Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Nagyon nagy autó ez a rája... :) Na ja. A szívem csücske mindhárom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ne nyavajogjál már. Te Kadett-ed ott volt dilibogyó ? :) :D Egyébként, ha az Astra evolúciójára gondoltok, akkor a Kadett is Astra, vagy fordítva. Az Angoloknál a Vauxhall Astra "E"-nél kezdődött, nem "F"-nél, mint nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na ja. A szívem csücske mindhárom. :D Három?! :) :D :D Hát tényleg a szíved csücske, de megértelek. Én az A-Corsával még csak 2 darabnál tartok, dehát még fiatal vagyok... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Lesz az még több is. :D :D Többet most nem mondok, mert már így is megalománnak vagyok titulálva. Ugye, Pista? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Tehát nem csak Kadett, Corsa és Astra, de Manta GSi is volt. Amiről sokan elfeletkeznek. :) volt Daewoo-bol is gsi! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Egyébként, ha az Astra evolúciójára gondoltok, akkor a Kadett is Astra, vagy fordítva. Az Angoloknál a Vauxhall Astra "E"-nél kezdődött, nem "F"-nél, mint nálunk. De a Günterek kezdték gyártani a Kadettet nem a meleg angolok, azoknál még a menetirány is el van rontva, különcködnek azé van minden másképp. Tehát E Kadett az igazi nem E Astra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ne nyavajogjál már. Te Kadett-ed ott volt dilibogyó ? :) :D de az enyim a legtöbb talin ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 volt Daewoo-bol is gsi! :) :D De volt ám... digit müszerfallal és aszfaltszaggató 73 lóerővel, amit egy 1.5ös mocibol sikerült kipréselni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 volt Daewoo-bol is gsi! :D :D Ugye most kell röhögni??? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Látom percre pontosan merült fel bennünk a kérdés :) :D :D Azt tudom, hogy voltak izmosak belőle, de úgy tudom GSi nem volt, csak GT (vagy GT/E), azért kérdem. Egy Mantás majd megmondja :D Szégyeljétek magatokat. Ezt nem tudni. :P Először csak a GSI Mantának volt dupla kerek lámpája aztán lett egy ráncfelvarrás után mindnek a gyártás végefelé. Egy haveromnak volt egy 88-as utolsó szériás GSI-je. Szépen belevolt hímezve a GSI felirat a Recaro ülésbe és piros szegéllyel voltak megvarrva a szürke ülései. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Igen. Iker körlámpa, négylyukas hűtőmaszk (ezek ráncfelvarrás után minden Mantára jellemző), jellegzetes GSi első és hátsó lökös, küszöbspoiler, Recaro belső (asszem Opel jeles szövettel), GSi műszerfal, 2.0 injektoros 20E motor, ötsebességes váltó. Ezek a jelemzői. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ez nem is HGDC tali volt hanem Astra tali. 1 kadett há neharagudjatok mán, kicsit trendiesedik mindenki elfelé, szőrnyű. Te beszélsz???Milyen autóval is jöttél??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Te beszélsz???Milyen autóval is jöttél??? :) :D mintha neked nem lett volna adott a lehetőség, bagoly mondja..... :D van aki szégyenli h kadettja van, hát ezek a kadettosok már csak ilyenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Megvannak az új felnik. :) A felni magában nem is olyan vészesen néz ki, de szerintem autón (pláne calibrán) elég rettenet lesz... Na mind1, viszonylag könnyű és széles és most ez volt a szempont. Ja meg új felni mivoltához képest olcsó is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Megvannak az új felnik. :) http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_54686.jpg A felni magában nem is olyan vészesen néz ki, de szerintem autón (pláne calibrán) elég rettenet lesz... Na mind1, viszonylag könnyű és széles és most ez volt a szempont. Ja meg új felni mivoltához képest olcsó is... paraméterek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 paraméterek??? 7.5x16 ET40 szóval nem hasraesős, de ennek is örülök, hogy egyáltalán ilyet találtam 5x110ben... Meg ez 9.5 kiló, ami azért nem mind1. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 7.5x16 ET40 szóval nem hasraesős, de ennek is örülök, hogy egyáltalán ilyet találtam 5x110ben... Meg ez 9.5 kiló, ami azért nem mind1. :) Szép felgen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Megvannak az új felnik. :) http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_54686.jpg A felni magában nem is olyan vészesen néz ki, de szerintem autón (pláne calibrán) elég rettenet lesz... Na mind1, viszonylag könnyű és széles és most ez volt a szempont. Ja meg új felni mivoltához képest olcsó is... nincs ezzel semmi baj, jól néz ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 mennyiért adnak mostanság 4 ilyet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 7.5x16 ET40 szóval nem hasraesős, de ennek is örülök, hogy egyáltalán ilyet találtam 5x110ben... Meg ez 9.5 kiló, ami azért nem mind1. :) te az enyem valami 7 kilo 8*17 el :D szal nem valami könnyü :D én is azt hittem a oz polaris ra hogy konnyü aztan megvettem a BBS Rc -t ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 futo kollega ha a voszinak oda adom holnap a tüít :) akkor az magácskának megfele ugye mert most csüt is melozok szal nem tok menni dobalni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 mennyiért adnak mostanság 4 ilyet? :) tényleg tom mennyi az annyi mert nekem ebay rol volt a 4db bss 80ba miutan a gumit eladtam rola nme lett volna 1xrübb neked is arra fele körül nézni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 futo kollega ha a voszinak oda adom holnap a tüít :) akkor az magácskának megfele ugye mert most csüt is melozok szal nem tok menni dobalni :D tökéletes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ITTEN vannak az én képeim is a taliról.. (HGDC) bár nem sok.. nem volt kedvem nagyon kattintgatni :) Öregszem :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/1896185 O.O :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts