Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ha nem rosszabb... Ezért félek én attól a fényezéstől... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 4 v 5 shima :lol: 5 az info első kézből van :lol: én legalább tudom, hogy az én utángyártott lökösöm csak 1 rétegű...mert az az 1 réteg annyira elüta kocsi szinétől, hogy bántja a szemem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 A tegnapi nap munkássága, avagy hengerenkénti pillangó 4 arcpiritóan egyszerű lépésben 8) : http://foxtrot.uw.hu/db1.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 A tegnapi nap munkássága, avagy hengerenkénti pillangó 4 arcpiritóan egyszerű lépésben 8) : naaa akkor már fel is került? lehet majd nézegetni solton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 naaa akkor már fel is került? lehet majd nézegetni solton? Veszélyes vizekre eveztél... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nem még nincs fennt, mert kell még hozzá egy gázbovdentartó kütyü, meg pár vákuumcső de az már nem gond... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 akijé nem ilyen az nem is igazi géjesiii :lol: Mezo anno mielött megvettem volna fehér 1.6 astrám écsapámmal bejártuk Mo-t és kb 30 gsit néztünk meg. Faterom mint gósztbásztörz jött a 26 műszerével és festéket mért,stb... és kijelentette h ez itt és itt törve volt. Majd sírva fakkadtam de nem tuttam neki elmagyarázni,h 1250 paci az 150 paci és 256mmm az kevés hozzá. Ezek ilyen autók be kell tudni, nagyon nagyon nagyon csodálkoznék, ha vki mutatna nekem olyan 12-13 éves gsit, ami nem volt törve.... Kess! A nyúlványnál elöl nézzetek be a doblemez mellé.... csak 5let :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 "...1250 paci az 150 paci ..." Geri ez hogy jött ki.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Majd sírva fakkadtam de nem tuttam neki elmagyarázni,h 1250 paci az 150 paci Biztos hogy az apukáddal volt a gond? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 :lol: :lol: :lol: Így sem rossz a kérdés... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Összereakva a cucc: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 azután csak lejött az ív, bár érdekesen volt felrakva.... na ki veszi észre a hibát a képen??? :wink: http://kess.uw.hu/images/atepites/DSC00496.JPG Mivel senki nem veszi észre a hibát ezért elmagyarázom: A javítóív amolyan snela, snela munkában készült nyugaton a hegesztések között vagy 4cm hézag van a 4mm helyett plussz a peremezés. Ami nem az összeeresztésnél lett össze heggölve hanem alatta a peremezésen ami nem is lett volna rossz ha sürübben heggesztik! Ez csak azért gáz mert a gitt az esetlegesen elmozduló ívnél megrepedhet. De mivel ezen volt vagy 5kg nem történt meg csak alul a küszöbnél a spoiler alatt ami nem látszott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Hát valahogy így fog összeállni, a benzintemető.... Erre megy még rá egy közdarab, amire a gyűjtődoboz.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 és amitől majdnem összefostam magam (a tipikus opel betegségek egyike).... :shock: http://kess.uw.hu/images/atepites/DSC00499.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 és amitől majdnem összefostam magam (a tipikus opel betegségek egyike).... :shock: http://kess.uw.hu/images/atepites/DSC00499.JPG :shock: Ugy ez nem egy autó és legfőképpen nem egy Astra üa. betöltője??? :? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...... Inkább azt hiszem így hagyom ahogy van.... Kess mennyiért csinálják a lakatolást??? Így a diribdarabokra való szétszedéssel???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 fillérekért!!!! ha elég nagyok a címletek :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Most komolyan...csak hogy mire számítsak... :roll: Szélesítés hogy lesz megoldva??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 és amitől majdnem összefostam magam (a tipikus opel betegségek egyike).... :shock: http://kess.uw.hu/images/atepites/DSC00499.JPG hohó a 7végén sztem enyím is levesszük az is ilyen lesz :lol: :lol: :lol: Amúgy sztem ezügyben Isti vezet :lol: Az 1250es vakeron nem kell kattogni sok ablak sok evél irni kell ezerrel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Most komolyan...csak hogy mire számítsak... :roll: Szélesítés hogy lesz megoldva??? hát másfélszer annyi lett a vége, mint amit előre mondott a szaki, de szvsz megérte :wink: szélesítést is mingyár muatatom, csak közben melózok itt már kicsit jobban néz ki: :lol: http://kess.uw.hu/images/atepites/DSC00500.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Esetleg számszakilag megtudható, hogy hogy néz ki a projekt??? Jöhet pü-be is... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ne légy kiváncsi mindjárt meglátod tudod sorozat kép! Kess a küszöböt nem is mondod? Azért is lett drágább mert nem volt hátul küszöb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Tomi nyugi nyugi Anti a végén :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Bazz+ Kess úgy húzod a dolgot, mint profi dolgozó lány az orgazmust... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ez a tankbeömlő komly volt. :shock: Én teli is fostam a gatyámat. Egyébként mikor az enyimét csinálták direkt nem fotóztam mert nem akartam rosszullenni de szerintem Kess kocsija és az én autóm állapota nagyjából hasonló állapotu lehetett :lol: Ebből arra merek gondolni,hogy mindegyik 12-13 éves gsi hasonló gondokkal küszködik csak nem látjuk. :wink: Opel ami sosekopel :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts