Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Laci már annyit kérdezett, hogy 5 Forinttal számolva is meglenne a klubtagsága ha egy malacperselybe gyűjtötte volna az aprót :) :)

Na nálam is ez volt a helyzet :) na nem ám csak vicceltem de én is sokat kérdeztem a srácoktól.. nekem tetszett az itteni légkör... ezért lettem klubbtag :D

Elküldve

Gonoszka :)

Laci már annyit kérdezett, hogy 5 Forinttal számolva is meglenne a klubtagsága ha egy malacperselybe gyűjtötte volna az aprót :) :)
Elküldve
Telefon esetében igazat adok neked,de egy laptop vagy pda esetében már nem biztos,hogy használnám az 1500Ft-os töltőt!

Ebben egyetértünk :)

Ott már érdekes a DC-DC konverter minőségbeli kialakítása :)

Elküldve
Na nálam is ez volt a helyzet :) na nem ám csak vicceltem de én is sokat kérdeztem a srácoktól.. nekem tetszett az itteni légkör... ezért lettem klubbtag :)

Várjááááá, még bulizni nem is vótál velünk :)

Gyűljetek csak, sokasodjatok :D :lol:

Elküldve
Jóvan, te még tanulsz.

Meg kell a zséééé a felnicsereberére :) :)

felni marad Suli meg megy remélem minnél messzebre minnél hamarabb, egyébként télleg nagy a csoróság....... :)

Elküldve
:) hyperaktív vagyok nemszoktam aludni :) :lol::D (annyit)

Höhö. :lol: Egyszer mindenki elalszik. :D Anti Audija egyszer hintaágy lett, én meg a Suzukiban aludtam el, errefel át lett húzva Gelkón. Szóval vigyázz, hol alszol! :)

Elküldve
Höhö. :D Egyszer mindenki elalszik. :) Anti Audija egyszer hintaágy lett, én meg a Suzukiban aludtam el, errefel át lett húzva Gelkón. Szóval vigyázz, hol alszol! :)

:) Oké majd ügyelek rá :lol:

Elküldve
:) Oké majd ügyelek rá :)

mielött bárki bármit áthúz rajtam ismét kérem szóljon elötte h vegyek fel váltóruhát meg egy két védőfelszerelést :) köszi ! :D

Elküldve
mielött bárki bármit áthúz rajtam ismét kérem szóljon elötte h vegyek fel váltóruhát meg egy két védőfelszerelést :) köszi ! :)

Valami bőrszekó protektorral?? :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.