Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Na az jött velem szemben...átlógott a sávomba... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Na meg ez a harmadik. Ugyanis haver srácoké és így tesók lettek.http://www.opel-magazin.hu/images/zoom/FNP...stra_F_0030.JPG ez milyen kerék? ilyet akarok régóta, ez nekem nagyon bejön tök ua., mint a lotus omega, csak 4 csavaros ilyet akarok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 tudjuk bazs 20" és hozzá a 13-14" s féktarcsa az nagyon raj lesz :lol: most néztem 1.2ért a duv-i astrát... szép állapotban van, mondjuk ha 1.1be el lehet hozni, akkor legalább 2007ig nem kell vizsgáztatni és tsai... Lgondolkodnék rajt' :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Bocs Aztec, néha nem tudlak kódolni! :lol: Milyen Astrat néztél? A turbosat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 neeem bazs féle caravant, amit végül nem mentünk le megnézni. 1.2 és bőrös meg mi thököm, jó 1-2 dolgo gyanús benne, amúgy fenn van használt autón 1.190 az ára feka cara... Aot ezeket láttam 1ütt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Na ez volt...elég félemletes látvány volt szemből ahogy kúszott a betoton... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 tudjuk bazs 20" és hozzá a 13-14" s féktarcsa az nagyon raj lesz :lol: most néztem 1.2ért a duv-i astrát... szép állapotban van, mondjuk ha 1.1be el lehet hozni, akkor legalább 2007ig nem kell vizsgáztatni és tsai... Lgondolkodnék rajt' :roll: 16os kerék elég a szürkén se nagyobb a forma az, ami tetszik előre meg jó a 280-as tárcsa ;-) nem tom 1.1-be sok nekem az 94-es, bazz egy bőr nekem nem ér két kilót (mer ugye ha a sárga 95-ös, ez 94-es, akkor mínusz egy év, plusz az alu) és még rendesen meg se tudjuk ott nézetni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 aham én meg először nemiszervfejjel azt hittem vontatják 1mást azután láttam hogy á dehogy nincs is porráültetve csak rámegy egy kavicsra (nem a mi kavicsunkra :lol: ) és az úgy felüti a kerekét, hogy a torony pikkpukk betöltia 16V antenna posztját :lol: ez már idiotizmus, utcára kihozni mert 1 karc és oda a szemük fénye.... ez így szép zsír meg minden de használ6atlan ahogy elnéztem a csóka földön ült.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Képzeld el szegények minden nap fotozhatják a gatyájukat, mert elkopik a betonon... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 http://x102.putfile.com/videos/d7-13110463855.wmv Ez viszont nagyon durva. Meg szomorú. Mégha GTi is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 mi ez :shock: :?: vmi elszeretkezett biztosítási csalás? vagy mijért hagyja kiégni a vasat vajh' :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 mi ez :shock: :?: vmi elszeretkezett biztosítási csalás? vagy mijért hagyja kiégni a vasat vajh' :roll: :?: Fújta oltóval, de mintha belülről és a szélvédőre nyomná (relatíve alacsony a hatásfok). Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 de előbb ugrott a kamera 5let mint az oltás? én akkor sem értem... a gsit mikor csináztuk 1ik 7végén nekem is kigyullad a belső szigetelés, mert lusta voltam kipakolni és pikk pakk 3dl vizzel eloltottam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Én is azon gondolkoztam, hogy ha kigyulladna a verda sok minden eszembe jutna, de az biztos nem, hogy lekamerázzam... Bár a film eleje alapján szerintem belső videókat akarhattak csinálni és már eleve be volt kapcsolva a kamera. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 http://x102.putfile.com/videos/d7-13110463855.wmv Ez viszont nagyon durva. Meg szomorú. Mégha GTi is... Kár érte.Bazz, de nem szeretnék ilyesmit végignézni a saját verdámon.Meg úgy senkién se. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 az lehetett a gáz, hogy a paraszt nem húzta le az akkusarut, inkább vészvillogott, de minek... :roll: elektromos zárlat volt gondolom, akkor meg hiába nyomja oda a habot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Szerintem racsingvideót akartak csinálni, de ez lett belőle. Én mondjuk nem birnám végignézni az tuti. Lepisélném vagy rádobnám a ruhámat vagy megállítanék egy másik autót oltóért, vagy bármit de végignézni... Bár gondolom a srácnak egy hét múlva már lett egy új gépe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 nem néztem végig mert fájt a szívem a kocsiért... de senki nem állt meg segíteni... ha jó láttam amikor már távolabbról vette a gyerek akkor elment egy tűzoltóautó mellette, de semmit nem csinált... (elég érdekes) másrészt, meg ha már ilyen pöpec gépe van nem hinném, hogy egy 10e-res habbaloltó nagy kiadás lett volna..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 volt poroltója, csak semmit nem ért ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 volt poroltója, csak semmit nem ért ;-) a poroltó tényleg semmit nem ér... meséte egyik ismerős, aki tűzoltóberendezésekkel foglalkozik, hogy volt olyan motortűz, amikor a poroltó nemhogy eloltotta volna hanem szította a tüzet... azt modják, hogy a habbaloltó ér valamit kocsitűz esetében... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 hát ez elég gáz videjó volt :shock: nem tuggyátok hol lehet kormányt bőröztetni és hogyé csinálhatják?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Szerintem olcsóbb venni bár ki tudja... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 miva?????????? olcsóbb venni 1 újat??? :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Na jó azért nem olcsóbb, de akkor az új... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Szerintem olcsóbb venni bár ki tudja... :roll: +int sikerült jó nagy baromságot mondanod töki :lol: de megszok6tuk :lol: Kess haverommal lementünk neki kecsón 14e-ért bőrőzték a kormányát a 307ben és nadzson szép lett... ebben benne volt vzs csere is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts