Pehi Csabi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Lanti ennyi pénzért berakással együtt kérhettél volna már hibátlan mocit. Nekem ocsoé virágálvány jutott de az veri akciós volt. Ja Ha valaki lát egy fehér opel astra f EUR-505 hátul a nulla áthúzva hogy 585nak látszódjon, típusú gépkocsit az lője ki a pilótát. Egyik barátomnak lopták el 1 hónapja és tegnap a XIkerben a lopás helyszínétől 3 utcára látták, de aki üldözte azt lerázta a sok piros lámpával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 No hát elhoztam a vasat tegnap... benn volt még pár napot mézték folyik e olaj valahol meg kellett cserélni egy gombát a ventillátornál...a miatt sercegett a relé a lábamnál már jó ideje. Az "új" moci nagyon durva... olyan mintha minden fordulatszám tartományban húzna... tekeri a kereket mint a Zállat... Viszonylag drága lett a csere de a hónap végére kiderül mikor a fogyasztását is tudni fogom hogy mennyire érte meg.Tőke hang nincs,az olajat úgy veszi fel mint egy új autó... pik pak... szép hangja van nagyon a motornak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ezt jó olvasni kedves druszám! :) Ennyi sz@pás után már rádfér egy kis siker is. :D Használd egészséggel az újjáéledt autódat sokáig, hibamentesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ó, nagyon köszönöm szépen ! :) Ezt jó olvasni kedves druszám! :D Ennyi sz@pás után már rádfér egy kis siker is. :D Használd egészséggel az újjáéledt autódat sokáig, hibamentesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 egy használt vezérlésbe mindig van meg 80-100k km :D Van abban több is... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Van abban több is... :) :D :D nah igen a kolléga már letesztelte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 nah igen a kolléga már letesztelte :) Most hűtővíz teszt van folyamatban...több vizet fogyaszt mint naftát...most szigethelomról jártam be, no dugó, 4.1 a fogyi...vízből pedig 8 liter... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Most hűtővíz teszt van folyamatban...több vizet fogyaszt mint naftát...most szigethelomról jártam be, no dugó, 4.1 a fogyi...vízből pedig 8 liter... :) ennyi vizet a corsa is bármikor elfogyasztott és ott nem csöpögött :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ki az a kretén, aki ilyen űléshez a gyári övet használja? :D Nekem megfordult a fejemben. :D De addig nem veszek, amíg nem tudom hogy használható-e. Miért mi a baj vele? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nekem megfordult a fejemben. :D De addig nem veszek, amíg nem tudom hogy használható-e. Miért mi a baj vele? :) Ehhez az űléshez már tényleg kreténség kell, hogy valaki gyári övet használjon :D Egyébként meg nem igazán ajánlom az ilyet, akkor már inkább a szolidabb sportűléseket. Mert első pillanatokban tök kényelmesnek tűnhet, de bizony ha már egy órát benne töltesz, fel kell fogadnod utána egy masszőrnőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Most hűtővíz teszt van folyamatban...több vizet fogyaszt mint naftát...most szigethelomról jártam be, no dugó, 4.1 a fogyi...vízből pedig 8 liter... :D Kadettal jársz be? Nem félsz a yardtól? :D Melegen járó motornál ha nem csöpög sehol, akkor lehet félni a hf leszedéstől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Kadettal jársz be? Nem félsz a yardtól? :D Melegen járó motornál ha nem csöpög sehol, akkor lehet félni a hf leszedéstől :) durva lenne ha a kadett ennyit fogyasztana :D mi a baj az ódival ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Kadettal jársz be? Nem félsz a yardtól? :D Melegen járó motornál ha nem csöpög sehol, akkor lehet félni a hf leszedéstől :) Nem a Kadi...Ódi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 mi a baj az ódival ? :D Az, hogy benne van pár Föld-Mars távolság gondolom nem használ neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 durva lenne ha a kadett ennyit fogyasztana :D mi a baj az ódival ? :) mééér, könnyű kaszni, erős motor... :D egy gázfröccsel ellöki a szomszéd faluig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 6 liter/ 100km, 180LE, piros üléshuzat...áááááá :) :D :D Mégegy devils-es eladó autó.....ilyen 50/50-es rugókat ki gyárt, vagy hol lehetne szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Kadettal jársz be? Nem félsz a yardtól? :D Melegen járó motornál ha nem csöpög sehol, akkor lehet félni a hf leszedéstől :) Szigethalom-Budapest 8 liter víz elfogy, akkor az szerinted csak csöpög ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Szigethalom-Budapest 8 liter víz elfogy, akkor az szerinted csak csöpög ? :) :D csöpög.. csak egy folyamot alkot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Szigethalom-Budapest 8 liter víz elfogy, akkor az szerinted csak csöpög ? :D :P a spriccelés tekinthető gyors csöpögésnek... Anti tudok egy jó autót, lehet ismered is ;) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ehhez az űléshez már tényleg kreténség kell, hogy valaki gyári övet használjon :) Egyébként meg nem igazán ajánlom az ilyet, akkor már inkább a szolidabb sportűléseket. Mert első pillanatokban tök kényelmesnek tűnhet, de bizony ha már egy órát benne töltesz, fel kell fogadnod utána egy masszőrnőt :D Jó, sokan mondják hogy nem vagyok normális, de ez most nem lényeg. :D Mi az elvi baj vele? Engem jól fog a gyári öv (nem szoktam lazán hagyni), ennél csak jobb lehet, ha az ülés is támaszt itt-ott. Szolidabb sportülés is jó lenne (gondolom az állítható háttámlásra gondolsz), ez is volt régen a terv, de sajnos általában nehezebbek mint a gyári, vagy csillagászati az áruk. A kényelmetlenség meg nem övfüggő, ha nagyon kényelmetlen lesz visszarakom a gyárit. Bár nem hiszem, hogy ez előfordulna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nem a Kadi...Ódi... :) Kellett neked karikás ótót venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Mé a Tied nem karikás? :) Csak egy karikás :D Kellett neked karikás ótót venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 A kényelmetlenség meg nem övfüggő, ha nagyon kényelmetlen lesz visszarakom a gyárit. Bár nem hiszem, hogy ez előfordulna. Nem is, maga az űlés kényelmetlen hosszútávon :) Egy-egy RTE versenynap után este úgy szállok ki az autóból a navigátorommal egyetemben, hogy a szerelők már többször akartak nekem vényre iratni járókeretet :D Az ilyen fix kagylóűléshez csakis 4pontos (vagy 3 pontos) spéci övet lehet szerintem használni. De inkább a sportűlés utcára, ahhoz jó a gyári öv is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Mé a Tied nem karikás? :) Csak egy karikás :D De az át van húúúúúzva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nem is, maga az űlés kényelmetlen hosszútávon :) Egy-egy RTE versenynap után este úgy szállok ki az autóból a navigátorommal egyetemben, hogy a szerelők már többször akartak nekem vényre iratni járókeretet :D Az ilyen fix kagylóűléshez csakis 4pontos (vagy 3 pontos) spéci övet lehet szerintem használni. De inkább a sportűlés utcára, ahhoz jó a gyári öv is... Nagyon hosszú távokat úgysem utazok benne. Kíváncsi ember lévén én mindig a miértekre vagyok kíváncsi. :D De majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts