Atommanó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 van olyan hogy kormány lehúzó szerkezet kifejezetten opel kormányokhoz/agyakhoz ? me' lekéne szedni az orrmányom. Csavar leszed, aztán püföl... :D :) és leugrik...ha nem, akkor jobban püföl... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Lanti! Olaj nálad? Este akkor kijössz? Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Lanti! Olaj nálad? Este akkor kijössz? Thx 9 kút Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Csavar leszed, aztán püföl... :D :) és leugrik...ha nem, akkor jobban püföl... :P De esetleg hozzákötheti egy oszlophoz is a kormányt és próbálkozhat úgy, mint egyesek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Csak neked, csak most, csak itt, csak ide: Én ezt először és eddig utoljára egy BMW-n láttam miközben valamit hekkeltünk a zöld D Kadetton haver LandRover szervizében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 De esetleg hozzákötheti egy oszlophoz is a kormányt és próbálkozhat úgy, mint egyesek :D :D Nem találtam a képet... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Én ezt először és eddig utoljára egy BMW-n láttam miközben valamit hekkeltünk a zöld D Kadetton haver LandRover szervizében. Persze ezt feltétlenül hozzá kellett tenned. Nem csak olyan mezei szervizről van szó ámmm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Persze ezt feltétlenül hozzá kellett tenned. Nem csak olyan mezei szervizről van szó ámmm :) Há nemámhogy akármilyen persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 van olyan hogy kormány lehúzó szerkezet kifejezetten opel kormányokhoz/agyakhoz ? me' lekéne szedni az orrmányom. van olyan szerkezet. Antival vigyáz mer ki akar kurálni veled. Ha a csavart teljesen leszeded és leugrik a kormány ugy pofánküld a rugó miatt hogy nem kell fénykép a kormányról ha valaki látni akarja mert elég majd ha csak rádnéz. Úgyhogy egy menetnyit hagyd fent az anyát azt ugy ráncigáld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Há nemámhogy akármilyen persze. És persze a TE havarod :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Bazzz...min fogunk így röhögni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 van olyan szerkezet. Antival vigyáz mer ki akar kurálni veled. Ha a csavart teljesen leszeded és leugrik a kormány ugy pofánküld a rugó miatt hogy nem kell fénykép a kormányról ha valaki látni akarja mert elég majd ha csak rádnéz. Úgyhogy egy menetnyit hagyd fent az anyát azt ugy ráncigáld. Ráncigálja ? :) Dilibogyó :D 1 ütés jobb oldalon, egy ütés bal oldalon és persze mindezt jó gyorsan ták-ták-ták-ták :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Pííísta az egy ütés egyik oldalon egy meg a másikon, az csak ták-ták... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Pííísta az egy ütés egyik oldalon egy meg a másikon, az csak ták-ták... :D :P ;) Mindenki más érti ugye ? :D De KÖSZÖNJÜK EMESE :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ráncigálja ? :) Dilibogyó :D 1 ütés jobb oldalon, egy ütés bal oldalon és persze mindezt jó gyorsan ták-ták-ták-ták :D de akkor a csák norisz féle pörgöforgórugás se ártana. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 de akkor a csák norisz féle pörgöforgórugás se ártana. Ugyanánmár-ugyanmár. Ki merne olyan közel menni az Univerzum Úrához, hogyilyen mozdulatokat kelllen alkalmaznia ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ugyanánmár-ugyanmár. Ki merne olyan közel menni az Univerzum Úrához, hogyilyen mozdulatokat kelllen alkalmaznia ? :) Pista számold meg léci hány forintot adtam tegnap mert látom rohadtul unatkozol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Pista számold meg léci hány forintot adtam tegnap mert látom rohadtul unatkozol :D Gabinál van az apró már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Gabinál van az apró már :D akkor még el is kell menned hozzá, hogy megszámolhasd... :D ..egyre jobb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 akkor még el is kell menned hozzá, hogy megszámolhasd... :D ..egyre jobb... :) És ugye én unatkozom rohadtul, igaz Albert ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 akkor még el is kell menned hozzá, hogy megszámolhasd... :D ..egyre jobb... :) Na akkor már főleg nem unatkozik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 És ugye én unatkozom rohadtul, igaz Albert ? :) :D Én unatkozok...bár nemsoká érkezik egy csoport...bár az is 5 perc meló...gyorsan kiszórom őket aztán menjenek isten hírivel felfele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Én unatkozok...bár nemsoká érkezik egy csoport...bár az is 5 perc meló...gyorsan kiszórom őket aztán menjenek isten hírivel felfele... :) Örülök, hogy nem unatkozol, miközben minket fárasztasz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 3-an próbáltuk lehúzni...egyszerre! az anya is lenn volt egy flakon wd 40 is ráment... de nem jött le... a feszítő meg nem fért oda...azért érdeklődöm van e valami ehhez a nyom calibra kormányhoz való?! ütöttük is de semmi... állítólag rá rohadhat a kúpos menetre és csak oszlopostul jön ki... de ezt nem akarom elhinni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Lejön az csak tényleg kegyetlenül kell püfölni...nem elég a ták-ták... Ehhez már nagyon sok báng-báng kell... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts