Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Jól látod :) Ezt el sem hiszem... :) :) Akkor arra találjunk még ki valamit...85%-os metanol keverékkel megyek, ilyen computerrel...aztán ez kezd kifogyni...rátankolok sima naftát...kicserélem a computert...nem lesz bibi az alkoholból ami nyilván némi nemű benne marad a tankba, és ugyan kis keverékben de kap belőle a nem erre szánt compival is??? Én úgy gondolom nem...de erőséítsetek meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én meg utánajárok, hogy fel tudják e progizni a computert....mert akkor egyben megvan a chip meg a hunflex...azt nem kerül annyiba...bár akkor csak ilyet lehet tolni azzal a computerrel... :) Okés. Azt majd kérdezd mef feltétlenül honnan tudja majda comp, hogy milyen a keverék aránya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én meg utánajárok, hogy fel tudják e progizni a computert....mert akkor egyben megvan a chip meg a hunflex...azt nem kerül annyiba...bár akkor csak ilyet lehet tolni azzal a computerrel... :) Ezért mondtam, hogy vinném mindkét komputerem ami az astrához van Lalihoz, aztán egyik lenne E85-höz írva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Eszednéééél vagy??? qrva nehéz... :) :) :) :D há vékonnnyat :lol: láccik sz@ridő van, mindenki itt b@ssza a rezet. QP amit mondtam Neked még múltkor, beszéltem a mozinénivel, márc 15 szabad meg 16 is. Megnéztem DuEn versenynaptárat, elvileg nem ütközik semmivel a márc 15. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Gondolom azt tudod hogy a gép elött ülve,nem fogsz tudni videokártyát venni :) :) :) :D On-line shop...házhozszállítással... :lol: Nem ismered Te még Piiistát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Gondolom azt tudod hogy a gép elött ülve,nem fogsz tudni videokártyát venni :) :) :D :lol: Egyenlőre azt nézem mi van nyitva még :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ezt el sem hiszem... :) :) Akkor arra találjunk még ki valamit...85%-os metanol keverékkel megyek, ilyen computerrel...aztán ez kezd kifogyni...rátankolok sima naftát...kicserélem a computert...nem lesz bibi az alkoholból ami nyilván némi nemű benne marad a tankba, és ugyan kis keverékben de kap belőle a nem erre szánt compival is??? Én úgy gondolom nem...de erőséítsetek meg... Azért azt meg kellene tudakolni hogy a versenyen nem találtak ki erre valami szabályt,mert ha turbónál ekkora teljesítmény növekedést okoz akár emelhetnének kategóriát is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 nem lesz bibi az alkoholból ami nyilván némi nemű benne marad a tankba, és ugyan kis keverékben de kap belőle a nem erre szánt compival is??? Én úgy gondolom nem...de erőséítsetek meg... Kis mértékű keveredésből biztos nem lehet gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Múltkor elgondolkoztam rajta, milyen franya lenne az E85 hatásfoka, ha az égéshőjét is sikerülne visszaemelni a benziné közelébe... mondjuk alumínum-fémoxid oldattal... akkor aztán szó szerint rakétát lehetne csinálni az autóból :) (rakéták üzemanyagában is ezzel emelik az égéshőt :) ) Egyértelmű, hogy elrontanád benne ami pont jóóó..., hogy alacsonyabb az égéshője, ezáltal nem olvad majd el a dugó, szelep is jobban hűtve van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Azért azt meg kellene tudakolni hogy a versenyen nem találtak ki erre valami szabályt,mert ha turbónál ekkora teljesítmény növekedést okoz akár emelhetnének kategóriát is :) Ezzel kezdtem...mivel kapható kúton, így nem gond... De ki is van írva, hogy benzin, dízel, E85 lehet az üzemanyag...illetve profi katban bármilyen versenybenya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Egyenlőre azt nézem mi van nyitva még :) :) :) Amit Én tudok és nyitva van az www.aqua.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mondjuk full e85öttel nem kell befecsi tisztitó és hasonlók. Átmos mindent :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ezért mondtam, hogy vinném mindkét komputerem ami az astrához van Lalihoz, aztán egyik lenne E85-höz írva :) Én is ezt magyarázom neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ezzel kezdtem...mivel kapható kúton, így nem gond... De ki is van írva, hogy benzin, dízel, E85 lehet az üzemanyag...illetve profi katban bármilyen versenybenya... Akkor erről le van a gond :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Egyenlőre azt nézem mi van nyitva még :) :) :) A MédiaMarkt az tuti. De pont tegnap voltam abban a nagykerben ahol jóárasítva vannak az asus cuccok, tudtam volna hozni olcsón ha szólsz. 6800GT már van 21 ért ha jól emléxem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Egyértelmű, hogy elrontanád benne ami pont jóóó..., hogy alacsonyabb az égéshője, ezáltal nem olvad majd el a dugó, szelep is jobban hűtve van... :lol: De ez az, hogy azok az alkatrészek amúgy is a benya égéshőjére vannak tervezve :lol: :D Csak hát a kijövő cuccos lenne kicsit furcsa... minden 100km után nem kéne egy alu függönykarnist kihúzni a kipuffból :) :) (bár az alumínium-oxid kicsit már állagú, de poénnak nem volt rossz, na... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 há vékonnnyat :D Azon meg átsüt a nap... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 A MédiaMarkt az tuti. De pont tegnap voltam abban a nagykerben ahol jóárasítva vannak az asus cuccok, tudtam volna hozni olcsón ha szólsz. 6800GT már van 21 ért ha jól emléxem Az tényleg ocsóó :) Én nemrég cseréltem le szerencsétlen GEF4 Ti4600 -amat már 5 éves volt és nembírt a Pixelshader2.0 val :) De akkor az anno 90ezer ft ért vettem.. végül is kiszolgálta az árát... Most meg Gigabyte 7600GTS-t vettem így megint levan a gondom 5 évre.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Azon meg átsüt a nap... :) :) :) Gazdaságos napfénytető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 De ez az, hogy azok az alkatrészek amúgy is a benya égéshőjére vannak tervezve :lol: :) Akkor engem átqúrtak, amikor azt mondták, hogy elolvadt két dugó a tudbósban...te meg kamára vontattál hazáig... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Amit Én tudok és nyitva van az www.aqua.hu :) Naaaa ott pont nincs ami kellene :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 A MédiaMarkt az tuti. De pont tegnap voltam abban a nagykerben ahol jóárasítva vannak az asus cuccok, tudtam volna hozni olcsón ha szólsz. 6800GT már van 21 ért ha jól emléxem Radeon kööööööneeeeeeeee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Akkor engem átqúrtak, amikor azt mondták, hogy elolvadt két dugó a tudbósban...te meg kamára vontattál hazáig... :) :) :D De nem agymenéses túrós userre vannak tervezve... nem ezt mondtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 De nem agymenéses túrós userre vannak tervezve... nem ezt mondtam :) Akkor már jó nem is lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts