PetiGSI Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 ez nektek a "pub" képek???? szemetek!!!! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 ezt a videot hogy kaphatnám meg? Így. Beírod a youtube-os video url-jét, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd, aztán elindítod a konvertálást, majd letöltöd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Így. Beírod a youtube-os video url-jét, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd, aztán elindítod a konvertálást, majd letöltöd. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Említettem erőműlátogatást még az elején van rá lehetőség csoportban is 5-6 fő erejéig ha esetleg érdekel még valakit szóljatok és megbeszéljük egyeztetünk mikor ki hányfő stb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Említettem erőműlátogatást még az elején van rá lehetőség csoportban is 5-6 fő erejéig ha esetleg érdekel még valakit szóljatok és megbeszéljük egyeztetünk mikor ki hányfő stb! Engem továbbra is érdekel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 egy vidi. Nem voltak túl sokan. :) Ez nem is HGDC tali volt hanem Astra tali. 1 kadett há neharagudjatok mán, kicsit trendiesedik mindenki elfelé, szőrnyű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Így. Beírod a youtube-os video url-jét, kiválasztod milyen formátumban szeretnéd, aztán elindítod a konvertálást, majd letöltöd. Van erre egy progim ha érdekel benneteket feldobom az oldalamra és leszedhetitek pont ehhez van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Engem továbbra is érdekel :) Gabi szólsz melyik nap jönnél, előtte 1 héttel lekell adnom az adataid és arra a napra kész a belépőd :D de ez érvényes a csoportosra is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ez nem is HGDC tali volt hanem Astra tali. 1 kadett há neharagudjatok mán, kicsit trendiesedik mindenki elfelé, szőrnyű. csabi nem 1 kadett volt csak én láttam 4-5 db még kezdéskor ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Gabi szólsz melyik nap jönnél, előtte 1 héttel lekell adnom az adataid és arra a napra kész a belépőd :) de ez érvényes a csoportosra is :D Én is úgy gondoltam, hogy csoportban mennénk le innen Pestről páran :D Remélem akad még jelentkező :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Én is úgy gondoltam, hogy csoportban mennénk le innen Pestről páran :D Remélem akad még jelentkező :) Semmi kadálya, jobban megéri csoportban lejönni főleg most már talán jobb idők is lesznek miegymás lehet kirándulni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ez a lehetőség hétvégén is él? Mert hétközbne nem tudok menni, de nagyon megnézném :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ez a lehetőség hétvégén is él? Mert hétközbne nem tudok menni, de nagyon megnézném :) Lehet igen, most kérdeztem ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Nekem is a hétvége lenne jobb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 csabi nem 1 kadett volt csak én láttam 4-5 db még kezdéskor ! :) Háde háde. 4-5? Jaj az még mindíg karcsú. Hun vannak a tunyingok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 csabi nem 1 kadett volt csak én láttam 4-5 db még kezdéskor ! :) És Manta GSi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 És Manta GSi? :D Van olyan? :D :) aztsetudom az hogynéz ki a Mantát tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 És Manta GSi? :D Abból volt GSi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Látom percre pontosan merült fel bennünk a kérdés :) :D :D Azt tudom, hogy voltak izmosak belőle, de úgy tudom GSi nem volt, csak GT (vagy GT/E), azért kérdem. Egy Mantás majd megmondja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 De van ám! Az váltotta a Manta GT/E-t. Íme: Tehát nem csak Kadett, Corsa és Astra, de Manta GSi is volt. Amiről sokan elfeletkeznek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 ...Amiről sokan elfeletkeznek. :D Tegyük hozzá, hogy méltatlanul :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 De van ám! Az váltotta a Manta GT/E-t. Íme: http://manta.ulanchenko.com/html/images/opel_manta_gsi.jpg Tehát nem csak Kadett, Corsa és Astra, de Manta GSi is volt. Amiről sokan elfeletkeznek. :) és ez jol néz ki igy ahogy van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Tegyük hozzá, hogy méltatlanul :) Én emlékszem rá. :D Az enyémen is erőteljes lesz a Manta GSi hatás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Én emlékszem rá. :D Az enyémen is erőteljes lesz a Manta GSi hatás. :D Tényleg a Manta c. filmben is egy irmschereset nyer a srác (nem a Manta, Manta -ban, hanem a der film -ben). :D Nagyon nagy autó ez a rája... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ez nem is HGDC tali volt hanem Astra tali. 1 kadett há neharagudjatok mán, kicsit trendiesedik mindenki elfelé, szőrnyű. Ne nyavajogjál már. Te Kadett-ed ott volt dilibogyó ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts