Atommanó Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 Képzeld amikor a Tescoparkolóban meghúzzák az ajtaját... :roll: Amúgy a mocitető nekem sem tetszik... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 Aztec! E-bayen vettem! 2900.- froncsira jön ki darabja postaköltség+minden... Vadi újak dobozban... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Aztec! E-bayen vettem! 2900.- froncsira jön ki darabja postaköltség+minden... Üdv.: Atommanónem kell itt felvágni :) még a kododat sem találod :) Vadi újak dobozban... :wink: és igy neznek ki mert nekem már meg jött 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Jóvanna... Sonique kódjával vettük, de én nyomogattam a billentyüket... :roll: Te meg inkább lépj be a MOTE-ba... :) :) :D :D és akkor megveszem a gumijaidat... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Jóvanna... Sonique kódjával vettük, de én nyomogattam a billentyüket... :roll: Te meg inkább lépj be a MOTE-ba... :) :) :D :D és akkor megveszem a gumijaidat... :wink: Üdv.: Atommanó te moderáld már megad elég lesz egyszer is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 bocsi, csak valami szarakszik a gépen... Mindig ilyen operás baromságokat ír ki... :roll: Nem tudom mi van vele... biztos elrontottad... :wink: Mikor szeretnél műszerfalat beépíteni??? :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 bocsi, csak valami szarakszik a gépen... Mindig ilyen operás baromságokat ír ki... :roll: Nem tudom mi van vele... biztos elrontottad... :wink: Mikor szeretnél műszerfalat beépíteni??? :wink: :roll: Üdv.: Atommanó dehogy szeretném én !!! megvagyte huzatva nem szeretem én azt csinalni :) de hat van más aki be tudja rakni :roll: szal valamikor amikor nem dolgozom épp 7 napot a 7böl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Help! Miért ír ki mindig ilyen operás baromságokat a gépem???? :roll: Soniqe! Akkor esetleg a 8. napon... :) Valamikor pedig meg kéne ejteni nem gondolod??? Valamikor amikor csak 5 körül mész melózni... hajnalban elkezdjük, aztán addigra csak lesz valami... Amúgy mennyi ídőre saccolsz ígyg első körben??? :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Ehh.. Hidrotöke.. fincsi az ár.... asszem elég jó dolog ez az e-bay.. nyami.. most nekem is fog kelleni vmi sztem.. Bentragadt a sárga szemü szörny... Lásd Astra motor topic :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Szerintem úgy jó ahogy van ez az GSI a fényről nem is beszélve! Megkérdeztem a standoxnál 180+áfa/kg és 3kg kell egy autóra, ja plusz a munkadíj! Szerintem nem lessz átfújva az autóm. Tomi! Van aki itthon csinál állítólag olcsóbban... annyit tuok ő is 3 réteg + lakk, de jóval olcsóbban kihozza, csak nem fér a fejembe, hogy is.... ha látom majd legalább 1 munkáját, akkor majd tudok véleméyt alkotni, addig nothin' Anti! Plíz gimme a kontaktot, me' ennyiért a hülyének is megéri :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 A tigrás komám Seat ibizája volt ilyen színnel lefújva, de nem került ennyire terror pénzbe. Asszem olyan 220-250 a verda kompletten, 1 rakat műanyag elemmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Sonique! Megvannak még a fehér lökhárítók? Képet lehetne róla? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2004 TAGOK Nézzétek át és ami hiányzik kérném elküldeni nekem! hemi@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 TAGOK Nézzétek át és ami hiányzik kérném elküldeni nekem! hemi@opelklub.hu "Ennyi. Nem tudom, mi kellhet még, ha van valami, nyugodtan szólj!" Ez nem igazán való oda, csak Antinak szólt. Egyébként részemről minden okés, köszi a közreműködést. üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Bázz Laci te igenycsak odavágtál Hány órán át írtad? Minden elismerésem, én 15 perc után feladtam :) üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 hááát nem 15perc volt,az biztos.. Talán 2 óra.. :roll: :oops: 8) De ha én egyszer belelendülök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 http://gsi16v.uw.hu/ kerültek fel uj videok........ remélem nem túl durvák. :wink: télleg Laci mostmár elmondhatod melyik a rosszabb: - amikor nem nézik ki a kocsidból hogy gsi; - vagy amikor rendőrnek néznek? :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Bázz Laci te igenycsak odavágtál Hány órán át írtad? Minden elismerésem, én 15 perc után feladtam :) jah mókás beszámoló :) a Kessnek meg szólni kéne, hogy updatelje már a leírást a kocsiról..meg esetleg kibővíthetné 1-2 tőmondattal is :D :D az a kenwood már vagy másfél éve nálam van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Ugyan nem sok Kadett GSi-s van körünkben, de hátha. Van egy majd' komplett kadett gsi bontásra, részletek az alkatrészek-kadett e alatt. Ha nem illik itt, majd a kedves moderátorok törlik ahoy tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 télleg Laci mostmár elmondhatod melyik a rosszabb: - amikor nem nézik ki a kocsidból hogy gsi; - vagy amikor rendőrnek néznek? :twisted: :twisted: Nem is tudooom.. mind a 2ö mókás :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Ugyan nem sok Kadett GSi-s van körünkben, de hátha. Van egy majd' komplett kadett gsi bontásra, részletek az alkatrészek-kadett e alatt. Ha nem illik itt, majd a kedves moderátorok törlik ahoy tfg Mivelhogy ugye ez a szekciónak is a fóruma, ezért talán nem vesszük olyan szigorúan... :roll: (Nem mintha ...) itt szerintem kicsit lazábban lehet kezelni a témaköröket... :wink: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Te má' mhol lazán kezeled adminka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 a Kessnek meg szólni kéne, hogy updatelje már a leírást a kocsiról..meg esetleg kibővíthetné 1-2 tőmondattal is :) :D az a kenwood már vagy másfél éve nálam van Már akartam is, csak nincsenek új képeim az autóról és tavasszal úgyis átalakítom a verdát 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Ki az az Adminka????? :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Ki az az Adminka????? :) :) :D Üdv.: Atommanó na ki lenne az offmester vajjon :D :P :lol: Üdv Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts