mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nem baj, jhogy Laci másik csőről beszél ? :D Lantinak most úgylátszik ez mellékes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nem baj, jhogy Laci másik csőről beszél ? :) me mééé??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 me mééé??? met Ő a kunkorirol beszél ami a hűtő tetején van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 met Ő a kunkorirol beszél ami a hűtő tetején van csak kérdezte... nem mondta... és nem arrol volt szó.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 csak kérdezte... nem mondta... és nem arrol volt szó.. Szerintem most hagyd abba ma a fórumozást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 akkor szépen sorban: melyik annyi?? a "kunkori"?? :) erre válaszolt Laci4: Az nekem 4200vóót.. ezer éve csak kérdezte... nem mondta... és nem arrol volt szó.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 majd ha 13k-t adtok egy csőért ami kb 15cm akkor megértitek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 majd ha 13k-t adtok egy csőért ami kb 15cm akkor megértitek! :) ha lenne hidraulikus kinyomócsapágyad, még örülnél is ennek az összegnek. :D :D az még kisebb is méretileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 majd ha 13k-t adtok egy csőért ami kb 15cm akkor megértitek! :) Vannak olyan idősebb hölgyek akik még ennél is többet fizetnének! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Vannak olyan idősebb hölgyek akik még ennél is többet fizetnének! :) húúúú.... bááá... :D :D :D hogy neked miken jár az eszed! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 majd ha 13k-t adtok egy csőért ami kb 15cm akkor megértitek! :) Mondtam Én hogy jó a c20ne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Mondtam Én hogy jó a c20ne :D nah csak beszóóóóó :P :) :D föleg most, hoyg a kék már nem elég... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 nah csak beszóóóóó ;) :) :D föleg most, hoyg a kék már nem elég... :D nyugtával a napot.... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 LOL. látom jól elvagytok :) Mondjuk annyiban igaza volt Lantinak, hogy Xray is Laci ha jól rémlik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 nah csak beszóóóóó :D :D :D föleg most, hoyg a kék már nem elég... :P Még nincs benne a motor ;) és amúgy is bőven elég lesz a kék is :D ;) majd csak figyelj.Ha mégse akkor még mindig ott a vésztartalék.Az ellen esélyed sincs :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Még nincs benne a motor ;) és amúgy is bőven elég lesz a kék is :D :P majd csak figyelj.Ha mégse akkor még mindig ott a vésztartalék.Az ellen esélyed sincs :) :D bocsi, de te hol voltál pénteken? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 bocsi, de te hol voltál pénteken? :) :D Ott ahol Te....de nem rémlik hogy lett volna változás.....vagyis volt amikor nagyokat hibáztam :D ;) ;) .Tudod bárhol bármikor bármivel :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ott ahol Te....de nem rémlik hogy lett volna változás.....vagyis volt amikor nagyokat hibáztam ;) :D :P .Tudod bárhol bármikor bármivel ;) :) :D :D majd ír fel az orvos feledékenységre valamit.... még pénteken megkűzdhetünk utoljára :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 majd ír fel az orvos feledékenységre valamit.... még pénteken megkűzdhetünk utoljára :D :D Csak nehogy úgy járj mint már sokan,hogy szombaton már mögöttem húzva tudjál lejönni Bodmérra ;) ;) :D Gyógyszer meg nem kell...Ahhol Te 2 ben én 3ban és mégis én voltam elörébb... :) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hejhó Dini THX mégegyszer a klaffogókat szépen szólnak :D :D És ha lessz előre 2db magas is majd akkor vevőlennék arra is a legközelebbi személyes talin :) Van az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 vizcső 13k :) ŐŐŐ én 15re emlékeztem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ŐŐŐ én 15re emlékeztem. ;) röhögj geciii... levonjuk :) :D :D :D :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 röhögj geciii... levonjuk :) :D :D :D :P ;) :D oks ;) :D Vidd vissza jó a régi is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Van az is. Ajándékba adod, ugy ejól hallottam ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 A csat üléshez rögzített része az ülés külső részén van. Bekapcsolásnál vagy a ülés pereme felett kapcsolod be vagy a lyukon bújtatod át az övcsatot. Gyári övvel. Nem túl macerás ez, egyáltalán elfér ott az ember keze? Ki az a kretén, aki ilyen űléshez a gyári övet használja? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts