Mezo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Kess! Akkor mégse eladóak az FK cuccok, igaz ??? Tényleg szebb lenne visszaültatve a porba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ezért kérdeztem a lökös dolgot én is... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 megvan még az FK cucc és eladó, mert azt nem rakom vissza. helyette szeretnék 4 ültetőrugót 30 vagy 40est max és azt berakni alá a gyári gátlóval (vagy max kicsit keményíttetni) és később a gátlókat lecserélem koni gelbre :roll: ez a terv de előtte még be kell műanyagoztatni a rendszámot a hátsó lökösbe és lefújatni az elsővel 1ütt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 na mindjárt lefotózom telcsivel Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 na mindjárt lefotózom telcsivel eberünk több 7 hallgatás után beindult :lol: csak alig jáccik a gsi szindróma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Kivi vagyok... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 egyébként ezt adtam a szaki kezébe: tehát ez volt a célfüggvény és szvsz nagyon jó munkát végzett (bár az enyém volt a teszt, mert még nem csináltak ilyet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Az igazság az, hogy neki és az ő drága asszonkájának nagyon kemény az FK és az szerintem nem lessz visszatéve! Viszont ami nekem is van sárga koni + H&R rugó az puhább ill. jobban csillapít de akinek volt már konija az tudja miről beszélek. Egyébként ami a Kessnek van az ugye 60-40-es és elöl kell is a bunkó kemmény mert az már közel van a pincéhez! Kinek mi tetszik én szeretem a pattogós, útontartós, kemény futóművet (most még, majd 50-évesen...) precízebben, gyorsabban, stabilabban lehet vele kanyarodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 egyébként ezt adtam a szaki kezébe: http://www.opel-magazin.hu/images/zoom/FNP...stra_F_0053.JPG tehát ez volt a célfüggvény és szvsz nagyon jó munkát végzett (bár az enyém volt a teszt, mert még nem csináltak ilyet) Meg azért volt drága mert a kép után kelett jogdíjjat vizetned nekem! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Kess nézd meg a Sparco tank az úgy készül, hogy beperemezik (besüllyesztik) és úgy van felcsavarozva. Nem adnak hozzá ilyen lemezt mint a tiedhez szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Viszont ami az arany vas mellett áll, az a grafit szín is elég ütős... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Csak nem ez az? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Istenkirály... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 na hát nem 4megapixel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Csak az a gáz, hogy többe került a felni mint az alap GSI! Bár ott ki a kukit érdekli ez csak mi vagyunk ilyen szar helyzetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 A bejövő vágást miért szüntettétek meg??? Vagy valahogy olyan hírtelen van vége... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Milyen vágást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 arra a díszvájatra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Arra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 hát szerintem nem lett volna 1szerű megcsinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Szerinted amikor ütik mi lessz vele? Ha benne marad szerintem sokkal csúnyább! Meg ez nem ötvös művészeti remek hanem lakatos művészeti remek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Jó csak kérdeztem, hogy egyáltalán téma volt e... Nem vagyok én se ötvös se lakatos, hogy tudjam mennyire nehéz ezt megoldani... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Kess! Pü-t nem láttad, vagy csak nem akarsz válaszolni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 tehát a piszkos anyagiak (VIP áron): lakatolás=45000.- fényezés=38000.- egyéb ktg=4000.- remélem az asszony nem nézi az oldalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Jó csak kérdeztem, hogy egyáltalán téma volt e... Nem vagyok én se ötvös se lakatos, hogy tudjam mennyire nehéz ezt megoldani... :roll: Tetszik így vagy nem? Nem akarlak bántani teeee. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts