Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 nemsoká megyek,,, Ja Anti nem felejtettél el valamit?? :) :) :) Nem, de majd csak benntről tom elküldeni...az meg kedden lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nem, de majd csak benntről tom elküldeni...az meg kedden lesz... :) Oksa igaz montad, hogy szóljak rád de tröbbet már nem akarok.... ne értsd félre csak .... nem akrok és kész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Halihó Demó de rég láttalak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Oksa igaz montad, hogy szóljak rád de tröbbet már nem akarok.... ne értsd félre csak .... nem akrok és kész :) :) :) :D :lol: Én mondtam... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Halihó Demó de rég láttalak :) Hali! Sok volt a dolgom a héten. :) De mindjárt megyek is, mert bevetésem lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Hali! Sok volt a dolgom a héten. :) De mindjárt megyek is, mert bevetésem lesz. :) Hogy áll az új büntető gép? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Hogy áll az új büntető gép? :) Egyelőre még csak gyűlnek az alkatrészek, amíg nem megy el a BMW, addig nem tudok nekikezdeni. De remélem most fétvégén elkészül a BMW. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Egyelőre még csak gyűlnek az alkatrészek, amíg nem megy el a BMW, addig nem tudok nekikezdeni. De remélem most fétvégén elkészül a BMW. :) Lassan idény... :) Különben is, mingyárt kész az Anti gépe is, nehogy már ne legyen ellenfele... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Egyelőre szerintem nem lennék neki ellenfél, bár ki tudja... :) De lehet idén még készül valami okosság. :) Cél lenne kb 700 kg és 170-180 ló. De nem ebből a kasztniból, ezért kár lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Aszkónás módszer érted :lol: :) :) óriási tévedés ez nem aszkónás hanem szenááááátoros :) Anti! hétfőn lehet kimegyek én is akkor tudok segíteni ha tudok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Anti! hétfőn lehet kimegyek én is akkor tudok segíteni ha tudok :) Kávétfőzni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Kávétfőzni? :) Nem. Forogni a sárban :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Lehúzott ablakkal, mert ő csak úgy tud. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Nem. Forogni a sárban :) :) Lehúzott ablakkal?Ilyen hidegben? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Lehúzott ablakkal, mert ő csak úgy tud. :) ROTFL :) Csak picit pendülünk egy húron! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 De kibpróbálnám.... A Lotus piacra dobta az Exige sportkocsi legbrutálisabb, kifejezetten pályaszerkóba öltöztetett és nyílt napokra felkészített változatát. Az 1,8 literes Toyota-motorra egy Eaton M62-es kompresszort szereltek. A 257 lóerős négyhengeres négy másodperc alatt gyorsítja 100 km/h-s sebességre a 930 kilogrammos pályagépet, 9,9 másodperc alatt éri el a 160-at, végsebessége pedig 236 km/h. A motor erejét egy nagy teherbírású kuplung egy részlegesen önzáró differenciálművön keresztül küldi a hátsó kerekehez, a lendületes kigyorsításokat a különféle beállításokkal használható kipörgésgátló és a beépített rajtautomatika is segítik. Az autóra aggatott új aerodinamikai elemek 400 N-os leszorítóerőt produkálnak 160 km/h-s sebességnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 óriási tévedés ez nem aszkónás hanem szenááááátoros :) Anti! hétfőn lehet kimegyek én is akkor tudok segíteni ha tudok :) Persze, bizti találunk neked valami melót a ház körül... :) :D :lol: Viszont aki javíttatni hoz ki autót Lacinak, és feltartja, annak kezét lábát összekötöm, és feldugom a seggébe, majd masnit kötök rá a száján át kihúzva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 A direkcűrőről jut eszembe hogy nekem meg kellene az a tisztitó meg felújító készlet. Van ugyanis K&N sportbetétem a dzsieszájba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Leugrottam ma Tatára... haza fele a lágymányosi hídra felfele menet egy citromsárga octavia kezdett közeledni... Nem ért utol de nagyon jött... a hídon mellém jött azt mondta 180 LE az Övé és hogy az enyém tuti nem 150... de gartulált , jó fej volt! hát a fene se érti ezt... igaz üres volt a tankom, csomagom sem volt, és egyedül voltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Ha üres volt a tankod, akkó mivel ment az ótó ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Ó hogy "!%!/!˘° :) :) há mivel ment vóna? Vitte az áramlat meg az ösztön :) Csak az volt meglepő hogy ennyire... Ha üres volt a tankod, akkó mivel ment az ótó ? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Ha üres volt a tankod, akkó mivel ment az ótó ? :D :lol: Mééé tankkal vóóót??? :) :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 há mivel ment vóna? Vitte az áramlat... Mi a manó! Golfod van? :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 egy ilyen narisárga mantával is találkoztam haza fele ám :) kopoltyúKja is vót neki jobb elöl... és nem árammal jöttem hanem benzinnel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Viszont aki javíttatni hoz ki autót Lacinak, és feltartja, annak kezét lábát összekötöm, és feldugom a seggébe, majd masnit kötök rá a száján át kihúzva... :) én nem viszek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts