redline Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Érdemes megvenni egy ILYESMIT bontani lehet 180 ért is odaadná :D Nekem kellene az első lökös a toldattal, Lantinak a motor meg a felni (télre v. tartalékba), coupe-nak a maszk.....összedobjuk? Valakinek kell még valami? :) Laci4, hátsó lökös? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Nekem kellene az első lökös a toldattal, Lantinak a motor meg a felni (télre v. tartalékba), coupe-nak a maszk.....összedobjuk? Valakinek kell még valami? :D Laci4, hátsó lökös? :D úgy érdemes lenne 5-6 összeállni aztán elbontani :D jutna is maradna is ..... csak Panelba ez nehézz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Érdemes megvenni egy ILYESMIT bontani lehet 180 ért is odaadná :) Csak a felnik érnek vagy félmilliót, igaz Lanos Úr ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Csak a felnik érnek vagy félmilliót, igaz Lanos Úr ? :D Megvesszük és lessz egy GSI clubbos vörsöny ottó :) Gabi sofőrködik mimeg szereljük :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Kép van csak a Kennynél majd ha átküldi felrakom. Háát remélem most már feladja az új csomiajtómat postán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Anti, te melyik szállodában dolgozol? Mióta Taxizom nagyon sok szállodába viszek utast meglátogatlak ha járok arra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Ez most melyik autó ? :D Karcsikán marad 15" azt már vettem...ez most a sárgára kell...... Ha valakinek kallódna balos (esetleg párban) féknyereg B Vectra 288-as fékhez, és nemes cél érdekében megszabadulna tőle, az lécci szóljon rám... :) Subi árul 284est használható tárcsákkal....Ha gondolod megkeresem a CS-n :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Anti készültek ám kémfotók a kadiról,kutas bácsi nem jelentette h illetéktelenek fényképezgetik????? első rugónál nem spóroltatok a flexel...... Jöhetnek ám a képek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Azóta szar lett a marangoni egyébként, ha jól tudom. Ha van pénzed a yokora, akkor szerintem mindenképpen azt. :D Vanni van pénzem,csak 28e ft a különbség a kettö között,és kicsit tartok tőle hogy elég hamar el fog kopni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Anti, te melyik szállodában dolgozol? Mióta Taxizom nagyon sok szállodába viszek utast meglátogatlak ha járok arra! www.hotelsissi.hu Holnap pont leszek...reggel 7-től este 7-ig...gyere persze... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 A turbós kadi motyók azért eladók, mert qrva nagy szívás berakni...nem fér el semmi...ezért Ruddee feladta...és visszarakja a cih mocit...és eladja a let motyókat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Ige' én is ezé maradtam asszem a Falkennél... ez is hamar elfog kopni de a Yokohama még gyorsaban...mint utolag kiderült... bár ültem Yokohama alatt és nagyon meggyőző volt... a zeta linea meg mintha esőben nem igazán jeleskedne... nekem kopik azért olyan hamar a falken, nekem ez lesz a 3-ik szezon és még bőven elmegy vagy 2-őt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 István, pénz nem számít, Yokohama és kész! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 relatív ugyebár... mennyit futsz vele, mennyit pörgeted...milyen úton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 relatív ugyebár... mennyit futsz vele, mennyit pörgeted...milyen úton... egyértelmű! (többé kevésbé normális körülmények közt) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 ... Nem tudom mi legyen :) :D :D PIRELLI PZero Nero, ohne Frage! Szerintem. Szép a Yoko, de nem nézegeted, hanem mész vele. Ráadásul a PZero a mintája miatt autón szélesebbnek látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Megvesszük és lessz egy GSI clubbos vörsöny ottó :D Gabi sofőrködik mimeg szereljük :D :D Már van egy szerencsétlen sorsú versenyautó, inkább arra kéne költeni azt a pénzt! :P Subi árul 284est használható tárcsákkal....Ha gondolod megkeresem a CS-n :) sajnos a 284-hez tartozó nyergek nem jók nekem ehhez a tárcsához/betéthez sem. csak a 288-hoz való 54-es dugattyús nyereg jó a balosból, vagy 57-esből egy pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Már van egy szerencsétlen sorsú versenyautó, inkább arra kéne költeni azt a pénzt! :) sajnos a 284-hez tartozó nyergek nem jók nekem ehhez a tárcsához/betéthez sem. csak a 288-hoz való 54-es dugattyús nyereg jó a balosból, vagy 57-esből egy pár. vissaz kell rakni az általad agyon bícsért 256os brembo ferodo párosra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Tettem fel keresekalufelnitgumival hirdetést a megfelelő topikba. Astrám alá. QP projektjéről jutott eszembe hogy idén nincs kedvem cserélgetni. Csak elméleti sikon ha ezt megvenném akkor nem lenne sux hogy az egyik irányban nem ugyanaz a fele forog előrefelé mint a másikon, vagy az Astra felnik mind ilyenek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 vissaz kell rakni az általad agyon bícsért 256os brembo ferodo párosra :D lehet eljön még az az idő is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 lehet eljön még az az idő is :D Jahhhhh, ajándáék gumikkal egyikkal sem állsz meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 vége a gyiloknak ?? :) Coupe köszi a "Danis" tiipet vann neki hangszóró és veszett occsóé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 vége a gyiloknak ?? :D Coupe köszi a "Danis" tiipet vann neki hangszóró és veszett occsóé :P Az a Dani, az Dini... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Az a Dani, az Dini... :D :D :D hehe elírtam Dinit akartam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 vége a gyiloknak ?? :D Coupe köszi a "Danis" tiipet vann neki hangszóró és veszett occsóé :D "Danis"<<<<<< ez itt DINI akar ám lenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts