Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Örülök, hogy most már biztos lehet abban : tudsz olvasni :) :) Írni is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Laáttam egy ILYET ha jóáron adja a srác elhozom tőle ,,,, apropó mélykék mikor szokott jönni? Kíváncsi vagyok milyen az a légszűrőház amit mondott remélem az enyémbe való. Dini megúszta, hogy elbukjon egy elektromos tetőmocit és aki hozza, neki van egy légszűrőháza is. Dini majd megnézni jó-e neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Úgygondolom egy telefont megér a lámpa én 40 körül saccolom bár újban láttam 44 ért azthiszem de lehet 47 volt.. 24 órát aludni :) nekem elég 5-6 óra is :) Ez a lámpa az RS tuningnál 40e-ft-be kerül újonnan :D Az E85 már nem csak a versenyről szól, simán elérhető, és még olcsóbb is a benzinnél. Ma beszéltem egy sráccal aki Ford márkakereskedésbe dolgozik.....A céges autója most egy 1.8as focus.A kocsi gyárilag át van alakítva bioetanolra.Azt mondta hogy semmivel se megy jobban,sőt.....Gyárilag 10liter benzint eszik,etanolból 13L :S .....Ha kiszámolom akkor kb 100ft a különbség 100km-n :) ....Azt mondta akkor érné meg ha az állam adna valami kedvezményt azoknak akik átalakítják a kocsijukat. Ja és teljesen tönkreteszi a gumi alaktrészeket...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ....Ma beszéltem egy sráccal aki Ford márkakereskedésbe dolgozik.....A céges autója most egy 1.8as focus.A kocsi gyárilag át van alakítva bioetanolra.Azt mondta hogy semmivel se megy jobban,sőt.....Gyárilag 10liter benzint eszik,etanolból 13L :S .....Ha kiszámolom akkor kb 100ft a különbség 100km-n :) ....Azt mondta akkor érné meg ha az állam adna valami kedvezményt azoknak akik átalakítják a kocsijukat. Ja és teljesen tönkreteszi a gumi alaktrészeket..... 1 nap és máris meghátrálsz ? Na_ne_már :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ma beszéltem egy sráccal aki Ford márkakereskedésbe dolgozik.....A céges autója most egy 1.8as focus.A kocsi gyárilag át van alakítva bioetanolra.Azt mondta hogy semmivel se megy jobban,sőt.....Gyárilag 10liter benzint eszik,etanolból 13L :S .....Ha kiszámolom akkor kb 100ft a különbség 100km-n :) ....Azt mondta akkor érné meg ha az állam adna valami kedvezményt azoknak akik átalakítják a kocsijukat. Ja és teljesen tönkreteszi a gumi alaktrészeket...... Nem értek ezzel egyet,van már olyan elektronika,amivel minimálisan eszik többet. Udi aktívan használja,csak hülyegyerek üzemmódban evett 20%-kal többet. De én azon röhögök,hogy tiszta dízelesek lettek Losival! Kannáznak,lopócső,reggel nehezen indul stb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nem értek ezzel egyet,van már olyan elektronika,amivel minimálisan eszik többet. Udi aktívan használja,csak hülyegyerek üzemmódban evett 20%-kal többet. De én azon röhögök,hogy tiszta dízelesek lettek Losival! Kannáznak,lopócső,reggel nehezen indul stb :) Én leírtam amit mondott...KB fél éve használja ezt a kocsit és csak benzinnel jár.....Ha annyira jó lenne akkor E85 tankolna,pláne hogy itt a kis kúton lehet kapni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Így önmagában fogyasztáscsökkentő része nincs is az E85-nek..ez a leírásokból is kiderül... Két dolog van...a környezetvédelem, illetve a tuningban rejlő lehetőség, amit egyébként bármilyen magasabb oktánszámú benyával el lehet érni...csak hozzá kell írni a computert...mint a többi más nafta esetében is... A lényeg, hogy mig ez 210 HUF a versenybenyák igencsak sokkal többer kerülnek...bár talán picivel a lehetőség is jobb ezek esetében... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Így önmagában fogyasztáscsökkentő része nincs is az E85-nek..ez a leírásokból is kiderül... Két dolog van...a környezetvédelem, illetve a tuningban rejlő lehetőség, amit egyébként bármilyen magasabb oktánszámú benyával el lehet érni...csak hozzá kell írni a computert...mint a többi más nafta esetében is... A lényeg, hogy mig ez 210 HUF a versenybenyák igencsak sokkal többer kerülnek...bár talán picivel a lehetőség is jobb ezek esetében... Megkérdeztem 450 körül van a repbenzin. Ahhoz képest elég baráti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Megkérdeztem 450 körül van a repbenzin. Ahhoz képest elég baráti... Hát igen...ez hány oktános is??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Hát igen...ez hány oktános is??? Shel 100LL a jelzése, pontosan nemtudom. Megpróbálok ennek is utánajárni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Shel 100LL a jelzése, pontosan nemtudom. Megpróbálok ennek is utánajárni. :) Érdekes...van ahol 100oktánosként, van ahol 108, és van olyan is ahol 110-esként írják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Érdekes...van ahol 100oktánosként, van ahol 108, és van olyan is ahol 110-esként írják... Én 108ról hallottam, de amíg nem látok valami shel logos specifikációt, addig csak tippelgetni tudok én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én 108ról hallottam, de amíg nem látok valami shel logos specifikációt, addig csak tippelgetni tudok én is. És ezt hogy tudnánk onnan eljuttatni??? Kannázva??? MErt ezzel az a problem, hogy mig E85-öt ha úgy adódik tok tankolni...Vagy van még a double Computer version... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 És ezt hogy tudnánk onnan eljuttatni??? Kannázva??? MErt ezzel az a problem, hogy mig E85-öt ha úgy adódik tok tankolni...Vagy van még a double Computer version... Aha rendesen kannából tankolva. Egyébként majdnem minden reptéren van, úgyhogy annyira nem is para a forrás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Atommanó nemtudnád megkérdezni Pistit hogy mizujs a szűrővel hogy jó e nekem? Mert találtam Bontóba egyett csak ha ami nálavan jó nekem akkor inkább tőle venném meg :) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 punny Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Futyfuruty Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Atommanó nemtudnád megkérdezni Pistit hogy mizujs a szűrővel hogy jó e nekem? Mert találtam Bontóba egyett csak ha ami nálavan jó nekem akkor inkább tőle venném meg :) Köszi. Khmmmhümhüm. Inkább Isti, István vagy Pista :) Szűrővel nem tudom mi a helyzet, de a légszűrőházat Dini megnézi neked este :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Khmmmhümhüm. Inkább Isti, István vagy Pista :) Szűrővel nem tudom mi a helyzet, de a légszűrőházat Dini megnézi neked este :lol: :) Tényleg és van ha van jó nekem?? :) Nacsak mert akkor a péz maradjon klubbon belül :lol: :lol: Oké és vettem István :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 :) Tényleg és van ha van jó nekem?? :) Nacsak mert akkor a péz maradjon klubbon belül :D :lol: Oké és vettem István :D Klubon belül ? :lol: Dini nyikorgott, hogy kell neki tetőmoci, láttam egy bontás alatt lévő Vekit a duenen, felhívtam volt neki, ami kell. Nemrég írt az eladó, hogy akkor nem kell a moci, mert nem jelentekezz a srác, - Dini azóta a visszahívására várt :lol: -, akkó már megkérdeztem van-e légszűrőháza. Most majd kiderül, hogy jó-e, 4000 Forintot mondott rá. Persze ez csak akkor jön össze ha nem bénázik tovább Dini :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Klubon belül ? :) Dini nyikorgott, hogy kell neki tetőmoci, láttam egy bontás alatt lévő Vekit a duenen, felhívtam volt neki, ami kell. Nemrég írt az eladó, hogy akkor nem kell a moci, mert nem jelentekezz a srác, - Dini azóta a visszahívására várt :D -, akkó már megkérdeztem van-e légszűrőháza. Most majd kiderül, hogy jó-e, 4000 Forintot mondott rá. Persze ez csak akkor jön össze ha nem bénázik tovább Dini :) Okés köszi akkor várok még mert nekem a bontós 8000+postaköltség.. nembaj ha szűrő nincs benne azt amúgy is cserélném. :) A klubbon belült úgyértettem... hogy azthittem dini-nek a saját elbontott légszűrőháza nemtudttam a forrást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Okés köszi akkor várok még mert nekem a bontós 8000+postaköltség.. nembaj ha szűrő nincs benne azt amúgy is cserélném. :) A klubbon belült úgyértettem... hogy azthittem dini-nek a saját elbontott légszűrőháza nemtudttam a forrást :) Tagikomikus ez a légszűrőház mizéria. 8000 ????????? 1 Forintot nem adnék érte, max "vidd el, mert már nagyon útbavan. ok" így még a 4000 is sok :D :lol: Nehogy megvedd 8000ért, ha ez nem jó, nem engedünk légszűrőházmaffia zsarolásának :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Tagikomikus ez a légszűrőház mizéria. 8000 ????????? 1 Forintot nem adnék érte, max "vidd el, mert már nagyon útbavan. ok" így még a 4000 is sok :D :lol: Nehogy megvedd 8000ért, ha ez nem jó, nem engedünk légszűrőházmaffia zsarolásának :) Rendben, köszönöm ... :) Szóval akkor már nemcsak lakás maffia van már légszűrőházban is utaznak?? :):lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nacsak azért akarom a gyárit mert most Direktszűrő van a kocsin. A hondán is azt használtam de akkor még nem olvastam utána a direktszűrő hátrányainak és hát arra jutottam, hogy nem egészséges az a motornak hosszútávaon,és ugye szíváskor vannak levegő lengések a direktszűrő ezeket semmilyen mértékben nem küszöböli ki eleve ugye nagyobb mennyiséget enged át. A gyárilégszűrő rendszer viszont csillapítja a lengéseget és ugymond pufferként is szolgáll. Most lehet hogy hülyeséget írtam,, de ezt olvastam :) Nem szószerint így de én ezt szűrtem le belőle! :) Most látom Hogy opel16v is ittvan írnál valami véleményt erre?? Mert csak csak tapasztalatból tudsz mondani valamit :) köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nacsak azért akarom a gyárit mert most Direktszűrő van a kocsin. A hondán is azt használtam de akkor még nem olvastam utána a direktszűrő hátrányainak és hát arra jutottam, hogy nem egészséges az a motornak hosszútávaon,és ugye szíváskor vannak levegő lengések a direktszűrő ezeket semmilyen mértékben nem küszöböli ki eleve ugye nagyobb mennyiséget enged át. A gyárilégszűrő rendszer viszont csillapítja a lengéseget és ugymond pufferként is szolgáll. Most lehet hogy hülyeséget írtam,, de ezt olvastam :) Nem szószerint így de én ezt szűrtem le belőle! :) Most látom Hogy opel16v is ittvan írnál valami véleményt erre?? Mert csak csak tapasztalatból tudsz mondani valamit :) köszi. A kilengésnél rosszabb az, hogy a motor forró levegőjét rántja be...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts