Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Olyan digit műszerfal szaga van a dolognak... :) 5 digicsatornája van a műszerkének 1db 2 soros pontmátrixos kijelzője lessz,,, 1 Fordulatszám 2 olajhőfok 3 motorhőfok maga a blokk hőmérséklete 4 vízhőfok 5 pillanatnyi sebesség De tud oylat is ahogy beszéltema Barátommal aki segít összedobni hogy pl kiszámolja az átétből hogy épp melyik sebességben vagy... De az utóbbi nem kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 ... De tud oylat is ahogy beszéltema Barátommal aki segít összedobni hogy pl kiszámolja az átétből hogy épp melyik sebességben vagy... De az utóbbi nem kell :) Fú, az tök jó, mint a rally autókban, írná, hogy melyik fokozatban vagy. Királyul hangzik :) Már csak arra kéne egy csati, hogy hívni lehessen, mint a kittet :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Szerintetek az ABS jeladó álatal leadott jeleket,, fel lehet használni sebességmérésre?? :lol: (lehet hülye kérdés):lol: :D Minek, ha ott a sebességjel a km óránál és a TID/MID-nél is? :) Kicsit merésznek hangzik a terv, de sok sikert! :) Amúgy a fokozat kijelzése nem lesz túl látványos, mert csak 1-2mp késleltetéssel tudja jelezni a váltás után a helyzetet. Azon kívül pl álló helyzetben beteszed 1-be, még nem fogja annak jelezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Minek, ha ott a sebességjel a km óránál és a TID/MID-nél is? :D Kicsit merésznek hangzik a terv, de sok sikert! :lol: Amúgy a fokozat kijelzése nem lesz túl látványos, mert csak 1-2mp késleltetéssel tudja jelezni a váltás után a helyzetet. Azon kívül pl álló helyzetben beteszed 1-be, még nem fogja annak jelezni :) Vigyázz!! Jön a konkurencia. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Vigyázz!! Jön a konkurencia. :) :) nem konkurencia, mert ahogy beszéltem a kedves cartárssal, ez egy különálló ketyere, ami saját kijelzőt fog használni. És nem áll szándékában olyan szinten belebújni a dolgokba, mint azt Gáborunk tette. :) A váltáshoz meg nem jobb lenne egy mikrokapcsolókból álló konzol a kulisszába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 nem konkurencia, mert ahogy beszéltem a kedves cartárssal, ez egy különálló ketyere, ami saját kijelzőt fog használni. És nem áll szándékában olyan szinten belebújni a dolgokba, mint azt Gáborunk tette. :D Jólvan nem kell nyalni. Én is csak g e c i ségből írtam. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Jólvan nem kell nyalni. Én is csak g e c i ségből írtam. :) :D :lol: Háá vagy nem étetted mire szolgál a kütyü :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 nem lessz tömeggyártás mert akkor nem lessz egyedi érted Tomi :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Én is csak g e c i ségből írtam. :) :D :lol: De ez egy már működő dolog a Barátom műszerész az Erőműben ő tervezett egyett magánakm és nekem meg anno megtetszett de csak most jutott eszembe hogy aha akkor nekem is meg lehetne csinálni beszéltem vele és mondta hogy psze nagyon szívesen :) Szal nem BC szinten megy ez abba nem nyúlok bele az jó úgy ahogy van :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Vigyázz!! Jön a konkurencia. :) :) Hát azé' megnézném, mikor pipálja le valaki az enyimét' :lol: :) A váltáshoz meg nem jobb lenne egy mikrokapcsolókból álló konzol a kulisszába? Persze, egy 15 éves autónál ferrari pontosságú váltókarral számolhatunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Hát azé' megnézném, mikor pipálja le valaki az enyimét' :D :) Hát a tiéd egy kiforott dolog Gabi ez meg egy fejből tervezett dolog jobb 10000% hogy nem lessz, de egyedi annál inkább :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 egyedi annál inkább :) :D :) sokszor az a lényeg :) mint mondtam, ha van kérdés, szívesen segítek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 sokszor az a lényeg :) mint mondtam, ha van kérdés, szívesen segítek :) Psze és ezt fel is fogom használni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Aprópó Gabi hozzájárulsz e ahozz hogy a BC dokumentumod kikerülhetne e az oldalra psze dedikáva a szerző jog... Nagyon fain kis doksi az ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Aprópó Gabi hozzájárulsz e ahozz hogy a BC dokumentumod kikerülhetne e az oldalra psze dedikáva a szerző jog... Nagyon fain kis doksi az ... Minden külön dedikált dolog nélkül is kikerülhet, úgyis benne van a forrás megjelölés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Persze, egy 15 éves autónál ferrari pontosságú váltókarral számolhatunk :) 15 éves Ferrárit se látsz minden nap ugyhogy ehhez viszonyítani nem ér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Minden külön dedikált dolog nélkül is kikerülhet, úgyis benne van a forrás megjelölés :) Há oké hogy benne van, de azért odaírom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 15 éves Ferrárit se látsz minden nap ugyhogy ehhez viszonyítani nem ér :) Én már láttam, igaz az szét volt borítva darabokra :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Hát azé' megnézném, mikor pipálja le valaki az enyimét' :) :) Persze, egy 15 éves autónál ferrari pontosságú váltókarral számolhatunk :) biztos ismered azokat a rugós lemezzel öszerakott kapcsolókat, na én olyanokra gondoltam, vagy a váltóra szerelni egy kapcsoló részt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 biztos ismered azokat a rugós lemezzel öszerakott kapcsolókat, na én olyanokra gondoltam, vagy a váltóra szerelni egy kapcsoló részt. :) csakhogy egy 15 éves astra váltórudazata olyan pontatlan, hogy nem tudnád egy ilyen dologgal eldönteni, éppen 1-be vagy 3-ba került :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 omájgád :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 nah jo ez mindent visz !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 nem lessz tömeggyártás mert akkor nem lessz egyedi érted Tomi :lol: :lol: :D Értem :lol: csak kötekedni akartam picit. :) omájgád :) http://www.wolfrace.net/images/feature_pic...l_rekord_03.jpg És Románok csinálták. De széép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 nah jo ez mindent visz !! http://images.hasznaltauto.hu/1157011/1836219_3.jpg http://images.hasznaltauto.hu/1157011/1836219_2.jpg Há nekem bejön majd a bocira is rakok azon jobban álna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 reméljük csak humoros kedvedben vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts