Albert Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Van még olyan Gsi gazdi itt aki nem klubtag ? :) Szonik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Laci már annyit kérdezett, hogy 5 Forinttal számolva is meglenne a klubtagsága ha egy malacperselybe gyűjtötte volna az aprót :) :) Na nálam is ez volt a helyzet :) na nem ám csak vicceltem de én is sokat kérdeztem a srácoktól.. nekem tetszett az itteni légkör... ezért lettem klubbtag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Állat :lol: Van még olyan Gsi gazdi itt aki nem klubtag ? :) nekem már nincs GSI-m, xe kadettom van(nah jó ezt még Diny mondta anno magára) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Gonoszka :) Laci már annyit kérdezett, hogy 5 Forinttal számolva is meglenne a klubtagsága ha egy malacperselybe gyűjtötte volna az aprót :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Telefon esetében igazat adok neked,de egy laptop vagy pda esetében már nem biztos,hogy használnám az 1500Ft-os töltőt! Ebben egyetértünk :) Ott már érdekes a DC-DC konverter minőségbeli kialakítása :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Na nálam is ez volt a helyzet :) na nem ám csak vicceltem de én is sokat kérdeztem a srácoktól.. nekem tetszett az itteni légkör... ezért lettem klubbtag :) Várjááááá, még bulizni nem is vótál velünk :) Gyűljetek csak, sokasodjatok :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 nekem már nincs GSI-m, xe kadettom van(nah jó ezt még Diny mondta anno magára) :) :) :) Jóvan, te még tanulsz. Meg kell a zséééé a felnicsereberére :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Várjááááá, még bulizni nem is vótál velünk :) Biztos el akarod ijeszteni az új kartársat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Szonik :) A magányos farkas, egyszemélyes turbó gsi szekció :) Viszont mindenkinek segít ha szépen megkérik :) ui: ő aztán igazán keveset kérdez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Jóvan, te még tanulsz. Meg kell a zséééé a felnicsereberére :) :) felni marad Suli meg megy remélem minnél messzebre minnél hamarabb, egyébként télleg nagy a csoróság....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Biztos el akarod ijeszteni az új kartársat? :) Nem hiszem, hogy abból a fából faragták volna, akit ilyesmi elrettentene :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nem hiszem, hogy abból a fából faragták volna, akit ilyesmi elrettentene :) :) Csak aludjon el egyszer a kocsijában talin! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Sanyi!Gabi!Pista! Ezt figy! ......... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Gyűljetek csak, sokasodjatok :) :) Gyűjts be te is egyet minnél gyorsabban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Várjááááá, még bulizni nem is vótál velünk :) Gyűljetek csak, sokasodjatok :) :) Mihelyt lessz alkalom rá azonnal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Sanyi!Gabi!Pista! Ezt figy! ......... :) :) :) Régen néztem ezt a rajzfilmet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Régen néztem ezt a rajzfilmet :) Én is! Imádtam! De az a dal...hát ez kiverte a biztit! Micsoda érzelem,romantika és szerelem van ebben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Csak aludjon el egyszer a kocsijában talin! :) :) hyperaktív vagyok nemszoktam aludni :) :D:D (annyit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 :) hyperaktív vagyok nemszoktam aludni :) :lol::D (annyit) Höhö. :lol: Egyszer mindenki elalszik. :D Anti Audija egyszer hintaágy lett, én meg a Suzukiban aludtam el, errefel át lett húzva Gelkón. Szóval vigyázz, hol alszol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Höhö. :D Egyszer mindenki elalszik. :) Anti Audija egyszer hintaágy lett, én meg a Suzukiban aludtam el, errefel át lett húzva Gelkón. Szóval vigyázz, hol alszol! :) :) Oké majd ügyelek rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 :) Oké majd ügyelek rá :) mielött bárki bármit áthúz rajtam ismét kérem szóljon elötte h vegyek fel váltóruhát meg egy két védőfelszerelést :) köszi ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Pesta a költöztetésért kapott amsztel nagyon fini volt köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 mielött bárki bármit áthúz rajtam ismét kérem szóljon elötte h vegyek fel váltóruhát meg egy két védőfelszerelést :) köszi ! :) Valami bőrszekó protektorral?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Valami bőrszekó protektorral?? :) te kis huncut :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Gonoszka :D Nyugi...a foci is 600 helyett 6000 lesz neki...a többit már én intézem... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts