Tom Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Szeretek vezetni én is nade nem ilyen minőségben :) Addig örülj...:):D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Jah Gabi amúgy mellesleg megjegyezném tegnap akadttam rá egy Hotdogos videódra :lol: Hát elszédültem a monitornál... Nagyon fainul vezetsz :) Szeretek vezetni én is nade nem ilyen minőségben :D Húú, az még valami régi szlalomparty-s videó lesz... :) Nem jártam már hotdogon idétlen idők óta :) Hát ott tényleg lehet élvezkedni, bár valamit mindig sikerült elb@sznom, így sosem lett jó időm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Addig örülj...:):D:D:D Majd igyekszem nem elkapni :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Addig örülj...:):D:D:D Megszólalt a fakiller, aki képes egy hátsó dobbal megölni egy élete virágában levő szép szál fát :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Húú, az még valami régi szlalomparty-s videó lesz... :) Nem jártam már hotdogon idétlen idők óta :) Hát ott tényleg lehet élvezkedni, bár valamit mindig sikerült elb@sznom, így sosem lett jó időm :D Hát azthiszem 2006 os videó lehetett ,,, én csak a pörgést láttam :) :lol: És igen szlalom móka volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Megszólalt a fakiller, aki képes egy hátsó dobbal megölni egy élete virágában levő szép szál fát :) :) Csak gatyába ráztam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Csak gatyába ráztam. :) Volt is nagy ováció :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Csak gatyába ráztam. :D namajd mennek eléd a ZŐDEK transparensekkel és tüntetnek :) elégtételként meg azt fogják kérni hogy a kocsidra fesd fel a fölgömböt kék zöldel :) és járj biodiselell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Megszólalt a fakiller, aki képes egy hátsó dobbal megölni egy élete virágában levő szép szál fát :D :) pedig a közelében mindenki hogy kiabált, meg mutogatott :) (már ha egyről beszélünk) Csak gatyába ráztam. :lol: rendesen, meg a dobot is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 namajd mennek eléd a ZŐDEK transparensekkel és tüntetnek :) elégtételként meg azt fogják kérni hogy a kocsidra fesd fel a fölgömböt kék zöldel :D és járj biodiselell :) Ilyen autót neki vagy elektromos biciklit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 rendesen, meg a dobot is. :) Hát az egyébként sem volt túl tigris... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 tudja valaki így fejből hogy az olajleeresztő csavarhoz hányas kulcs kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 tudja valaki így fejből hogy az olajleeresztő csavarhoz hányas kulcs kell? Általában 19-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Általában 19-es Nagyon köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Xray! Muti már azt a videót...hagy röhögjünk mi is... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Muti már azt a videót...hagy röhögjünk mi is... :) :) :) Lesz nemsokára 2007-es klip is a RTE szereplésünkről :D Van külső felvétel a baranyai esésről is, ha valaki katasztrófatúristáskodni akar :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Lesz nemsokára 2007-es klip is a RTE szereplésünkről :) Van külső felvétel a baranyai esésről is, ha valaki katasztrófatúristáskodni akar :D :) Dikmá, sok fím esett le a vasró? Me' beípítnénk a sufni VFST-be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Életem első driftje. És első BMW vezetése is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Életem első driftje. És első BMW vezetése is. :) Elsőre nem rossz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 István este 9??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Életem első driftje. És első BMW vezetése is. :) Meg kéne borotválkozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Életem első driftje. És első BMW vezetése is. :) Majd ha a calival is lehet...elsőt egy kapcsolóval lecsapod és már mehet is a móka! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Csak gatyába ráztam. :) Micsoda perverzió! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 István este 9??? Egyértelmű :) bár úgy néz ki kések 10percet...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Egyértelmű :) bár úgy néz ki kések 10percet...... :) Aztán bejöttök beállítani nekem a laptopot??? :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts