kiskecso Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Jövő héten remélem én is megyel Lender úrhoz....bár még nem tudom mi legyen alatta...valszeg egy 60-as végig egy dobbal a végén...még nem tom...lehet az is, hogy kicsit kisebb...vagy nem is lesz, hanem Hondások után szabadon leömlő, azt csáááááá.... :) Mi volt a baja a turbónak???? lender úr? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Hú ilyen kinézettel mér nincs benne normális motor? :) Lyully.... ez a j Lyuk ly :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 :) :) :) :D hmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Na milyen autó ez? :) :) :D Skoda 105 :) Ezt az autót én élőben láttam Győrben. BIG kadettklubtársam haverjáé. Nem is néz ki szerintem olyan szarul és ha jol tudom jo kis moci lesz benne. Ötletesnek ötletes szerintem. Amúgy a durvább az hogy a motorháztető ami ugye hátul van át van alakítva, és elektromosan kinyitható hátsó szárny van beleépítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Azért Én megvédtem az astrások becsületét :lol: :D :) :) :) Majd egyszer kipróbáljuk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Láttad kint az autót ? Nem láttam, de éjfél körül a Bécsi úton? Úgy 10 körül kezdődött a rendőri jelenlét a szigeten és utána 1ig simán hallotuk a szigetről ahogy megy az utcákon a raccing. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Lesz ma game? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Lesz ma game? Persze...szerintem mindjárt :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Persze...szerintem mindjárt :) :) hehe. Akko felugrok kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Diny holnap este szolj már rám légyszi hogy ne feletsek a Bocival menni szerdán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Nem láttam, de éjfél körül a Bécsi úton? Úgy 10 körül kezdődött a rendőri jelenlét a szigeten és utána 1ig simán hallotuk a szigetről ahogy megy az utcákon a raccing. Ném ? Hajnalbancsakúgynemlehethazmennividékre ? :) Srácokat a kártyázásból én 2 után vittem volna pont arra 10es irányába, de akkor már útzár volt 1 kisebb részen és némileg kerülni kellett. Lehet, hogy előzni akart valakit és nem engedte be 1x1 sáv van ott már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 hát felhivtam az egyik leendő c20xet... már a telefonszám is gyanus volt ... 30-3000400 dis / cossi/ keveset futott, svajci import, budapesti... 110e és persze nem indithato be... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Diny holnap este szolj már rám légyszi hogy ne feletsek a Bocival menni szerdán. Oks,beírom a telefonomba. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Dini nálad moci helyzet? időben hogy áll? 2 hónap ? 3? több? mindegy a gyujtása meg hengerfeje... csak jó legyen... a PÜmre vlmi válasz féle? :) Oks,beírom a telefonomba. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Dini nálad moci helyzet? időben hogy áll? 2 hónap ? 3? több? mindegy a gyujtása meg hengerfeje... csak jó legyen... a PÜmre vlmi válasz féle? :) Elküldtem. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 örök hála :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 ...vagy nem is lesz, hanem Hondások után szabadon leömlő, azt csáááááá.... :) Ilyet mi sohadenemszoktunk anno... (dehogyisnem) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Szerintetek az ABS jeladó álatal leadott jeleket,, fel lehet használni sebességmérésre?? :) (lehet hülye kérdés):) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Szerintetek az ABS jeladó álatal leadott jeleket,, fel lehet használni sebességmérésre?? :) (lehet hülye kérdés):) :) fel. pl. b vectra, g astra időktől ezt használja az opel, tudtommal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 fel. pl. b vectra, g astra időktől ezt használja az opel, tudtommal. :) Az remek... most csinálok egy plusz modult (másodmagammal) 2 soros kijelzővel hasonló a BC hez, és akkor az egyik csatornán lehetne egy ilyesmi csak az illesztést kell megoldani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Az remek... most csinálok egy plusz modult (másodmagammal) 2 soros kijelzővel hasonló a BC hez, és akkor az egyik csatornán lehetne egy ilyesmi csak az illesztést kell megoldani :) És mit fog tudni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 de minek az abs jele? a km-órából/óránál szokott lenni sebesség jel. :) Bowdenes óráknál azért, mert onnan megy az ECU-hoz, elektronikusoknál meg azért, hogy legyen mit kijelezni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 És mit fog tudni ? Olyan digit műszerfal szaga van a dolognak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 de minek az abs jele? a km-órából/óránál szokott lenni sebesség jel. :) Bowdenes óráknál azért, mert onnan megy az ECU-hoz, elektronikusoknál meg azért, hogy legyen mit kijelezni. :) Értem akkor ebben az irányban mozdulunk el köszi... mondjuk bovdenről jut eszembe az én órámnál valami veszettül kotoncol lehet a spirál az?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Értem akkor ebben az irányban mozdulunk el köszi... mondjuk bovdenről jut eszembe az én órámnál valami veszettül kotoncol lehet a spirál az?? :) lehet, ha UGY van benne. Az eddig 100-ból 1 embernek jött be. Csakis gyárit bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts