Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nincs valakinek egy felesleges direktszűrője???? Van ha találsz helyette gyárit akkor odadom zsír újj van benne kb 500 km :) Mármint vennék egy gyárit Grátiszba ingyé adoma szűrőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Olcsó, noname, 2 éve nem láttam, de biztos jó. Ha megmondod milyen hibája lehet megnézem van-e. Olyan 15-20ekm-et volt használva, ha jól rémlik. Szép piros. :) Majd megfújom matt feketére... :) Mennyi lenne az ára??? Mert az olcsó az nálam kimerít egy üveg sört... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Olcsó, noname, 2 éve nem láttam, de biztos jó. Ha megmondod milyen hibája lehet megnézem van-e. Olyan 15-20ekm-et volt használva, ha jól rémlik. Szép piros. :) Tájper és Dragon felirat +2Le! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Mert az olcsó az nálam kimerít egy üveg sört... :) És a drága?2üveg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 ....Szép piros. :).... Legfontosabb tuning ismérv, ezzel kellett volna kezdeni :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Van ha találsz helyette gyárit akkor odadom zsír újj van benne kb 500 km :) Nekem extra sűrgős lenne...és mire tőled eljut hozzám...az nekem már rég késő... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nekem extra sűrgős lenne...az nekem már rég késő... :) Már tegnapra is késő volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Tudja valaki, hogy az üveg helyett alkalmazott motyót (van több féle, makrolon vagy ilyesmik) azt tom vágni valamivel??? Ja és kéne nyomni némi gyilkolóst is... :) valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nekem extra sűrgős lenne...és mire tőled eljut hozzám...az nekem már rég késő... :) homasita szerintem holnap is nyitva van. Turjál szépen valamit :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Ja és kéne nyomni némi gyilkolóst is... :) valaki? Én benne vagyok,csak szedjél még össze célpontokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Xray is itt van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 homasita szerintem holnap is nyitva van. Turjál szépen valamit :) :) Azt megnézem,hogy adnak-e neki valamit 1 üveg lóbányaiért! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Majd megfújom matt feketére... :) Mennyi lenne az ára??? Mert az olcsó az nálam kimerít egy üveg sört... :) Nem iszom sört. :) Nem gondolkoztam áron sem, meg eladáson sem. Ha gondolod vidd ingyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Megyek nemsoká Csak összefórasztgatom a sz@rokat csak ez kis idő még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Tudja valaki, hogy az üveg helyett alkalmazott motyót (van több féle, makrolon vagy ilyesmik) azt tom vágni valamivel??? Mi a lexánt sima szúrófűrésszel vágtuk, sűrű fogas lappal. könnyen vitte, gyorsan ment :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nem iszom sört. :) Nem gondolkoztam áron sem, meg eladáson sem. Ha gondolod vidd ingyen. :) Kösziiiiiiiii....akkor elkelt...ennél lehet nem találok olcsóbbat... :) mikor tom átvenni és hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Kösziiiiiiiii....akkor elkelt...ennél lehet nem találok olcsóbbat... :) mikor tom átvenni és hol? Rosszul kérdeztél. Helyes kérdés : hovan menjek érte ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Kösziiiiiiiii....akkor elkelt...ennél lehet nem találok olcsóbbat... :) mikor tom átvenni és hol? Pü mindjárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Megyek nemsoká Csak összefórasztgatom a sz@rokat csak ez kis idő még :) oksi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Rosszul kérdeztél. Helyes kérdés : hovan menjek érte ? Ezt tulképp én is így gondoltam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Mi a lexánt sima szúrófűrésszel vágtuk, sűrű fogas lappal. könnyen vitte, gyorsan ment :) Király...akkor nem gond...aztán gondolom meg kell fúrkálni, és mehet a szegecs...bár még nem tom mikor lesz meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Király...akkor nem gond...aztán gondolom meg kell fúrkálni, és mehet a szegecs... Így van, könnyű vele dolgozni, és rugalmas is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Na én onlány vagyok...várom a hullajelölteket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Na mi van??? Senki??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Na mi van??? Senki??? :) nemsoká megyek,,, Ja Anti nem felejtettél el valamit?? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts