazak.hu a kettő ami teccett. Telek merre ? Esküvőt óhajt a nép :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Telek merre ? Esküvőt óhajt a nép :D :D Ismét egy alkalom...az ivásra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Csabi! Grat a géphez...reméljük nagyobb szerencséd lesz vele mint az előzővel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Telek merre ? jelenleg Fót (felé) Esküvőt óhajt a nép :D :D Igen, az megkönnyítené a szocpolfelvételt (vagyis a megelőlegező kölcsönt) De ennek nincs köze a GSihez :D Max annak hogy az autó az elmúlt hétben mindenféle kompjúter szerinti hibákat kezdett el produkálni: Aussentemp -30.0 C: (kicsúszott a az amúgy nem működő külső hőjeladó kábele...) Bremslicht: kontakthibás lehet max mer amúgy mindig világít szépen Bremsbelag: állítólag ez "gyári" hiba, de nekem előző hét szombat óta írja ki amikoris beleverettem ezerrel egy nagy pocsolyába. (Nem a Balcsiba) Oelmangel: Kicsit érzékeny, még majdnem félig van benne de azért holnap locsolok bele két decit hogy kussoljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Ismét egy alkalom...az ivásra... :D Jahhhhhhhh, de a kaja is jó legyen ámmm. Meg kitartóak a zenészek, ha Albert már este 9kor úgyis el fog fáradni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 hát ezek egyike sem irdatlan hiba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 hát ezek egyike sem irdatlan hiba... Albert elfáradthat, de a zenészek és kaja legyen jó, punktum :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Albert elfáradthat, de a zenészek és kaja legyen jó, punktum :D :D Meg a csajok.... ... puuuufffff....ááááááááááááá....jajjjjj...buummmm...ááááuuuuu... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 hát ezek egyike sem irdatlan hiba... Nem hát de nyomogathatom az ablaktörlőkaron a gombot :D Jahhhhhhhh, de a kaja is jó legyen ámmm. Meg kitartóak a zenészek, ha Albert már este 9kor úgyis el fog fáradni :D :D Orsi aszondja a menyasszonytánccal az esküvő költségvetésén túl kb 5rongy/fővel lehet számolni amennyit összeszed. Ha száz embert hívunk meg az fél misi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ... puuuufffff....ááááááááááááá....jajjjjj...buummmm...ááááuuuuu... :D Helló Detti :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Te Albi minek neked Subaru azzal már 140-el is mennél pályán vagy mi? Van egy mesém is. Egyszer volt holnem volt volt egyszer egy Albert. Minden nap máshova ment bulizni és minden egyes lerészegedés után vette a bátorságot és nekiállt "csajozni". Össze-vissza kavart akivel csak tudott. Aztán jött egy nyár és a papírvitorláson megtalálta élete szerelmét. Igen Albert élete szerelmét. Aztán már nem járt sörözni se a haverjaival csak néha és 1 év se telt el már esküvőről meg lakásról beszélt. Igen ez még mindíg ugyanaz az Albert. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Nem hát de nyomogathatom az ablaktörlőkaron a gombot :D nyavajgas.hu Vegyél 1.4 fapadot, az nem ír semmit, csak megáll mint a cövek, ha baja van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Nem hát de nyomogathatom az ablaktörlőkaron a gombot :D Szigszallag a kijelzőre...azt már jó is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ....Te Albi minek neked Subaru azzal már 140-el is mennél pályán vagy mi?.... Ekkora túlzást :D Gyanús vagy te nekem :D Már most részeg vagy ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ...biztos nem menne azzal...sokat fogyaszt... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ....Igen, az megkönnyítené a szocpolfelvételt (vagyis a megelőlegező kölcsönt).... Noháááááát akkóóóóóóóóóóóóór mikor ? :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Sziasztok! Na ezt a gépet vettem, Szegeden ma, C20XE - DIS 1992 12 havi, nagyon jó motorral, megkímélve,, stb.. :D Kicsit nagy a hangja, van benne gázgyorsító dob.. de majd orvosolom a hangját! http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_539...c5bb237ca5d.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_add...36bac060ebe.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_e29...e210a7120cb.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_83c...0f3813afb3f.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_c78...01e5cd1281c.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_475...f265fe53a3c.jpg rendi a géped :D és tényleg Mo-i?látom a rendszám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Amúgy meg kell hogy védjem Albertet :D Jár ő bulizni, csak nem Csabival :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Ja Albi láttad már az új honlapunkat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Amúgy meg kell hogy védjem Albertet :D Jár ő bulizni, csak nem Csabival :D :D ...én nem megvédeni akarom...én megértem... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Amúgy meg kell hogy védjem Albertet :D Jár ő bulizni, csak nem Csabival :D :D Na kabbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ...én nem megvédeni akarom...én megértem... :D :D :D Jóvan ide se jövök többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Jóvan ide se jövök többet. Máskor jobban gondold meg, hogy beírd-e : mi ez a nagy kihaltság, mert ha nem az, akkor ez van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts