opel16v Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Az egyre csak nő. Holnap megy zöldkártyára. :lol: Élettartam szerződés lesz belőle? :D 5. IV. Blitz Weekend Zánka Augusztus 21-24. MOTE Juhuhúúúúúúú :) :) :) 2005 The Party... 2008 The Überparty ! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 A ggaládok! :lol: Engem meg 5:20-kor........ :) Természetesen ezek is a galádok voltak! :) nekem a testem zsírtartalma 22% :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 nekem a testem zsírtartalma 22% :) :D Mázli, hogy még életben vagy! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Mázli, hogy még életben vagy! :) :) :) :DDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 :DDDDDDDDDDD Én is a határon vagyok.De küzdök........keményen küzdök! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Én is a határon vagyok.De küzdök........keményen küzdök! :) nemtom h kell írni privátott ugy hogy ide írom nincs 1se :) ezeknek az 1.6 is sok :D mért az a 23% olyan sok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Hülyeséget fogok kérdezni több mint valószínű. De létezik Astra F-hez elektromos antenna? Csakme az én manuális-om eléggé döglődőfélben van és gondoltam hogy veszek egy másikat de akkor már elektronyos legyen... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 A ggaládok! :) Engem meg 5:20-kor........ :) Természetesen ezek is a galádok voltak! :) én le se feküdtem tegnap óta :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 nemtom h kell írni privátott ugy hogy ide írom nincs 1se :) ezeknek az 1.6 is sok :) mért az a 23% olyan sok? :) Okhaj! :D Nem, nemsok.Éppen normális v.hol 22-23%.Mondhatni ideális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Okhaj! :D Nem, nemsok.Éppen normális v.hol 22-23%.Mondhatni ideális. nem tom mi az ideállis de nekem olyan csombom van mint 1 jólmegtermettt 110kg embernek :) meg a pocakom is növésbe indult :) de a combom az már zavaró mert már lassan a bőszárú gatyákba se megy bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 nem tom mi az ideállis de nekem olyan csombom van mint 1 jólmegtermettt 110kg embernek :) meg a pocakom is növésbe indult :D de a combom az már zavaró mert már lassan a bőszárú gatyákba se megy bele :) Vegyél te is bézbólsapkát meg XXXXXXL-es nadrágot és hallgass Snoop Doggy Dog-ot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Vegyél te is bézbólsapkát meg XXXXXXL-es nadrágot és hallgass Snoop Doggy Dog-ot. :) http://www.rodguen.com/gallery/d/684-1/rapper.jpg ááádehogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 nem tom mi az ideállis de nekem olyan csombom van mint 1 jólmegtermettt 110kg embernek :) meg a pocakom is növésbe indult :) de a combom az már zavaró mert már lassan a bőszárú gatyákba se megy bele :) Akkor itt az ideje kisit mocorogni.Füzesabony szép hely! :D A cégünk onnan hozatja a nálunk töltött tubusok 1 részét. Pikopack Zrt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Akkor itt az ideje kisit mocorogni.Füzesabony szép hely! :) A cégünk onnan hozatja a nálunk töltött tubusok 1 részét. Pikopack Zrt. zsííííííííír :D ,keresztanyám most lett ott gépészmérnők :) ,arra várok megmelegedjen oszt megyek oda :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Akkor itt az ideje kisit mocorogni.Füzesabony szép hely! :) A cégünk onnan hozatja a nálunk töltött tubusok 1 részét. Pikopack Zrt. hát még milyen széplesz,szétálóutca,díszkő,örökmécses,mesterséges folyó,szökő kút :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 nemtudjátok honann lehetne rendelni eredeti öntapasós muanyag .. GSI 16V feliratot? Vagy lehet kapni egyáltalán? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 nemtudjátok honann lehetne rendelni eredeti öntapasós muanyag .. GSI 16V feliratot? Vagy lehet kapni egyáltalán? :) szerintem a csergőbe biztosan van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 szerintem a csergőbe biztosan van Köszi akkor felhívom őket.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 De jó lenne már én is a matricánál tartanék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 De jó lenne már én is a matricánál tartanék... Na nekem is lenne ám más elfoglaltság a kocsin nehogy azt hidd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 szerintem a csergőbe biztosan van wááááááá b@...ki 3800ft/db a GSI feliratnak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 wááááááá b@...ki 3800ft/db a GSI feliratnak... :) De ennyiért a rendes GSi16v feliratot kapod meg? Ennyiért nem is drága.....én meg ereklyeként őrizgetem a kesztyűtartóban amit Racce adott mert attól tartottam mekkora pótolhatatlan, megfizethetetlen műtárgy :) (pista ne linkelj fehér nyuszis képet, kössz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 ... (pista ne linkelj fehér nyuszis képet, kössz) pedig olyan ééédiii... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 ....(pista ne linkelj fehér nyuszis képet, kössz).... Csak akkor ha kocsik és felnik kapcsán ábradozol, beeeeeee jó lenne :) :D Kb. minden második hozzászólásodnál tehát :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 opeles is nyuszis is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts