PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 jah arrafelé asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 infozd le és csörr vagy írj plz de lehet elmejek ma arra amúgyis van dolgom up-n... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ok. Feltétlen. C20LET megmozgatta Aztec elvtárs fantáziáját. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 neeeeeeeeeeeeeeeeem :!: Mijért mozgatna? Hogy minden váltásnál hüje cisssz hangja legyen :?: Hogy betegyem Aotmanót a visszapilácsba :?: Hogy meglepjek vele mindenkit lámpánál :?: Hogy 3000től hátbaverjen mindig az ülés :?: :roll: Azt hiszem ezekért igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 aztec ha gondolod beülök mellés és megpróbálok úgy fütyülni, mint a turbó 8) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 én meg rugdosom az ülésed hátulról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 én meg rugdosom az ülésed hátulról :lol: vagy majd kamerázol és megint narrátorkocc :lol: :lol: hölgyejim s urajim két turbós gép.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Kéne ülni egy turbos astrában mert csinálnék videót :lol: Szivesen válalnám a videós szerepét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ja párszor lefejelnéd az anyósülés előtti részt :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Peti majd c' soon ahogy anagyok mondják. Csupán évek kérdése és meglesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 viszont ha elnézel arra, akkor nyomhatnál pár képet is róla nekem ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 nekem a következő gépem turbós lesz.......még 4-5 év veszek egy Astra OPC-t , vagy egy Astra Coupe Turbo-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ennek is jó hangja van: http://kess.uw.hu/images/turbo_golf_.mpeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 viszont ha elnézel arra, akkor nyomhatnál pár képet is róla nekem ;-) neked minek? ott a sárga retteneted az illik a szemed színéhez már megbeszéltük :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 mondjuk igaz ha nem klímás, akkor nem is kell :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 mi ahelyzet a turbós asztrával? nekem is nagyon megmozzgatta a fantáziám :twisted: Kess! nem rossz a vid... de élőben jobb hallgatni... a biturbó jobbat tüsszent :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 mi ahelyzet a turbós asztrával? nekem is nagyon megmozzgatta a fantáziám :twisted: Gerit rá akartam beszélni hogy nézzük meg élőben, kb. 10 percre van mindkettőntől, de papírkutya. Azt mondja hogy munka, meg barátnő, szóval a szokásos rizsa... :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 :lol: :lol: érdekes lehet.... kiváncsi vagyok milyen állapotban van.... ha mégis megnézitek nyomtok róla pár fotót? nekem sajna nem 10 percre van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ha jól emlékszem, az Astra H OPC, olyan 7.6 misi lesz, turbómocival. Ha már mókaautó, akkor kint németeknél 5,5mFt-tól 2.0T Speedster. :lol: itt egy drágább, 2000km-t futott, de még így is OPC árban van. Teljesen használhatatlan gépállat a mindennapokban, viszont az IPnél megállná a helyét. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ha már mókaautó, akkor kint németeknél 5,5mFt-tól 2.0T Speedster. :lol: itt egy drágább, 2000km-t futott, de még így is OPC árban van. Teljesen használhatatlan gépállat a mindennapokban, viszont az IPnél megállná a helyét. :wink: Pontosan!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Gerit rá akartam beszélni hogy nézzük meg élőben, kb. 10 percre van mindkettőntől, de papírkutya. Azt mondja hogy munka, meg barátnő, szóval a szokásos rizsa... :lol: :wink: öcsisajt :lol: papírkutyyázzad a nénikéd bal mellét :lol: téh fárok na megyünk vagy nem bicssss :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ha már mókaautó, akkor kint németeknél 5,5mFt-tól 2.0T Speedster. :lol: itt egy drágább, 2000km-t futott, de még így is OPC árban van. Teljesen használhatatlan gépállat a mindennapokban, viszont az IPnél megállná a helyét. :wink: Tömeges baleset okozására pl. kitűnő!Meg persze jasszoskodni!Tehát csak jó ez! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Nem ő eladó még mindig ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 hát akkor az erőteljesen gém ovör :lol: me' erről hallotta 1-2 storyt hányszor volt darabokban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 folytatásos teleregényünk kezdetét veszi! :wink: így kezdődött: http://kess.uw.hu/images/atepites/DSC00485.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts