J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Dél körül kb :) Akkor ma Norbi korongra issza magát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Dél körül kb :) vagyis Én megigértem xraynek hogy délre ott vagyok...tehát én délre megyek ki...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 én délre megyek ki...... Na és mi lesz a talin? Lent a parkolóban még jobb lesz mint kint, mert a mai napot elnézve holnap is lesz eső ám gazdagon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Az is nagyon fini volt amit adtál a költözésért :D Pesta holnap este tudunk hekkelni a fórumon talit? Ezt nem értem ámmm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Holnap ki mikor tervezi, hogy kigurul devilses évadnyitóra? Megbeszéltetek már valami hajnali időpontot vagy csak délben van gyülekező...tudnom kell mert ebben az esetben be merek rúgni, de ha korán kell kelni akkor nem :P ;) (csak még azt nem tudom hol :)) Te az esti / hajnali tintázás után kocsiba ülsz délben ? :D Mi értelme így inni, ha ezt meg tudod tenni ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Te az esti / hajnali tintázás után kocsiba ülsz délben ? :) Mi értelme így inni, ha ezt meg tudod tenni ? :D :D Ilyenkor mindig eszembejut Pista "tépett" feje,amikor talikon délben ébred! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 vagyis Én megigértem xraynek hogy délre ott vagyok...tehát én délre megyek ki...... Szintén... Lacee.. grat.. szép moci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Én sajna kihagyom a holnapot...inkább a március 15-re kiviszem majd a Kadit...már ha meg lesz tartva az a tali... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Én sajna kihagyom a holnapot...inkább a március 15-re kiviszem majd a Kadit...már ha meg lesz tartva az a tali... Az a tali biztos meg lesz tarva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Az a tali biztos meg lesz tarva :D Akkor gyorsan lefújom a Kadit jövő héten... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Akkor gyorsan lefújom a Kadit jövő héten... :) Inkább emeld vissza,hogy tetőre lehessen rakni a szlalom pályán......Utána tetőcsere,és ráérsz fújni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Inkább emeld vissza,hogy tetőre lehessen rakni a szlalom pályán......Utána tetőcsere,és ráérsz fújni :D visszaemelni nem kell, megnéztük, csak a rugó gyengusz nagyon...és szép lassan leengedi a gátlót...úgyhogy rakunk bele egy manta gátlót, és akkor már normális lesz a hasmagasság...na jóóó...már ami az esetemben normális...de ez a másfél cm-re a földtől az alja verzió, már engem is sokkolt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 na jóóó...már ami az esetemben normális...de ez a másfél cm-re a földtől az alja verzió, már engem is sokkolt... :) Mé legalább ülve lehetett szerelni a mocit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Na és mi lesz a talin? Lent a parkolóban még jobb lesz mint kint, mert a mai napot elnézve holnap is lesz eső ám gazdagon. Papírkutya :D NEM esik az eső. Norbi meg annyira rákészült alkholizálás + másnap tali témára, hogy negy 11 után már fel sem vette a telefont, vagy nekem nem akarta :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Norbi meg annyira rákészült alkholizálás + másnap tali témára, hogy negy 11 után már fel sem vette a telefont, vagy nekem nem akarta :D :D Kinyomtalak de elfelejtettelek visszahivni...2kor meg nem akartam csörögni :D És nem ittam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Na 10:00-kor Go Lurdy :D :D Remélem nemtévedek el :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Kinyomtalak de elfelejtettelek visszahivni...2kor meg nem akartam csörögni :D És nem ittam! :) 5ig lent voltunk Moorisonssssssssssssssssssssss2be. Most meg próbálpk nem koffein mérgezést kapni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 NEM esik az eső. Most igen :D :D Mai is spóroltam egy autómosást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 5ig lent voltunk Moorisonssssssssssssssssssssss2be. Most meg próbálpk nem koffein mérgezést kapni :) :D Jól nyomod ember. Aludni nem kell soha? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Na 10:00-kor Go Lurdy :D :D Remélem nemtévedek el :D :) 2 óra alatt csak felérsz Paksról :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Ma kihagyom lurdyt mert megyek egy D Kadettot hekkelni, hogy aztán végre benne legyen a BMW Tomi féle röplapban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Jól nyomod ember. Aludni nem kell soha? Eljössz értem Csabi ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 2 óra alatt csak felérsz Paksról :) Hát az tuti mert már zsír az út arrafelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Ma kihagyom lurdyt mert megyek egy D Kadettot hekkelni, hogy aztán végre benne legyen a BMW Tomi féle röplapban :) Fáj de béna vagy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Most meg próbálpk nem koffein mérgezést kapni :) :D valamivel kompenzálni kell az alkoholmérgezés tüneteit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts