redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Itt van középen: http://www.pneumerz.ch/Barracuda.htm http://www.pneumerz.ch/Bilder/Barracuda/Starformevohbs.jpg http://www.pneumerz.ch/Bilder/Barracuda/Starformevorc.jpg opeldevilszsolti autóján ne is próbáld eröltetni ezt a baracuda-t, mert nála olvastam először, hogy egyáltalán létezik ilyen Hijoin nevű felni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Redi olyan sört veszek neked amilyet csak akarsz (a Tescoban :) ) ha nincs igazam hogy az Barracuda felni dikk! Ilyen mint ezen http://www.racelook.de/images/wheels/barac...b-gallerie8.jpg Nézz! és Láss! (és a Millert vagy Coronitát szeretem...mindkettő van teszkóban :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nézz! és Láss! (és a Millert vagy Coronitát szeretem...mindkettő van teszkóban :D) Ez Barracuda :) vagy tényleg hájdzsoin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ez Barracuda :) vagy tényleg hájdzsoin? Hijoin! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hijoin! Tényleg az csak új a Bari bakjameg kapol Millert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 kapol Millert. :) :D győztemgyőztemgyőztemgyőztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 (és a Millert vagy Coronitát szeretem...mindkettő van teszkóban :D) Micsoda "női" sörök! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Micsoda "női" sörök! :) micsoda dilettáns gondolkodás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Este megy a nép szigetelni? Sajna esik is meg ilyenek én itthon serezek eggyet asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 micsoda dilettáns gondolkodás :) Ittál te már jó sört? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ittál te már jó sört? :D Persze :) De ugye nem a Borsodi Bivalyra gondolsz mint "jó"? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Sajna esik is meg ilyenek én itthon serezek eggyet asszem. Nekem van igazad.....én holnapra autótakarítást terveztem, hogy vasárnapra tiptop legyen az autó....de ebből már nem lesz semmi....remélem azért a vasárnapot nem moss el az eső :) egész évben 1 jó vasárnapom volt, 2 héttel ezelőtt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 no hát benn van, lélegzik és megy. a vízhőmérséklet mutató kiakad úgy 200 fok körül de hétfőn ez is és pár apróság még ki lesz javítva. szép az alapjárata, gyorsan felveszi az olajat, szép a hangja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nekem van igazad.....én holnapra autótakarítást terveztem, hogy vasárnapra tiptop legyen az autó....de ebből már nem lesz semmi....remélem azért a vasárnapot nem moss el az eső :) egész évben 1 jó vasárnapom volt, 2 héttel ezelőtt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080229/stresszes_va...ltoltes.hu_.jpg Te kis borotválthónaljú gyurmagombóc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Te kis borotválthónaljú gyurmagombóc annyira nem kell irigyelni...ha jobban megnézed a háttérben van egy betonkeverő, Redi alatt meg homok...elment egy építkezésre, két gyümölcsfa közé kifeküdt...és azt hitte bevesszük h elutazott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Azértállat,hogyránézésreképesvagyanyagminőséglemzésre :D :D De csak mióta megkapta azokat az oltásokat... :) Micsoda "női" sörök! :P Nemááá... ittál már ilyet? Engem a szokásos mennyiség eléggé kifektetett ebből a soproni meg az arany ászok helyett. ;) egész évben 1 jó vasárnapom volt, 2 héttel ezelőtt: http://kepfeltoltes.hu/080229/stresszes_va...ltoltes.hu_.jpg vacsoravendég voltál? :D nem sokkal ezután pedig betuszkoltak a bennszülöttek abba az üstbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Micsoda "női" sörök! :) Pacsit tesó! :D egész évben 1 jó vasárnapom volt, 2 héttel ezelőtt: http://kepfeltoltes.hu/080229/stresszes_va...ltoltes.hu_.jpg Ez hányás előtt, vagy hányás után készült kép? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Nekem van igazad.....én holnapra autótakarítást terveztem, hogy vasárnapra tiptop legyen az autó....de ebből már nem lesz semmi....remélem azért a vasárnapot nem moss el az eső :) egész évben 1 jó vasárnapom volt, 2 héttel ezelőtt: http://kepfeltoltes.hu/080229/stresszes_va...ltoltes.hu_.jpg Nem lehetett rossz,de a malájok hol vannak a képről? :D Nemááá... ittál már ilyet? Engem a szokásos mennyiség eléggé kifektetett ebből a soproni meg az arany ászok helyett. :D Rühellem az amcsi söröket,édes "női" sörök. Ittál már Carlsberget? Pozitív hatásai: * Jelentős antioxidáns tartalmú; * Vízhajtó és vesekő-képződést megelőző * Az ártalmas LDL koleszterin szintjét csökkenti * Nyugtató, altató hatású; * Magas vitamintartalmú (B1, B2, B3, B6, B9, H) * Jelentős mennyiségű ásványi anyagot (Cu, Fe, Zn, Mg) tartalmaz * Vírusfertőzések elleni védelem * Stimulálja az immunrendszert (xanthohumoltartalma miatt) Két európai országban már receptre kapható a sör, aki Lengyelországban és Csehországban vesekő betegségben szenved, sörét a társadalombiztosítás fizeti. Pacsit tesó! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Ittál már Carlsberget? Pozitív hatásai: * Jelentős antioxidáns tartalmú; * Vízhajtó és vesekő-képződést megelőző * Az ártalmas LDL koleszterin szintjét csökkenti * Nyugtató, altató hatású; * Magas vitamintartalmú (B1, B2, B3, B6, B9, H) * Jelentős mennyiségű ásványi anyagot (Cu, Fe, Zn, Mg) tartalmaz * Vírusfertőzések elleni védelem * Stimulálja az immunrendszert (xanthohumoltartalma miatt) Két európai országban már receptre kapható a sör, aki Lengyelországban és Csehországban vesekő betegségben szenved, sörét a társadalombiztosítás fizeti. Tegnap a szigeten kettőt is, több tanúm van rá!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 ....Rühellem az amcsi söröket,édes "női" sörök.... Coronita mondjuk mexikói sör :) Más jellegűek az említésre került, de ott van az Amstel az is édes sör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 ...az Amstel... Az is nagyon fini volt amit adtál a költözésért :) Pesta holnap este tudunk hekkelni a fórumon talit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Holnap ki mikor tervezi, hogy kigurul devilses évadnyitóra? Megbeszéltetek már valami hajnali időpontot vagy csak délben van gyülekező...tudnom kell mert ebben az esetben be merek rúgni, de ha korán kell kelni akkor nem :D :D (csak még azt nem tudom hol :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 tudnom kell mert ebben az esetben be merek rúgni :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Holnap ki mikor tervezi, hogy kigurul devilses évadnyitóra? Megbeszéltetek már valami hajnali időpontot vagy csak délben van gyülekező...tudnom kell mert ebben az esetben be merek rúgni, de ha korán kell kelni akkor nem :D :D (csak még azt nem tudom hol :)) Dél körül kb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts