mélykék76 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 A fene megette. :) :D Te párttársad bááááze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Te párttársad bááááze :D Én már figyelem egy ideje. Szerintem a tiéd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Én már figyelem egy ideje. Szerintem a tiéd :) :D :D http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=349741 Hogyhogy nem vagy még tag ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 :D :D http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=349741 Hogyhogy nem vagy még tag ? :) Mert nekem csak komoly dolgokra van időm, ilyen hülyeségekre nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Mert nekem csak komoly dolgokra van időm, ilyen hülyeségekre nincs :D Ne írjál már ilyeneket, mert a végén mert még valaki komolyan veszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Mert nekem csak komoly dolgokra van időm, ilyen hülyeségekre nincs :D nem te szoktál távirányitós kisautóval játszani ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 nem te szoktál távirányitós kisautóval játszani ? :) :D Na jó, de ha nem lenne komoly, akkor csak Matchboxot tologatna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Mert nekem csak komoly dolgokra van időm, ilyen hülyeségekre nincs :) Mindá megsajnállak. Egyik nap kártyázni kell másik nap kosarazni. Hogy birod ezt a sok komoly rádkényszerített megterhelő munkát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Anti nem vagy itthon? Gecire unatkozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Nem sajna...meló van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Nem sajna...meló van... :) mint minden normális embernek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Nem sajna...meló van... :) Afranc. Akko nézek filmeket azt annyi. Itt fúrnak alattunk ráadásul. Hétfőn mán nálunk is cserélik az ablakokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Afranc. Akko nézek filmeket azt annyi. Itt fúrnak alattunk ráadásul. Hétfőn mán nálunk is cserélik az ablakokat. Na aztán meg lefalaznak...pár hónapra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Ezért szinte egyáltalán nem csúszkálok az ülésben és ezért nem valószínű, hogy zavarna ha a kagylóban csak egy helyzetet tudok felvenni. A 4 pontos csak annyi előnyt jelentne, hogy fogja a jobb vállamat is, de enélkül megvagyok. Hát, próba cseresznye :D Azt viszont ne mondd, hogy egy pozícióban ülsz a gyári űlésben végig... majd azután, miután ültél két órát egy fix kagylóban :D Akkor már lesz viszonyítási alap :D Ne írjál már ilyeneket, mert a végén mert még valaki komolyan veszi :P Monnnnyon le! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 mint minden normális embernek :) Te szegény... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Hol érdemes használt felnit keresni neten? Nézegetem szarvajlingot, duen-t, racing-bazar.hu-t...ezen kívül van még valami amit figyelni érdemes? Netes rendelés nem játszik, mert f.ingom sincs milyet akarok és az hogy nézne ki az autón.....odamenés -> felpróbálás :) ui.: ATS Cup nemkell (Lanti :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 ui.: ATS Cup nemkell (Lanti :D) Áááákkkóóóó námláááássssszzzz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 vatera :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Hol érdemes használt felnit keresni neten? Nézegetem szarvajlingot, duen-t, racing-bazar.hu-t...ezen kívül van még valami amit figyelni érdemes? Netes rendelés nem játszik, mert f.ingom sincs milyet akarok és az hogy nézne ki az autón.....odamenés -> felpróbálás :) Becsattox gumisokhoz...aztán nézel...van csomó helyen használt is...hogy mennyire jó áron az mág más kédés... Vagy elmész kinézed, aztán megrendeled kinntről... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Hol érdemes használt felnit keresni neten? Nézegetem szarvajlingot, duen-t, racing-bazar.hu-t...ezen kívül van még valami amit figyelni érdemes? Netes rendelés nem játszik, mert f.ingom sincs milyet akarok és az hogy nézne ki az autón.....odamenés -> felpróbálás :) ui.: ATS Cup nemkell (Lanti :D) Hát nekem lenne egy ötletem de neked az messze van kissé :D Tőlem kb 50km Pécs felé.... Bonyhád ott van egy Klassz új/használt felnis üzlet és állítólag korrekt árak vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Gyulánál (13. ker Tatai u.) is szoktak lenni használt garnitúrák, 10-20 garnitúra általában. Ott is érdemes szétnézni, mert alkudozni is lehet vele, és helyben fel is bőrözi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Hol érdemes használt felnit keresni neten? Nézegetem szarvajlingot, duen-t, racing-bazar.hu-t...ezen kívül van még valami amit figyelni érdemes? Netes rendelés nem játszik, mert f.ingom sincs milyet akarok és az hogy nézne ki az autón.....odamenés -> felpróbálás :) ui.: ATS Cup nemkell (Lanti :D) hasznaltauto.hu k. sok van fent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 hasznaltauto.hu k. sok van fent jaja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Vagy ITT is lesdmeg hátha! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 hasznaltauto.hu k. sok van fent azt direkt nem irtam, mert 90%-a uj felnis hirdetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts