Gelko Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Tudom hogy nemérdekel senkit sem de akkor is felírom, hogy vasárnap volt pontosan 1 éve hogy a Balázska cabriója, azaz a Boci átpártolt hozzánk és adásvételivel, műszaki és zöldkártya nélkül hoztuk el és mentünk ki a Lurdyhoz vele. Ezért vasárnap elmentünk autókázni vele, megkapta a nyári csimmáját újra és kivűl belűl ki lett puceválva. Mondjuk ezek amúgyis meg lettek volna csinálva de így extra bánásmódban részesült. már egy éve? rohan az idő...grat hozzá jó gazdája vagy te k****g kabriós :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Tudom hogy nemérdekel senkit sem de akkor is felírom, hogy vasárnap volt pontosan 1 éve hogy a Balázska cabriója, azaz a Boci átpártolt hozzánk és adásvételivel, műszaki és zöldkártya nélkül hoztuk el és mentünk ki a Lurdyhoz vele. Ezért vasárnap elmentünk autókázni vele, megkapta a nyári csimmáját újra és kivűl belűl ki lett puceválva. Mondjuk ezek amúgyis meg lettek volna csinálva de így extra bánásmódban részesült. És a bérleti szerződés nem járt még le? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 kukk kuksi dukk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Na élek ám még... Most értem haza...1000L csináljuk a Kadit, mert hajt az idő... Belseje közel 90%-os állapotban van...ülést is befaragtuk, egyenlőre csak egyet...de meg van a másik is...csak az a teszt-dayra nem elsőrangú... Megcsináltam ma a kinyomócsapágyat, és elhoztuk a hátsó hidat...megvettem a fék és benyacsöveket...már csak be kell húzni... Ha sikerül AC-t szerezni addig, akkor holnap bár inkább péntek délelött úgy néz ki, hogy első indítás...mozogni még nem fog...az marad jövő hétre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 1000L csináljuk a Kadit, mert hajt az idő... Értem én remeg a kezed azért, hogy nyomhass egy kövér enter neki :) de mire fel ez a rohanás? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 jövöhéten talán már a mienk is mozog majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Értem én remeg a kezed azért, hogy nyomhass egy kövér enter neki :) de mire fel ez a rohanás? :) jövő hét hétvégén tesztelési lehetőség Lacházán... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 jövő hét hétvégén tesztelési lehetőség Lacházán... :) febr. 16-17? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Úúúúúú...most nézem, hogy van még egy hetünk... :) febr. 23. Aztán első verseny Ring, márc 22. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Úúúúúú...most nézem, hogy van még egy hetünk... :) febr. 23. Aztán első verseny Ring, márc 22. meg a március 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Úúúúúú...most nézem, hogy van még egy hetünk... :) febr. 23. Ez valami tesztnap vagy már gyorsulás? És egyáltalán melyik társaságé.....mert ahogy látom nagyon megy a harc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Mintha ezt a hngszorót rossz helyre szerelték volna :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Mintha ezt a hngszorót rossz helyre szerelték volna :D :lol: :) nem kicsit de lehet hajatszárítottak vele :lol: :lol: :) :D Sufni Audio tuning készült a DB versenyre :) Akusztika doboznélkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 meg a március 2 Akkó mi van??? GSI tali nem??? Nekem meg megmondták, hogy nem GSI-m van...szal nem viszem ki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 :) Micsoda ?? Na milessz március 2. án?? :):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Ez valami tesztnap vagy már gyorsulás? És egyáltalán melyik társaságé.....mert ahogy látom nagyon megy a harc :) A Dragracing.hu szervezője, a Kohári Zoli az OB-ban indulók részére biztosít egy tesztnapot...lehet menni, próbálgatni, gyakorolni...ők közben az időmérőt tesztelik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Akkó mi van??? GSI tali nem??? Nekem meg megmondták, hogy nem GSI-m van...szal nem viszem ki... :) akkor kellet volna kiskecsot vinni 1 kört.. (JÓL MEGÉRDEMELT) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 És a bérleti szerződés nem járt még le? :) Az egyre csak nő. Holnap megy zöldkártyára. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Na élek ám még... Most értem haza...1000L csináljuk a Kadit, mert hajt az idő... Belseje közel 90%-os állapotban van...ülést is befaragtuk, egyenlőre csak egyet...de meg van a másik is...csak az a teszt-dayra nem elsőrangú... Megcsináltam ma a kinyomócsapágyat, és elhoztuk a hátsó hidat...megvettem a fék és benyacsöveket...már csak be kell húzni... Ha sikerül AC-t szerezni addig, akkor holnap bár inkább péntek délelött úgy néz ki, hogy első indítás...mozogni még nem fog...az marad jövő hétre... :) calibraclub.net fórumon árulnak AC-t, ha gyárira van szükséged és ha jól tudom opelzsoltnak is van egy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 na végre , Písta te szúrtad ki a kakukk tojást... tied a nyeremény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Na ez is egy gondom volr ma cseréltem.. KÉP1 KÉP2 Valószínűnek tartom elég sok farstot szít itt be... :) :) Eléggé elfáradtt szegénykém :) Ez se egyedi.. nekem is kirepedt..igaz nekem légtömegmérő elötti cső.. bár már ez is kezd öregedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 korán van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 korán van :) Pf... Engem 7kor felébresztettek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Pf... Engem 7kor felébresztettek. :) hehehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Pf... Engem 7kor felébresztettek. :) A ggaládok! :D Engem meg 5:20-kor........ :) Természetesen ezek is a galádok voltak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts