Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Jó de az marad a böszme nagy kormány... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 helohelo, nekem momo sportkorim van :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ja hogy aztat... :oops: Na ma azt hiszem én leszek savazva Geri bá helyett... :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ez egyáltalán nem vicces... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 neked biztos nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Anti ha tucc plz csörr rám mert megin' msáik mobil rulz és kexem sincs a számodról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 OKSI... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 OKSI... :wink: megvagy :wink: mindjárt recsegek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Kavics brátunk töri a fejét... :wink: sajnos a milliomostól távol állok :lol: http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 ezek tetszenek :lol: bár nem tudom miért dobna egy sportdob +10lóerőt és az első kalaptartójában minek van az a két papírnehezék :lol: de ha jobban megnézem ez se rossz : http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 bár ebben van egy paradoxon :lol: de talán ez teccik a legjobban :twisted: de még van egy versenyző..... de ő off.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Átmásolva a Corsa-Tigra-ból... szerintem elfér itt is... bár nem vagyok modi :lol: végülis kapcsolódik a témához.... vagy berakjuk a gsi topicba? a kmban igazad van... elég csak osztani és máris kilóg a lóláb.... 13.000km/év :lol: :lol: :lol: én szinte csak városban használom, meg egyszer-kétszer pesten de nekem ennyi fél év alatt megy bele.... a lexmaul cucc nekem is nagyon gyere be, de ugye nem tudni mennyire van kitaposva a szeme.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 óóó köszönöm.. pont most akartam beilleszteni én is :oops: eddig minden szép és jó cak az az egy bibi van hogy nem tolonganak a corsáért... ennyire drágán adnám ? pedig itt lenne az idő egykis csapásmérésre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Lehet, hogy a színe a gond.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...c8f8894&s=655&a Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 ebben igazad van.. értékcsökkentő tényező.... a kereskedők is bíztattak hogy úgyse tudom eladni, és számíttassa be -sz@rér... hogy ő meg szakítson rajta.... de meglátjuk... nagyon gondolkodok rajta hogy kéne adnom egy hifi nélküli árat is, de nincs szívem kiszedni belőle... annyira jól meg van csinálva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 IBT-254-et több mint fél éve hirdetik. Nagyon drágán adja emlékeim szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 IBT-254-et több mint fél éve hirdetik. Nagyon drágán adja emlékeim szerint. nem emlékszel rá mennyire tartja? csak a miheztartás végett.... bár aztán lehet, hogy nem az ár miat árulja már annyi ideje Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...c8f8894&s=655&a Kess ez nem is rossz áron van... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 kavics! ha rám hallgacc de úcsse fogsz :lol: a második kettőt felejtsd el! de különösképpen az utolsót azt már lassan 1 éve hírdetik (azt amelyiknek oan felnije van mint nekem volt) a másik se maji napi... 1edül az ioj frisss.... aránylag már amennyire egy 92es autó lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 oké... mostmár várom a vizsgaidőszak végét, hogy végre meg tudjam skubizni ezeket a vasakat... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 nem emlékszel rá mennyire tartja? csak a miheztartás végett.... bár aztán lehet, hogy nem az ár miat árulja már annyi ideje de emlékszem, másfél milliót mondott a telefonban márciusban. Szerintem 1.2m-ért el lehetne hozni. annyit talán még ér is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 oké... mostmár várom a vizsgaidőszak végét, hogy végre meg tudjam skubizni ezeket a vasakat... :twisted: újabb klubbos kivonulásoknak nézünk elébe :?: ha elmejünk veled meglátod miről vakertunk itt oltás néven :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Első kérdés : - Milyen termosztát van benne??? :shock: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 ha elmejünk veled meglátod miről vakertunk itt oltás néven :lol: én benne vagyok :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Első kérdés : - Milyen termosztát van benne??? :shock: :lol: :lol: termosztátról jut eszembe árpi bá' a kedvenc buszsöfőrünk... a kirándulás úgy indult, hogy bejelentette, hogy kicserélte a termosztátot... na onnantól lehetett minden induláskor betolni az ikarust :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts