coupe Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Szerk.: Most írta a srác hogy felni nélkül is el lehet hozni, csupán annyi a gondja a verdának hogy kapott két követ a szélvédő és megrepedt. Ki tudja mennyi mostanában egy új szélvédő Astra GSI-hez? :D Ha a gumi keretet nem kell cserélni akkor ki-beszereléssel együtt 20e ft..... Nemjó a Mattig felni a Rekordra. Most feltettem a KAdettre őket,hagy szokjam. Valamelyik felni garniturát el kéne adni. Van ez van egy garnitura 15-ös gyári G Astra és van a 14-es gyári Astra ami télinek lett véve. :) Engem nem tudsz überelni...szinte annyi kerekem van hogy simán fel tudnék 5-6 kocsit gumizni,felnizni :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 itt mindenki olyan nagy felninepper.....sok 110 ezért a felniért (gumival persze) :D Nekem ez a felni nagyon nem tetszik :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Nekem ez a felni nagyon nem tetszik :D :) Nekem meg ezek a duplaküllősök nagyon bejönnek. Az is nagyon tetszett amelyik Opeldevils kocsiján volt, meg az ujabb M-es bmw-ken is hasonló van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ha a gumi keretet nem kell cserélni akkor ki-beszereléssel együtt 20e ft..... Aha értem, az nem is drága valóban. Mondjuk azt nem mondtátok hogy Dini árulja ezt a verdát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Írtam is a sötétkék verdás srácnak egy e-mailt, kíváncsi leszek a válaszára. Alufelni nélkül szerintem el lehetne hozni... Azt úgyis el tudja adni külön, sőt még talán többet is kap érte mint így... :D Ha minden igaz, ezzel már elkésétél... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ha minden igaz, ezzel már elkésétél... :) Na? MIfene? Vissza a gyökerekhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Aha értem, az nem is drága valóban. Mondjuk azt nem mondtátok hogy Dini árulja ezt a verdát. :D Az a Dini nem mi Diny-nk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Na? MIfene? Vissza a gyökerekhez? énis ezt akartam kérdezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Tom nemhinném h elhagyná a turbót és az összkereket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 énis ezt akartam kérdezni :D Én nem, de egy munkatársam 99%. Ha minden ok a verdával, akkor elvileg a héten megvan. Majd én bejáratom neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ha minden igaz, ezzel már elkésétél... :) Akkor jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Tom nemhinném h elhagyná a turbót és az összkereket :) Hát az összkerék az sajnos néha elhagyódik magától, akár szeretném, akár nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Hát az összkerék az sajnos néha elhagyódik magától, akár szeretném, akár nem. :D De neked most összkerekes GSi-d van? :) Bocs de nem tudtam ezt még sehol elolvasni és érdekell... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Hát az összkerék az sajnos néha elhagyódik magától, akár szeretném, akár nem. :D mert mindig kirugod alóla :P ;) De neked most összkerekes GSi-d van? :) Bocs de nem tudtam ezt még sehol elolvasni és érdekell... :D jah ő volt az első ki össze tudta hozni és be merte vállalni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 De neked most összkerekes GSi-d van? :D Bocs de nem tudtam ezt még sehol elolvasni és érdekell... :D Calibrám van, és GSi-m volt (lesz :D) ). :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Calibrám van, és GSi-m volt (lesz :D) ). :) Tehát összkerekes, turbós Calibrád van. Ok, az nem egy ritka dolog... Azthittem hogy építettél egy összkerekes turbós GSi-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Tehát összkerekes, turbós Calibrád van. Ok, az nem egy ritka dolog... Azthittem hogy építettél egy összkerekes turbós GSi-t. :D Nem sajnos, így is van mire locsolni a pénzt. Inkább vagyok második 1.2 millióból, mint első 12 millióból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Nem sajnos, így is van mire locsolni a pénzt. Inkább vagyok második 1.2 millióból, mint első 12 millióból. :) Oké csak kicsit összezavart a képed + a turbós meg összkerekes beszólások amit hozzád intéznek. De akkor nemszóltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Oké csak kicsit összezavart a képed + a turbós meg összkerekes beszólások amit hozzád intéznek. De akkor nemszóltam. :D Semmi gond. Azért nem rossz ez így sem, hogy nem GSi kasztni van rajta... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Semmi gond. Azért nem rossz ez így sem, hogy nem GSi kasztni van rajta... :D Gondolom... :D Én már alig várom hogy a saját különbejáratú GSI-mbe üljek. Bár most kezdek elbizonytalanodni. A C20XE motorok hajlamosak a szétesésre? :) Szerk.: Úgyértem hogy a motor élettartama a kihegyezettség miatt könnyen megadja magát vagy ha rendesen karban van tartva és odafigyelve rá akkor nem fog állandóan széthullani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 az sosem megy tönkre :D ha sikerül jó állapotút kifognod akkor nem kell aggódni miatta, ne üsd hidegen, adj neki jó olajat, rendes időközönként ... néha tankolj is bele... :D amugy ott bukik meg a dolog hogy jó állapotút találj :P Gondolom... ;) Én már alig várom hogy a saját különbejáratú GSI-mbe üljek. Bár most kezdek elbizonytalanodni. A C20XE motorok hajlamosak a szétesésre? :) Szerk.: Úgyértem hogy a motor élettartama a kihegyezettség miatt könnyen megadja magát vagy ha rendesen karban van tartva és odafigyelve rá akkor nem fog állandóan széthullani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 az sosem megy tönkre :D ha sikerül jó állapotút kifognod akkor nem kell aggódni miatta, ne üsd hidegen, adj neki jó olajat, rendes időközönként ... néha tankolj is bele... :) amugy ott bukik meg a dolog hogy jó állapotút találj :D Hátjó azt gondoltam hogy jó autót kell kifogni. Sajnos a tulajnál a motort szétborítani nem lehet szal vagy jó vagy nem... Szóval nincsen nekik olyan hajlamuk hogy minden ok nélkül szétesnének. Na ez így egy kicsit megnyugtatott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Hátjó azt gondoltam hogy jó autót kell kifogni. Sajnos a tulajnál a motort szétborítani nem lehet szal vagy jó vagy nem... Szóval nincsen nekik olyan hajlamuk hogy minden ok nélkül szétesnének. Na ez így egy kicsit megnyugtatott. :) A gond azzal van hogy egy 16éves akkoriban és szerintem most is egy igazi sportos autóról van szó....Ami a németeknél kapott rendesen anno,és azért itthon se kimélték őket.....Álltalában kevesen vannak akik tényleg odafigyelnek a minőségi alkatrészekre,a rendes olajcserére,stb......Na ilyet kell találni,és ez nem lesz könnyü,mert az ilyenek álltalában drágábbak,de mégis olcsóbbak hosszú távon.....Nekem egyébként az a véleményem hogy inkább a kasztni legyen egyban,mert motort bárhol találsz egy 100e ért....A kasztninál meg a lakatolás se jön ki ennyiből...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Az a Dini nem mi Diny-nk :D Hát igen sokan keverik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Dini! Nincs véletlen kocka 94 előtti GSi etükröd?Fűthető,elektromosan mozgatható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts