coupe Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 .....én meg ereklyeként őrizgetem a kesztyűtartóban amit Racce adott mert attól tartottam mekkora pótolhatatlan, megfizethetetlen műtárgy :) Azt Én adtam,vagy legalábbis Én is adtam :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 De ennyiért a rendes GSi16v feliratot kapod meg? Ennyiért nem is drága.....én meg ereklyeként őrizgetem a kesztyűtartóban amit Racce adott mert attól tartottam mekkora pótolhatatlan, megfizethetetlen műtárgy :) (pista ne linkelj fehér nyuszis képet, kössz) Igen ez az Original Felirat mondjuk egyik szemem sír a másik nevet :) Mert legalább lehet kapni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Azt Én adtam,vagy legalábbis Én is adtam :lol: :) :) nekem is adhatna valaki :) sebaj majd lerendelem de 8000 ft ehh az egy 3/4 tank benyó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Ez nagyon ottvan Hol a főnök?? :) ilyedttében jólbekávézott :) Na meg ez :D:D:D Ne Fűtsé Bee! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Atommanó... majd nefelejtsd el tudod montad hogy szóljak rád :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Na pár képecske újra... 100-as ültetés...még kell pár cm-t csüccsenteni rajta... Kicsit sötét...de talán látszik...mindent elborít a feketeség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Atommanó... majd nefelejtsd el tudod montad hogy szóljak rád :) ok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 jujuj majdnem magasabb mint az enyimé' :) :) :) zsír, végülis csak tréleres lesz???? meglesném vmikor...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Akkor kezd már autóformát ölteni a dolog :) Nemtudok menni jövi csütörtökön nem adttak szabit ezek a mocskok :) , de 24 előtt valahogy összekellene futni mert van sok 1 forintosom is jólenne eljutattni Gabinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 ok... :) Lett AC? Kifizetem, ha jó áron szerzed a cuccot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 jujuj majdnem magasabb mint az enyimé' :) :) :) zsír, végülis csak tréleres lesz???? meglesném vmikor...... Hát már így is rendesen lennt van az alja...csak bazi pici rajta a kerék...175/50 13-as... :D Meglesni meg lehet...Fóton... Igen tréleres lesz... Hétfőn mociindítás, és utána már csak az apróságok vannak, meg a hátsó futómű csere, majd kipuff... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 jujuj majdnem magasabb mint az enyimé' :) :) :) A calibrával beállok a sárvédőd és a kereked közé, ne nevettess...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Lett AC? Kifizetem, ha jó áron szerzed a cuccot. :) Lett AC...vagyis még ki kell szedni a szürke ex turbósból... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Tom a calibrás C20Xe-s légszűrőház belemén az én GSI-be?? Ugyanaz lehet?? Ajánlottak most egyett...csak nemtudom ugyanaz e.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Tom a calibrás C20Xe-s légszűrőház belemén az én GSI-be?? Ugyanaz lehet?? Ajánlottak most egyett...csak nemtudom ugyanaz e.... :) Ezt sajnos nem tudom, nem vagyok valami nagy Calibrás...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Tom a calibrás C20Xe-s légszűrőház belemén az én GSI-be?? Ugyanaz lehet?? Ajánlottak most egyett...csak nemtudom ugyanaz e.... :) Szerintem nem jó bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Szerintem nem jó bele :) Biztos nem jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 A calibrával beállok a sárvédőd és a kereked közé, ne nevettess...:D lendület kérdése :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 lendület kérdése :) :) :) Nem pont így gondoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Szerintem nem jó bele :) Oké köszike aszthiszem demó már mondta egyszer de annyiranemvoltam biztos benne mondom azért megkérdezem ...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 hahh hóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 hahh hóó azabonyi gyerek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 de 24 előtt valahogy összekellene futni mert van sok 1 forintosom is jólenne eljutattni Gabinak. Azt 21-ig kéne, mert én akkor adom le Heminek a Lurdynál, bár még nem sok gyűlt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Azt 21-ig kéne, mert én akkor adom le Heminek a Lurdynál, bár még nem sok gyűlt... :) Nekem van egy nagy zacskóra való megpróbálom valahogy elvinni nemtudom mennyi lehet... talán-1-2000 ft de ez sacc mindenesetre jó nehéz :) A legrosszabbesetben, félútra lenne időm bármikor teszem aszt Dunaújvárosban Összefutni ha más nem lessz :D Psze ha válalja valaki hogy lejön... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Jah Gabi amúgy mellesleg megjegyezném tegnap akadttam rá egy Hotdogos videódra :) Hát elszédültem a monitornál... Nagyon fainul vezetsz :) Szeretek vezetni én is nade nem ilyen minőségben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts