Lacee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Felert vele :D De majd fog latszani, ;) csak gyozzetek kivarni :D Anti! Volt akit szet lottetek helyettem azert? :) Laci..a mai foci helyett itt a tökönrúgás... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 De majd fog latszani, ;) csak gyozzetek kivarni :P huzz bele mert itt páran már öregek vagyunk és nincs sok hátra :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 :D a nyugdijas klub ;) ha minden jol megy akkor 2 honap es boven lathato lesz :D de nem kiabalok el semmit egyelore :) huzz bele mert itt páran már öregek vagyunk és nincs sok hátra :P ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 itt mindenki olyan nagy felninepper.....sok 110 ezért a felniért (gumival persze) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 itt mindenki olyan nagy felninepper.....sok 110 ezért a felniért (gumival persze) :D ezt most kérdezed? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Igen, csak lemaradt a kérdőjel. Nem ismerem sem a felnit, sem a gumit (bár az nem is derül ki, hogy milyen és mikori). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 17-esért annyira talán nem rossz ár, de nagyon kő figyelni hogy olyan kereket vegyél amit nem kell kéthetente görgőztetni meg mondjuk ha kint áll a kecóddal szemben az utcán akkor nem vennék ilyen pimp kereket. Saját garageval mondjuk ja úgyis csak hobbikocsinak használod. Apropopó tudna esetleg vki kölcsönadni egy rövid időre nekem egy neadjisten felgumizott 5lyukas opelkereket 16 vagy 17 méretben? Kolléga akar venni valamit a KIACeedre kivi vagyok rámenne-e az Opel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 miert kerék nélkül akarod hasznalni !!! nem is értem ha egy kocsit igy akarnak eladni akkor miért kell leszedetni csak azért hogy azt ö majd ugyis eladja csak olcsobb legyen .. helyébe siman azt mondanam a kocsi igy elado és ennyiért .. aztan aki felnit akarja meg venni leszedeti a gumit aztan a gumira meg azt mondjak hasznalt 2 ft ot nem ér .. Azért mert most vettem felniket és nem tudok mit kezdeni azokkal a felnikkel. Másrészt meg ne mondd már nekem hogy egy OZ Racing alufelni garnitúrát olyan nehéz lenne eladni. Még ha azt kértem volna hogy az Angel's-t szedje ki a verdából ( ugyanis az is van nekem ) akkor aztmondom oké, mert azt nem sokan keresnek... De egy felnit... :) :D Szerk.: Most írta a srác hogy felni nélkül is el lehet hozni, csupán annyi a gondja a verdának hogy kapott két követ a szélvédő és megrepedt. Ki tudja mennyi mostanában egy új szélvédő Astra GSI-hez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 tizenpárezer a szélvédő amin van zöld csík Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 tizenpárezer a szélvédő amin van zöld csík zöld csík? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 A szélvédő felső részén. Nap ellen. Ilyesmi. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 A szélvédő felső részén. Nap ellen. Ilyesmi. Szerintem. Jaaaaa, én azthittem hogy az valami olyasmi mint a lámpáknál az "E" betű. :) Márértem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 zöld csík? :) Nagyon nem vagy ma formában... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Nagyon nem vagy ma formában... :D :P :) Most keltem, mit vársz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Most keltem, mit vársz... :D :D Szarul megy. Én már tulvagyok egy csalódáson. :D Nemjó a Mattig felni a Rekordra. Most feltettem a KAdettre őket,hagy szokjam. Valamelyik felni garniturát el kéne adni. Van ez van egy garnitura 15-ös gyári G Astra és van a 14-es gyári Astra ami télinek lett véve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Szarul megy. Én már tulvagyok egy csalódáson. :D Nemjó a Mattig felni a Rekordra. Most feltettem a KAdettre őket,hagy szokjam. Valamelyik felni garniturát el kéne adni. Van ez van egy garnitura 15-ös gyári G Astra és van a 14-es gyári Astra ami télinek lett véve. :) Hát ha egyszer aludni kellett aludni kellett. :D Ejj, ejj... Akkor gondolom most forog az agy hogy melyik is legyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 ... Nemjó a Mattig felni a Rekordra... Miért? ET? Vagy nem szép? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Miért? ET? Vagy nem szép? :D Háát felpróbáltam a Mattigokat a Rekire. Beleér a felni pereme a kormányösszekötő gömbfejbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Nemjó a Mattig felni a Rekordra. Pogival esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Pogival esetleg? tőcsavaros, és Tomi nem akar gondolom agyon variálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 tőcsavaros, és Tomi nem akar gondolom agyon variálni. :D Pedig szerintem muszáj lesz. Mármint ha a helyében lennék már gyártattam volna hosszabb csavarokat és már fentlenne a kocsin. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 tőcsavaros, és Tomi nem akar gondolom agyon variálni. :) pogi és a tőcsavar nem zárja ki egymást...hosszabbat kell gyártatni és bemegy alá a pogi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 asszem már írta korábban, hogy nem akar feltétlen ezzel bajlódni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Tomi ne aggódj mi majd pontosan kitaláljuk hogy hogy csináld meg a Rekit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Azért mert most vettem felniket és nem tudok mit kezdeni azokkal a felnikkel. Másrészt meg ne mondd már nekem hogy egy OZ Racing alufelni garnitúrát olyan nehéz lenne eladni. Még ha azt kértem volna hogy az Angel's-t szedje ki a verdából ( ugyanis az is van nekem ) akkor aztmondom oké, mert azt nem sokan keresnek... De egy felnit... :) :D Szerk.: Most írta a srác hogy felni nélkül is el lehet hozni, csupán annyi a gondja a verdának hogy kapott két követ a szélvédő és megrepedt. Ki tudja mennyi mostanában egy új szélvédő Astra GSI-hez? :D 1 kedves barátom régen mindig a Bécsi út külső részén lévő ATI pályán csináltatta a szélvőd cseréket. Az első nem olyan a drága, a hátsó annél inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts