J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 világvégén 150é ? 100e-et futott ? 160 LE? :) :) :) Ugye milyen hihető? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 világvégén 150é ? 100e-et futott ? 160 LE? :) :) :) és ha a felújítás után futott 100 e-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 és ha a felújítás után futott 100 e-t :) A kérdés csak az, melyik felújítás volt?Úgymond hanyadik generál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 A kérdés csak az, melyik felújítás volt?Úgymond hanyadik generál? :) hát az 1 milliós :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 hát az 1 milliós :) Tehát a 4.! :) Ééérteemm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Tehát a 4.! :) Ééérteemm! :) ha 250 ezer kmt számolsz egy generálra akkó igen, viszont akkor még 150 ezer km nyugodt autókázás vár az új tulajra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 ha 250 ezer kmt számolsz egy generálra akkó igen, viszont akkor még 150 ezer km nyugodt autókázás vár az új tulajra :) Évek........... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 hát nem is tudom hogy megvegyem vagy igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 hát nem is tudom hogy megvegyem vagy igen :) Lacee a döntés a téd de kérhetsz segítséget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kár hogy a melóhelyen nem megy a COD2 :) De legalább most van netem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 na, rendeltem is gyorsan kettőt belőle, holnapután előtt két nappal itt is lesz azt igérték :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 világvégén 150é ? 100e-et futott ? 160 LE? :) :) :) Én ezt komolyan nem értem. Van ótód nem ? Akkó hogy lehet bármi a világvégénéstúl ? :D :lol: Volt egy dis-es is linkelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Sonique! Tomnál nincs AC...az amire gondolsz az Lalinál van...vagyis hát állítólag így alakult... :) nem tom én a tomnak adtam oda amikor szét ment az övé hogy került a lalihoz nem TOM :) de valahol meg kell lennie kérd el attol akinél van és a tied .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 E85 üzemanyaggal töltve a Saab 9-5 2.0t BioPower motor 180 lóerő teljesítmény mellett 280 Nm nyomaték leadására képes, szemben a benzines üzemmód 150 lóerejével és 240 Nm nyomatékával. Figyelemre méltó 20 százalékkal nagyobb a maximális erő, és 16 százalékkal több a nyomaték, ami még sportosabb menetteljesítményt jelent. Nulláról 100 kilométeres óránkénti sebességre 8,5 másodperc alatt robban, 80-ról 120 km/h-ra pedig ötödik sebességben 12,6 másodperc alatt gyorsul, szemben a kizárólag benzines üzemmód 9,8 és 14,9 másodperces értékeivel. Itt is van róla infó Ez turbó, nemtom, hogy a szívónál is így van-e. Mindenesetre én is gondolkozom rajta erősen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 nem tom én a tomnak adtam oda amikor szét ment az övé hogy került a lalihoz nem TOM :) de valahol meg kell lennie kérd el attol akinél van és a tied .... Jogos. Beszélek holnap a Lalival, hogy hol van. Amikor kicseréltem a nagy AC-ra, akkor Lalinál maradt, mert azt mondta, hogy ő majd odaadja neked. Akkor még jóban voltatok. :) Ellenben ha nem lesz nem meg, akkor természetesen veszek neked egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én ezzel a E85ös kütyüvel kapcsoaltban csak azt nem értem, hogy a lamda miért nem látja, hogy kevés nafta és miért nem hagyja tovább nyitva a spricniket... Ellenbenámbár szeritnem felesleges a kütyü, ezt a hosszabb nyitvatartás dolgot ki lehet írni programból is simán padon. Hidegen meg jobban kell dúsítani, vagy kell egy kis benyát adni dologhoz. Esetleg kerozint. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hun vót? mikó vót? az a dises linkelve? világvége meg vazze ugy értve hogy drága is és még autozhatok is érte kitudja mennyi költségért... Én ezt komolyan nem értem. Van ótód nem ? Akkó hogy lehet bármi a világvégénéstúl ? :) :) Volt egy dis-es is linkelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én ezzel a E85ös kütyüvel kapcsoaltban csak azt nem értem, hogy a lamda miért nem látja, hogy kevés nafta és miért nem hagyja tovább nyitva a spricniket... Ellenbenámbár szeritnem felesleges a kütyü, ezt a hosszabb nyitvatartás dolgot ki lehet írni programból is simán padon. Hidegen meg jobban kell dúsítani, vagy kell egy kis benyát adni dologhoz. Esetleg kerozint. :) Csak e85ttel járva hogyan adsz hozzá több benyát ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Jogos. Beszélek holnap a Lalival, hogy hol van. Amikor kicseréltem a nagy AC-ra, akkor Lalinál maradt, mert azt mondta, hogy ő majd odaadja neked. Akkor még jóban voltatok. :) Ellenben ha nem lesz nem meg, akkor természetesen veszek neked egyet. ne nekem antinak kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Csak e85ttel járva hogyan adsz hozzá több benyát ? :) :) Ugy ahogy a dízelesek télen a dízelhez. Ha gondolod valamikor megmutatom neked egy flakon vizzel a kocsidon a Lurdynál, hogy hogy képzeltem el az üzemanyag hozzáadását. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 ne nekem antinak kell Oksa. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ugy ahogy a dízelesek télen a dízelhez. Ha gondolod valamikor megmutatom neked egy flakon vizzel a kocsidon a Lurdynál, hogy hogy képzeltem el az üzemanyag hozzáadását. :) Vízbefecsi ? :) :D Nekem spec nincs túl sok kedvem ilyen benzines flakonnal mászkálni a csomiban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nekem spec nincs túl sok kedvem ilyen benzines flakonnal mászkálni a csomiban :) Ezt meg tudom érteni. Olyan makulátlan csomagtartóba, mint ami Neked is van én sem dobálnék be csak úgy egy FLAKONT... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ezt meg tudom érteni. Olyan makulátlan csomagtartóba, mint ami Neked is van én sem dobálnék be csak úgy egy FLAKONT... :) Szinte üres az egész kocsi :) :) Az 1 légtérben való tartózkodás kapcsán vannak fenntartásaim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Az 1 légtérben való tartózkodás kapcsán vannak fenntartásaim. Az úgynevezett "kupak" szakszerű használata esetén ez az apróság is játszi könnyedséggel orvosolható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts