Pehi Csabi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Lejön az csak tényleg kegyetlenül kell püfölni...nem elég a ták-ták... Ehhez már nagyon sok báng-báng kell... :) igen de előtte ne egyenek babot mert hamar kifinganak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 3-an próbáltuk lehúzni...egyszerre! az anya is lenn volt egy flakon wd 40 is ráment... de nem jött le... a feszítő meg nem fért oda...azért érdeklődöm van e valami ehhez a nyom calibra kormányhoz való?! ütöttük is de semmi... állítólag rá rohadhat a kúpos menetre és csak oszlopostul jön ki... de ezt nem akarom elhinni :D Milyen nyerő a húzásos ötleted igaz Csabi ? :P ;) Ütögessétek csak, majd megenyhül :D De csak a kormányt, ne az korm.oszlopot. Nekem utoljára Lali segített levenni :) Nem érted a lényeget ugye ? Szerelni a Lurdynál kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 háde mondom hogy nem segített a nagy bada nagy bumm sem ... na majd akkó jövő héten lehet bicepszelni a kormányomon... de szerintem ez necces... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 háde mondom hogy nem segített a nagy bada nagy bumm sem ... na majd akkó jövő héten lehet bicepszelni a kormányomon... de szerintem ez necces... Ja enyémmel is szívott Diny (miután én) csak neki sikerült végül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 még azt lehet, hogy a a kományagy csavarjára ráraktok egy crova fejet...de nem érdemes erően püfölni az oszlop miatt...inkább csak arra jó, hogy hátha megmozdul...de tényleg rángatni kell...ha idejössz a Sissihez, akkor leszedem neked... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 kabrio kormánya kapott ták tákot meg bumbumot de nem jön le és azóta legalább jó tojás alakú és néha egy kicsit azt mondja tik-tik -nem tyúk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ja enyémmel is szívott Diny (miután én) csak neki sikerült végül :) Persze! Te már kifárasztottad a kormányt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ja enyémmel is szívott Diny (miután én) csak neki sikerült végül :D Egy kis erős ütögetés egy megfelelő vasdarabbal és már le is ugrik.Olyan nincs,hogy nem jön le. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 ....Olyan nincs,hogy nem jön le. :D.... Mennyi hitetlen ember van itt miiii ? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Egy kis erős ütögetés egy megfelelő vasdarabbal és már le is ugrik.Olyan nincs,hogy nem jön le. :) Flex... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 hűdekemények vagytok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Milyen nyerő a húzásos ötleted igaz Csabi ? :D :P Ütögessétek csak, majd megenyhül :D De csak a kormányt, ne az korm.oszlopot. Nekem utoljára Lali segített levenni :) Nem érted a lényeget ugye ? Szerelni a Lurdynál kell :D Má elnézést de a kormányt hogy tudod ugy ütögetni hogy az oszlop ne kapjon belőle? ;) Én leszedtem a régi kadétről egyedül és nem is gyúrok. és igen a lurdynál minden lehetséges. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ja enyémmel is szívott Diny (miután én) csak neki sikerült végül :) Kicsi a bors ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 hűdekemények vagytok :D Ne csodálkozz mindenki látta a songokut :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Má elnézést de a kormányt hogy tudod ugy ütögetni hogy az oszlop ne kapjon belőle? :) Én leszedtem a régi kadétről egyedül és nem is gyúrok. és igen a lurdynál minden lehetséges. :D Csak gondoltam beírom mielőtt szétverik az oszlopot valami szekercével :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 épp most diskuráltunk az ŐEMVÉN Demó-val egy órácskát :D mini GSI tali volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Csak gondoltam beírom mielőtt szétverik az oszlopot valami szekercével :) :D pedig ezek az astra gsisek nagyon brutális emberek ám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 pedig ezek az astra gsisek nagyon brutális emberek ám Csabinak Igaza van! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 épp most diskuráltunk az ŐEMVÉN Demó-val egy órácskát :D mini GSI tali volt :) Közben már haza is értünk. :D Jó volt végre személyesen is találkozni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Közben már haza is értünk. ;) Jó volt végre személyesen is találkozni! :P Na akkor épségben, részemről is már idelye volt személyesen és örülök :D Majd ha készlesznek a szekerek, feljöttök "hülyegyerekeket" büntetni :) Rendeznem kéne a Paks & furioust :D :D televan kemény csávókkal a város GOLF III 1.4 CL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Na akkor épségben, részemről is már idelye volt személyesen és örülök ;) Majd ha készlesznek a szekerek, feljöttök "hülyegyerekeket" büntetni :) Rendeznem kéne a Paks & furioust :D :D televan kemény csávókkal a város GOLF III 1.4 CL :D Ja, meg a vipercsíkos 1.1 Trabi se volt semmi. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ja, meg a vipercsíkos 1.1 Trabi se volt semmi. :) :D fehér trabin fehér csík :D igen sajna sok itt a tescoos tuning :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 nem megyek most be Anti "deazéköszi" viszont akkó' csütürtökre kiírhatjuk a szülést aztán valami nyereményt is felajánlok a győztesnek :D Demó! Megvan még a kormány? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 nem megyek most be Anti "deazéköszi" viszont akkó' csütürtökre kiírhatjuk a szülést aztán valami nyereményt is felajánlok a győztesnek :D Demó! Megvan még a kormány? :) jaja, csak meg kell keresnem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ó Te :D Van rá sansz hogy szerdáig vagy max csütig felkűdd nekem unánvéttel? :) gondolom senki sem megy feléd mostanság... :D jaja, csak meg kell keresnem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts