Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Az a baj,hogy valamit úgyis tesznek ellene,hogy ne érje meg a parasztnak! :) "a" fa "b" fa "c" fa :) meg mivel ugye viszonylag újkeletű nálunk ezé erre is luxus adó :) stb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Cső Demó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Akkor majd jól elterjednek a házi szeszfőzdék :lol: Földet úgyis aprópénzért lehet szerezni a kukoricának, a traktoros meg egy üveg páleszért szántja :) :) Csak a haverokat kell elhívni kukoricaszedésre :) :D És tök olcsó lesz az üzemanyag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Akkor majd jól elterjednek a házi szeszfőzdék :lol: Földet úgyis aprópénzért lehet szerezni a kukoricának, a traktoros meg egy üveg páleszért szántja :) :) Csak a haverokat kell elhívni kukoricaszedésre :) :D És tök olcsó lesz az üzemanyag :lol: "anyukám, mire haza érek, rottyants má' alá a cuccnak, ha este shoppingolni akarsz menni" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 "anyukám, mire haza érek, rottyants má' alá a cuccnak, ha este shoppingolni akarsz menni" :) És főzés után még a Macskajajos jelenetet is el lehet játszani. "Hmm, ez E85. Phö, ez víz!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 És főzés után még a Macskajajos jelenetet is el lehet játszani. "Hmm, ez E85. Phö, ez víz!" :) És mégcsak nem is az oroszok b@..tak át :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 de korán keltem ma :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 de korán keltem ma :) :) Én is korán keltem... álmos is vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Szomorúan hallom QP, akkor ezexerint mégse olyan hűdejó az a 18XE :) Tegnap 1kutyal szétszedtük és fémtisztára mostuk hideg zsíroldóval Dinytől vett hengerfejemet. Sokkal jobb mint a Brigéciol (nyilván nem szerintem, hisz eddig még nem csináltam ilyet). Kő bele új szelepszárszimering, megvizslatjuk a hidrotököket, hf-ből legyün 0,3-0,5 közt valahol megy alá az új blokk és olyan lesz mint az új. Ez amit itt elmondtam fél év lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Szomorúan hallom QP, akkor ezexerint mégse olyan hűdejó az a 18XE :) Tegnap 1kutyal szétszedtük és fémtisztára mostuk hideg zsíroldóval Dinytől vett hengerfejemet. Sokkal jobb mint a Brigéciol (nyilván nem szerintem, hisz eddig még nem csináltam ilyet). Kő bele új szelepszárszimering, megvizslatjuk a hidrotököket, hf-ből legyün 0,3-0,5 közt valahol megy alá az új blokk és olyan lesz mint az új. Ez amit itt elmondtam fél év lesz :) Hidrotőkét én is akarok cserélni + vezérlést kompletten vízpunyával... nekem csak hónapok remélem nem lessz fél év :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Hidrotőkét én is akarok cserélni Hát őszintén szólva én nem nagyon akarok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 pedig neked fele annyi vóna mint amennyi illene :) szóval ez ügyben pszt :) Hát őszintén szólva én nem nagyon akarok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Na akkor a mainappal Bővült a MOTE és azon belül a GSI szekció egy taggal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Na akkor a mainappal Bővült a MOTE és azon belül a GSI szekció egy taggal :) Wilkommen Sie bitte hiertelen! Megnéztem a weboldaladat is, szépen indul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Na akkor a mainappal Bővült a MOTE és azon belül a GSI szekció egy taggal :) :D :lol: :) küldj képeket Tomnakm meg némi leírást, és felrakja a verdát a gsiklub.hu-ra :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 :D :lol: :) küldj képeket Tomnakm meg némi leírást, és felrakja a verdát a gsiklub.hu-ra :) :lol: Oké írok pár sort meg hát összeválogatoma képeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Wilkommen Sie bitte hiertelen! Megnéztem a weboldaladat is, szépen indul! Köszi :) Igyekszem összedni az infót az oldalra,meg hát a programozás a hobbim az autó melett így 2 hobbi egyben :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 pedig neked fele annyi vóna mint amennyi illene :D Két hengerfejem van csak az Astrához és akkor a GTE-t még nem számoltuk, pedig úgy összesen már 24 van. (szerencsére ezek közül valóban max nyolcat kell csak cserélni) Látom sok időd van fórumozni nem lesz ez igy jó :) :) :) Este foci :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Két hengerfejem van csak az Astrához és akkor a GTE-t még nem számoltuk, pedig úgy összesen már 24 van. (szerencsére ezek közül valóban max nyolcat kell csak cserélni) 8 db a 2.2-ben, 12 db a 3.0-ban, 8 db az 1.7-ben (bár valószínű, hogy ott komplett motorcsere lesz :) ) 28, én nyertem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 8 db a 2.2-ben, 12 db a 3.0-ban, 8 db az 1.7-ben (bár valószínű, hogy ott komplett motorcsere lesz :D ) 28, én nyertem! :) astra+tartalék készlet+omega... Nekem 40 van :lol: Ráadásul ebből 8 teljesen új! :lol: Megy ez még feljebb is :) Kié a következő licit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 astra+tartalék készlet+omega... Nekem 40 van :) Ráadásul ebből 8 teljesen új! :D Megy ez még feljebb is :) Kié a következő licit? :) Anti! Benevezel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Fedettpályás kimondnagyobbat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 astra+tartalék készlet+omega... Nekem 40 van :D Ráadásul ebből 8 teljesen új! :lol: Megy ez még feljebb is :) Kié a következő licit? :) Nekem csak 1 van és és jelenleg üzemben van remélem jó is :) Szóval én tutivesztettem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Szóval beindúl a hengerfej maffia :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Fedettpályás kimondnagyobbat Ó, én azokat még ki is hagytam, amik tuti nem lesznek felújítva. Akkor kb Gabival lennék egy súlycsoportban. Így elvegyülök a középmezőnyben. Node majd jön Dini, vagy Demó, náluk van jó sok motor, amit esetleg fel kellene újítani, és lesznek itt nagy számok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts