mélykék76 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Most spec nyolcfél. Ápropó küldök egy püt Hicnek :) Néha belenyal a kmóra az 55be ? :D : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 na, valakinek egy caravan occsóé? 95-ös ... c20xe http://www.hasznaltauto.hu/1884930 Ráadásul klímás és a felni is oké rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 http://opel16v.hu/galeria/18/6.jpg :D gyártmány, tipus? igazából most erre vagyok rákattanva: ezen HIJOIN felni van..... A multkori Dotz-os srácot felhívtam...Sopronnémetiben lakik, útvonaltervező szerint az min 370 km odavissza.....egy tank benzint meg egy napot nem merek beáldozni csak annyiért, hogy megnézzem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 gyártmány, tipus? igazából most erre vagyok rákattanva: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_12829.jpg ezen HIJOIN felni van..... A multkori Dotz-os srácot felhívtam...Sopronnémetiben lakik, útvonaltervező szerint az min 370 km odavissza.....egy tank benzint meg egy napot nem merek beáldozni csak annyiért, hogy megnézzem :) de Redi, a neoluxfehéren nem fog így mutatni :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 de Redi, a neoluxfehéren nem fog így mutatni :P ;) :D :) hanem sokkal jobban :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 igazából most erre vagyok rákattanva: A multkori Dotz-os srácot felhívtam...Sopronnémetiben lakik, útvonaltervező szerint az min 370 km odavissza.....egy tank benzint meg egy napot nem merek beáldozni csak annyiért, hogy megnézzem :) Nekem is tetszik, Opeldevilsnek Barracuda márkájú felnije volt a kocsiján talikon. Tessék, egy tank benya elhasználása nélkül is meg lehet oldani: BUDAPEST - Szil-Sopronnémeti Budapest-Keleti pu. 09:40 13:21 2 3:41 171 km 2.565 Ft Szil-Sopronnémeti - BUDAPEST 15:39 17:58 Budapest-Keleti pu. 1 2:19 171 km 3.085 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nekem is tetszik, Opeldevilsnek Barracuda márkájú felnije volt a kocsiján talikon. Tessék, egy tank benya elhasználása nélkül is meg lehet oldani: BUDAPEST - Szil-Sopronnémeti Budapest-Keleti pu. 09:40 13:21 2 3:41 171 km 2.565 Ft Szil-Sopronnémeti - BUDAPEST 15:39 17:58 Budapest-Keleti pu. 1 2:19 171 km 3.085 Ft Kérj tőle jóminőségű képeket , és szerintem egy futárszolgálattal olcsóbban megúszod mint ha temész érte. Vagy nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nekem is tetszik, Opeldevilsnek Barracuda márkájú felnije volt a kocsiján talikon. Biztos ez? Szerintem ugyanaz a H-109-es tipus mint amelyik nekem tetszik......már cska azt kell eldönteni, hogy ezüst vagy grafit színben legyen :D Tessék, egy tank benya elhasználása nélkül is meg lehet oldani: BUDAPEST - Szil-Sopronnémeti Budapest-Keleti pu. 09:40 13:21 2 3:41 171 km 2.565 Ft Szil-Sopronnémeti - BUDAPEST 15:39 17:58 Budapest-Keleti pu. 1 2:19 171 km 3.085 Ft :P Elhiszed, hogy nem egy tank benya meg a matrica a probléma? :D De valami noname gumi van rajta, és odapróbálni megnézni kicsit messze van...annyira nem sürgős, elkarcolok én az OZ-val is de néha bilibe lóg a kezem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 :D Elhiszed, hogy nem egy tank benya meg a matrica a probléma? :D De valami noname gumi van rajta, és odapróbálni megnézni kicsit messze van...annyira nem sürgős, elkarcolok én az OZ-val is de néha bilibe lóg a kezem :) :D Mi a f..tyi baj van az OZ-val? Az egyik legszebb klasszikus felni a Superturismo. Én azt hagynám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 gyártmány, tipus? Asszem AZEV volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Csodatörtént. Kitakarítottam a GSit. Jobb oldala még nincs kiporszívózva de az ablakon már ki lehet látni és a műszerfalon sincs centis por :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Biztos ez? Szerintem ugyanaz a H-109-es tipus mint amelyik nekem tetszik......már cska azt kell eldönteni, hogy ezüst vagy grafit színben legyen :) fehér autora fehér felni.... tanulj az elődöktől :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Csodatörtént. Kitakarítottam a GSit. Jobb oldala még nincs kiporszívózva de az ablakon már ki lehet látni és a műszerfalon sincs centis por :) akkor ezekszerint nem volt nagy buli a lurdyba hogyha már haza is mertél jönni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nekem is tetszik, Opeldevilsnek Barracuda márkájú felnije volt a kocsiján talikon. Tessék, egy tank benya elhasználása nélkül is meg lehet oldani: BUDAPEST - Szil-Sopronnémeti Budapest-Keleti pu. 09:40 13:21 2 3:41 171 km 2.565 Ft Szil-Sopronnémeti - BUDAPEST 15:39 17:58 Budapest-Keleti pu. 1 2:19 171 km 3.085 Ft Ez király volt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 akkor ezekszerint nem volt nagy buli a lurdyba hogyha már haza is mertél jönni :D :) A Lurdybuli a Szisziben folytatódott. Tényleg nem volt már egy ember sem rajtunk kívül lent a parkolóban mikor eljöttünk. Nem ér rá most valaki eljönni velem Mogyoródra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 :) :D :D na húztam vissza ticketelni... :D A Lurdybuli a Szisziben folytatódott. Tényleg nem volt már egy ember sem rajtunk kívül lent a parkolóban mikor eljöttünk. Nem ér rá most valaki eljönni velem Mogyoródra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 fehér autora fehér felni.... tanulj az elődöktől :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Zöld autóra????????? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Zöld autóra????????? :D dísztárcsa.. kérdezzetek nyugodtan még.... 5000 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Kell fekete rács a maszkhoz,mert nagyon virit mögötte a koszos hütő. Nagyon rács ellenes vagyok,de nem lehet mást tenni :D .Norbi volt olyan kedves hogy nekem adja,ami neki megmaradt :) Rakjál a maszk mögé kartonpapírt az ingyé van és bármikor cserélhető. Láttam már olyat feketére fujva is, ilyen időbe legalább nem fagy meg a hűtőd sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Mr. Pehi Csabi köszi a tegnap játékot, nagyon király volt. Ma is jöhetnél esetleg este, esetleg nyomhatánk egy rendes verseny a boci vs NE között mert úgy érzem mióta lyukas a kipuf mintha jobban menne, lehet most nem kell átbírkoznia magát a 15 éves katalizátoron :) Ugyanmá nincs mit. Melo után húzok haza dögléeni mer bébi dzsúzzz fáradt vagyok, aztán majd meglássuk milyen kedvem lesz elmennia bociért hogy kimenjek este, meg ha esni fog tuti nem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 fehér autora fehér felni.... tanulj az elődöktől :P :D weeeee :) :D inkább tanulok mások hibáiból, és kerülöl a fehér-fehér kombót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 inkább tanulok mások hibáiból, és kerülöl a fehér-fehér kombót :D méééé? most nem szép a gépsas a fehér felnikkel? szerintem dönörűű! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 méééé? most nem szép a gépsas a fehér felnikkel? szerintem dönörűű! :D Ja de az övé nem olyan hogy fehér alap és a szivárvány minden szinében matrinyák ahol csak el tudod képzelni. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Én az omegára is gondolkozom a fehér 17-es 5-7 küllős felniben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts