Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Csak e85ttel járva hogyan adsz hozzá több benyát ? :) :) Baromi bonyolult...az E85 már eleve egy keverék...85% bioetanol, 15% benya..ennek arányát akár melyik rányba el lehet tolni...mondjuk tiszta etanollal azért már kemény lenne a móka... :) Azért van ám hátránya is..az alkoholnak rosszabbak a kenési tulajdonságai mint a benyának, és erősen megviseli a műanyag alkatrészeket is amivel érintkezik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ne nekem antinak kell Köszi még 1X...majd lesz valahonnan valami... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én ezzel a E85ös kütyüvel kapcsoaltban csak azt nem értem, hogy a lamda miért nem látja, hogy kevés nafta és miért nem hagyja tovább nyitva a spricniket... Ellenbenámbár szeritnem felesleges a kütyü, ezt a hosszabb nyitvatartás dolgot ki lehet írni programból is simán padon. Hidegen meg jobban kell dúsítani, vagy kell egy kis benyát adni dologhoz. Esetleg kerozint. :) Hát gondolom próbálkozik...de csak bizonyos kereteken belül tud állítani a lambda..és ide turbó esetében ennél több kell...gondolj csak bele...let esetében is kell spricnit cserélni, benyanyomit emelni...nem tudja kezelni a lambda... Egyértelmű, hogy ki lehet írni a progiban...végül is, vannak akik C16-tal (versenybenya) versenyeznek...oda is külön át kell írni a befecsi meg gyújtás táblát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Hát gondolom próbálkozik...de csak bizonyos kereteken belül tud állítani a lambda..és ide turbó esetében ennél több kell...gondolj csak bele...let esetében is kell spricnit cserélni, benyanyomit emelni...nem tudja kezelni a lambda... Egyértelmű, hogy ki lehet írni a progiban...végül is, vannak akik C16-tal (versenybenya) versenyeznek...oda is külön át kell írni a befecsi meg gyújtás táblát... Pont ezaz, hogy lambdát nem kell cserélni. Tehát az tudja kezelni, csak a többi cucc kevés hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Hát mértékkel...mert különben a check kontroll lámpicsku kisüti a szemed... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nekem már megvan minden, köszi...amúgy meg ennyiért iszonyat drága... Amúgy a Japán cuccok árához vagyok szokva... Nekem azért tűnt olcsónak mert egy ilyen kaliberű 160Le-Vti moci olyan 200ezer körül van + a motorvezérlő ára ami megint csak hororr :) Amúgy mennyi egy ilyen C20XE-ért a reális ár? Csakha esetleg van ilyen ne szaladjak alá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Amúgy a Japán cuccok árához vagyok szokva... Nekem azért tűnt olcsónak mert egy ilyen kaliberű 160Le-Vti moci olyan 200ezer körül van + a motorvezérlő ára ami megint csak hororr :) Amúgy mennyi egy ilyen C20XE-ért a reális ár? Csakha esetleg van ilyen ne szaladjak alá :) Én azt mondom, hogy a reális az valahol 80 és 100 között van...calki pakli...nyilván ennél lehet drágábban is meg olcsóbban is szerezni...de nagyban lehet ez állapot kérdése is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én azt mondom, hogy a reális az valahol 80 és 100 között van...calki pakli...nyilván ennél lehet drágábban is meg olcsóbban is szerezni...de nagyban lehet ez állapot kérdése is... Oké értem köszi akkor ,felhívom a srácot hogy mennyit enged a felébeől még :) kiváncsi lennék menyire lehet lealkudni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Amíg van aki megveszi 120-150-ért, addig eladható...de ha azt nézzük, hogy kintről 300e-ért egész GSI-t lehet hozni ennyiért...mindenestűl... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Laáttam egy ILYET ha jóáron adja a srác elhozom tőle ,,,, apropó mélykék mikor szokott jönni? Kíváncsi vagyok milyen az a légszűrőház amit mondott remélem az enyémbe való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Amíg van aki megveszi 120-150-ért, addig eladható...de ha azt nézzük, hogy kintről 300e-ért egész GSI-t lehet hozni ennyiért...mindenestűl... :) Na igen sőt besem kell hozni használtautón is van egy csomo külföldi papírokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Hát próbáld meg...hátha odaadja olcsón...bár ez a "közelítsen a gyári árhoz" dolog nem erre utal... :) Piiista gondolom bulizni volt éjszaka...bár nála sosem lehet tudni..simán képes 24 órát szem rebbenés nélkül végigaludni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Hát próbáld meg...hátha odaadja olcsón...bár ez a "közelítsen a gyári árhoz" dolog nem erre utal... :D Piiista gondolom bulizni volt éjszaka...bár nála sosem lehet tudni..simán képes 24 órát szem rebbenés nélkül végigaludni... :) Úgygondolom egy telefont megér a lámpa én 40 körül saccolom bár újban láttam 44 ért azthiszem de lehet 47 volt.. 24 órát aludni :) nekem elég 5-6 óra is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én most pl 16 órát aludtam. Marhára kellett hugyozni már. :) Igaz éjszakás voltam a héten, és a tegnap előtti alvás kimaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én most pl 16 órát aludtam. Marhára kellett hugyozni már. :) Igaz éjszakás voltam a héten, és a tegnap előtti alvás kimaradt. A katéter meg nem jön be gondolom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 juj, de gonosz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én most pl 16 órát aludtam. Marhára kellett hugyozni már. :) Igaz éjszakás voltam a héten, és a tegnap előtti alvás kimaradt. Én is éjszakás vagyok még ma is,,, reggel jöttem haza 3 óra alvásom volt műszakban :) De nemérzem hogy fáradtt lennék vödör KV és jóvan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én kb 2 hónapja azt sem tom merre van előre... Melózok itt (szálloda), +máshol..., csinálom a verdát, és közben suliba járok...persze mellett némi foci, darts miegymás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én kb 2 hónapja azt sem tom merre van előre... Melózok itt (szálloda), +máshol..., csinálom a verdát, és közben suliba járok...persze mellett némi foci, darts miegymás... :) Akkor nem vagy "ügye fogyott" mindíg akad elfoglaltság :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Akkor nem vagy "ügye fogyott" mindíg akad elfoglaltság :) :lol: Fel is tűnt, hogy két hónap alatt nem volt időm bulizni, és regenerálódott a májam...nem lesz ez így jóóóó... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Fel is tűnt, hogy két hónap alatt nem volt időm bulizni, és regenerálódott a májam...nem lesz ez így jóóóó... :) :) :D jaja a munka lassan az ivás kárára fog menni :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 jaja a munka lassan az ivás kárára fog menni :) :lol: Nem is jó érzés...valamit ki kell találni...életmódváltoztatás kell...érzem... :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nem is jó érzés...valamit ki kell találni...életmódváltoztatás kell...érzem... :) :) :D :lol: Háziorvos és felkell iratni receptre,, bár ez vénynélkül is kapható de a mellékhatásokról kérdezd meg kezelő orvosod vagy a gyógyszerészt (csapos) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Hát én meg sem tudom mondani mikor volt az hogy elengedhettem magam... kis pia buli... tavaly volt olyan hónap hogy 60 órát túlóráztam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ebben az E85 dologban is az alkohol a csábítóóó... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts